CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 14.016
- Πόντοι
- 2.606
τυποι πριν κατι βδομαδες ειχε στο δελτιο εναν φευγατο του συριζα τον πριμηκηρη που του ελεγε κατι τρελα
και βουταει ο μπογδανος τα χαρτια του και τα εφαγε :o
τυποι πριν κατι βδομαδες ειχε στο δελτιο εναν φευγατο του συριζα τον πριμηκηρη που του ελεγε κατι τρελα
και βουταει ο μπογδανος τα χαρτια του και τα εφαγε :o
αυτός με τις μαλακίες που λέει επί πληρωμή, συντηρεί το 'ξυλοφόρτωμα' και την απαράδεκτη κατάσταση σε πολλούς. Κρίμα που δεν υπήρχαν περισσότεροι να τον τσακίσουν εντελώς. Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πως λειτουργεί η τηλεόραση πλέον.
ο γνήσιος νεοέλληνας προτιμά ένα κράτος-πατερούλη, να του λέει τι να δει,τί να φάει,τί δουλειά να κάνει,πώς να πηδήξει..τηλεκοντρόλ δεν έχει η συσκευή σου παίκτη μου ???
Όχι, αλλά υποψιαζόμαστε.ολα καλα αλλα μαθαμε γιατι η γκομενα τον εστειλε μετα απο 3 μηνες γαμου;
ειχε δηλωσει οτι ηταν τρελος μαμακιας,με οτι αυτο συνεπαγεται. :Sολα καλα αλλα μαθαμε γιατι η γκομενα τον εστειλε μετα απο 3 μηνες γαμου;
Υπερβάλλεις για το παγκοσμίως. Υπάρχουν καλύτεροι, και εσωτερικώς.Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο νούμερο παγκοσμίως..
Είναι ο άνθρωπος που όλοι λατρεύουν να μισούν και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει. Φτάνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.
βγαλε αυτό το αβαταρ ρε σαπιο ξεφτιλισμενο βρωμομουνοΑγαπήστε την σελίδα μου,όπως αγαπάτε εμένα
www.facebook.com/pages/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BDiebers/1445683898998841]https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BDiebers/1445683898998841[/url[/video]]
Μπογδανιμπερς κρου,όλα τα νέα για τον Απόλυτο Κωνσταντίνο Μπογδάνο!
ο μπογδανος ειναι ενας βασικος λογος να ντρεπεσαι που εισαι ελληνας,ο απολυτος σαλιγκαρος![]()
![]()
![]()
δωσε λινκ ,δωσε βιντεο ,δωσε κατι ρε συ οπτικο...δε πρεπει να χανονται αυτα!
βγαλε αυτό το αβαταρ ρε σαπιο ξεφτιλισμενο βρωμομουνο

Παλιό Νιμ.
Ωραία θα έχει κάπου να εμφανίζεται και ο πρόεδροςΌπως πάντα μάς προσφέρεις σωστή ενημέρωση:
Η διαφήμιση της εκπομπής στις 6 με τον Υποφάντη αφορά την εναπομείνουσα καλοκαιρινή περίοδο.
Όσο για τον Μπογδάνο, δες και ξεστραβώσου εδώ: