Νέα

Κουκούλα αυτοκινήτου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Μηνύματα
2.929
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
36

δεν έχω καταλάβει εάν πρέπει να επιμείνω στις πιο χοντρές ή αξίζει να πάω σε πιο λεπτές που είναι σαν "αεράτες αλουμινίου"...όπως αυτή μάλλον:

[/quote]

Εξαρταται την χρηση που της κανεις. Για παραδειγμα αν το κουκουλωνεις καθε μερα και θες να ειναι πιο ευκολη στο μαζεμα και στην αποθηκευση τοτε παιρνεις την λεπτη.
Η χοντρη ειναι πιο καλη κατα την γνωμη μου, δεν την σηκωνει ευκολα ο αερας και προστατευει καλυτερα

Ο TNF αποτι θυμαμαι εχει 3 ποιοτητες οπου αλλαζει και το κοστος. Εχει λιστα με τα αμαξια οποτε στην φτιαχνει στα μετρα σου. Αν δεν το εχει το πας εκει το αμαξι απλα για να παρει τις διαστασεις
 

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Μηνύματα
390
Like
12
Πόντοι
1
Μια καλη κουκουλα και οικονομικη σχετικα ειναι η Κaver την βρισκεις στο πρακτικερ, με επενδυση βαμβακερη απο μεσα. Την χρησιμοποιουσα σε μαυρο αυτοκινητο για 9 χρονια και απο μεσα ηταν τζαμι. Απαραιτητη προυποθεση οταν τοποθετειται το auto να ειναι 5καθαρο.


Κάπως έτσι την πάτησα εγώ. Επειδή βιαζόμουν πέρασα την κουκούλα στο αυτοκίνητο που είχε υγρασία και έφυγα ταξίδι για 2 μήνες. Όταν επέστρεψα το χρώμα σε ορισμένα σημεία είχε διαβρωθεί, μικρά μεν αλλά με την πάροδο του χρόνου που κατέστρεψε ολόκληρη τη βαφή του αυτοκινήτου σε καπό και οροφή!
 

Stavros sti

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Στην Θηβών στο περιστέρι λίγο πιο κάτω από το Μιλάνο είναι ένας που πουλάει φθηνές
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom