Νέα

Κορίτσια στα Σκόπια

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Filos me olous
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Μισό λεπτό. Πλέον οργανωμένα τους 'αγαπάμε' με αγκαλιές και ευλογίες υπερδυνάμεων. Λογικό δεν είναι να έρθουν περισσότερα (και μες στον όγκο και μερικά ποιοτικά) τεμάχια? Όταν ξέραν ότι τους βρίζουμε 'μαλάκες Σκοπιανοί κανείς δεν θα την πάρει', συν φυσικά ζητήματα αναγνώρισης διαβατηρίων νομίζω περισσότερες θα έρχονται. Μάλιστα παλιά δεν επιτρέπαμε τροχοφόρα από Σκόπια αν δεν είχαν ταμπέλες FYROM (καλά μετά από λίγα χρόνια ατόνησε το εν λόγω μέτρο). Δεν είπα πως είχαμε κλείσει τα σύνορα, αλλά όσο να είναι μια έχθρα, που φυσικά την αντιλαμβάνονταν, την είχαμε..
δεν ισχυει τιποτε απ οτι γραφεις..
Απο Αγιοκαμπο Λαρισας μεχρι Μακρυγιαλο Πιεριας,καθε χρονο ολα τα δωματια ειναι τιγκα απο οικογενειες Σκοπιανων κατα 70% & τα υπολοιπα απο ολους τους υπολοιπους φτωχομπινεδες πρωην ανατολικους(μεχρι κ απο Ουγγαρια & Λευκορωσια ειδα πινακιδες φετος το καλοκαιρι)..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ,ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ-ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..
Ποτε δεν υπηρχε προβλημα με τα διαβατηρια,ουτε κ με τ αυτοκινητα(ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ & ΤΑ ΔΥΟ)..
Το καλοκαιρι εμεινα 5 ημερες στην Παραλια Κατερινης κ μεταξυ των αλλων εξω απο γνωστο καταστημα ειδα χαρτοκουτες με χαρτοπετσετες που εξωτερικα η σημανση τους εγραφε "Μακεδονια" στα σλαβικα αλλα & στα Ελληνικα..
ΟΛΑ ΤΖΑΜΙ ΛΟΙΠΟΝ & ΠΡΙΝ & ΤΩΡΑ..
Οι "Μακεδονομαχοι"(ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ)κατοικοι της περιοχης δεν ειχαν-δεν εχουν κανενα προβλημα αφου ΟΛΟΙ πηγαινουν Σκοπια για βενζινη,τροφιμα,τσιγαρα,γιατρους,τζογο.
Εχω κολλητους στην Παραλια Κατερινης & στην πολη της Κατερινης οι οποιοι κλαινε με μαυρο δακρυ αφου πλεον ουτε οι Σερβες μουναρες πιτσιρικες ερχονται..
ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΥΚΟΝΟ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ κλπ τυπε..
ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ..
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom