Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Αναμένοντας τη συνέχεια απολαύστε τη θέα στο παραθαλάσιο θέρετρο Гурзуф.
Σημ. η φωτογραφία είναι τραβηγμένη απο καραβάκι ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ του χωριού, εκεί όπου δένουν τα πλοία. απλά Φανταστείτε το τι γίνεται στην παραλία.![]()
και ως εκ τούτου δεν είχα την δυνατότητα να ασκήσω το σπορ. Οπότε ποστάρω όσες πληροφορίες ειδικού ενδιαφέροντος τσεκάρισα ιδίοις όμμασι. Βασικά αναφέρομαι στην πόλη της Γιάλτας (Ядта)που είναι και η πλέον χαϊκλασσάτη πόλη της περιοχής. Οι άλλες πόλεις που επισκέφτηκα ήταν η πρωτεύουσα Συμφερόπολη (Симферополь), και οι παραθαλάσσιες πόλεις-θέρετρα Αλούστα (Алушта), Γουρζούφ (гурзуф), Αλούπκα (Алупка), Σιμένεζ (Сименез) και Μισχώρ (Мисхор).
) με καλές τιμές (από μουσική οι λάτρεις της ρώσσικης ποπ θα ενθουσιαστούν, οι υπόλοιποι...χμ).
Και αυτό , γιατί όπως μου εξήγησε η κοπέλα μου, [size=11pt]για να μην αναγνωρισθούν από τυχόν δικούς τους.[/size]

(δεν κάνω πλάκα) στο Кафе Бар "Татьяна 1" (Τατιάνα 1), πίσω ακριβώς από την κεντρική παραλιακή λεωφόρο, ακριβώς απέναντι από το τελεφερικ. Το μαγαζί γεμάτο με Τούρκους που βλέπανε μπάλλα (μάλλον Τσάμπιονς Λήγκ -την περασμένη τετάρτη) και καμμιά δεκαπενταριά κοπέλες προκλητικότατα ντυμένες
-, αλλά ήταν τόσες πολλές (διάλεξα ο μαλάκας και ένα τραπέζι απέναντι από πέντε θεόμουνα με προκλητικότατα μίνι), ώστε η κοπέλα μου αγανάκτησε και μου είπε να φύγουμε . Αργούσαν και πάλι να σερβίρουν και έτσι με βαρειά καρδιά την κάναμε (και δεν δοκιμάσαμε Ιμάμ
!).
! Μα σύντροφε, υπάρχουν και άλλοι στο σαίτ που μπορεί να ενδιαφέρονται. Θα συνεχίσω λοιπόν ποστάροντας τα αρνητικά της.Vonmakoulis, Δεν χρειάζεται να ποστάρεις άλλο…. Με έπεισες…
, γιατί τα αγγλικά εδώ δεν βοηθάνε.
(προφανώς μοντέλα ή πουτάνες πολυτελείας) με κάτι εξίσου απίστευτα μικρά κομμάτια υφάσματος στα επίμαχα σημεία , κατ΄επίφασιν μαγιό, που αντίστοιχα μόνο σε σεξοντοκυμονταίρ για το Ρίο έχω δει !!! Μετά όμως από τη δεύτερη επίσκεψή μας εκεί η σύντροφός μου προέβαλλε βέτο και τη κόψαμε για λόγους οικονομίας υποτίθεται (πράγματι με 100 γρ. μπορούσαμε να φάμε και να πιούμε άνετα 2 άτομα), αν και στην πραγματικότητα γιατί διαπίστωσε ότι διαρκώς αλληθώριζα