Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΔυστυχώςΗ μανα της στα νιατα της ηταν μεγαλη τσόντα!
..ή το χλώριο...Αϊ στο διάλο ! είναι και παντρεμένη ?
Κατάφερε να πει το ναι από την κόκα ?
Τώρα το έψαξα ... σάπισε το μυαλό του του μαλάκα από το πολύ χλώριο ?![]()
Τι είναι αυτή η μαλακία η δίπατη η σαγιονάρα που φοράει; Ε ρε @argyrotoxos που σας χρειάζεται...
Την ακονίζω...την πύρινη ρομφαία του στυλιστικού αναθέματος...ΠΛΕΜΠΟΣΑΒΟΥΡΕΣ!Τι είναι αυτή η μαλακία η δίπατη η σαγιονάρα που φοράει; Ε ρε @argyrotoxos που σας χρειάζεται...
Ηταν πιο νορμάλ στα μυαλά της η μάνα της...το άκουσα για λίγο το αποβλακωμενο παρτσακλο σε εκπομπή lifestyle και άρχισα να σκέφτομαι πόσο χαμηλου επιπέδου είναι και ο άνδρας της για να καταλήξει με αυτήν και να την ανέχεται...πλήρης κατάπτωση...εδώ πέρα έτσι καταντανε τα παιδιά βιοπαλαιστών αν αυτοί αδιαφορούν και τα έχουν από μωρά με ένα κωλοκινητο στο χέρι ,δεν θα καταντήσουν έτσι παιδιά διάσημων και πλουσίων;ΔυστυχώςΗ μανα της στα νιατα της ηταν μεγαλη τσόντα!
Έχει κόμπλεξ με το ύψος της καθώς είναι μεγάλη τάπα. Την έχω πετύχει αρκετές φορές με τον πατέρα της παλιότερα, όταν της έψαχνε γαμπρό, όπου με τακούνια ήταν στο ίδιο ύψος. Όταν μάλιστα την είδα και με σαγιονάρα στην κλειστή παραλία της Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο) πάλι με τον πατέρα της για μπάνιο, μιλάμε ο Λευτέρης της ρίχνει 10 ποντους για πλακα. Σε έξοδό της δε νομίζω να την πετύχετε ποτέ χωρίς τακούνια ή είναι συνεχεια σε κάτι τριπατους, τετράπατους κοθόρνους, μποτες κλπ.Τι είναι αυτή η μαλακία η δίπατη η σαγιονάρα που φοράει; Ε ρε @argyrotoxos που σας χρειάζεται...
Eνω οι πλεμπαιες που κυκλοφορούν χειμωνιατικα με τα γαμωσπορτεξ είναι στο 1,75μ ξυπόλητες..Έχει κόμπλεξ με το ύψος της καθώς είναι μεγάλη τάπα. Την έχω πετύχει αρκετές φορές με τον πατέρα της παλιότερα, όταν της έψαχνε γαμπρό, όπου με τακούνια ήταν στο ίδιο ύψος. Όταν μάλιστα την είδα και με σαγιονάρα στην κλειστή παραλία της Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο) πάλι με τον πατέρα της για μπάνιο, μιλάμε ο Λευτέρης της ρίχνει 10 ποντους για πλακα. Σε έξοδό της δε νομίζω να την πετύχετε ποτέ χωρίς τακούνια ή είναι συνεχεια σε κάτι τριπατους, τετράπατους κοθόρνους, μποτες κλπ.
Εντωμεταξύ μην ανοίξει το στόμα της. Τσιρίζει για οτιδηποτε. Πρέπει να ειναι η φωνή της ετσι βασικά.
Κοινώς για ένα ξεφτίλισμα για οποιον γουσταρει τα μινιόν και μέχρι εκεί.
Ευτυχώς την άκουσες κι εσύ να ανοίγει το στοματακι της και έχεις άποψη...γιατί κάποιοι μπορεί και να την γουστάρουν κιόλας.Έχει κόμπλεξ με το ύψος της καθώς είναι μεγάλη τάπα. Την έχω πετύχει αρκετές φορές με τον πατέρα της παλιότερα, όταν της έψαχνε γαμπρό, όπου με τακούνια ήταν στο ίδιο ύψος. Όταν μάλιστα την είδα και με σαγιονάρα στην κλειστή παραλία της Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο) πάλι με τον πατέρα της για μπάνιο, μιλάμε ο Λευτέρης της ρίχνει 10 ποντους για πλακα. Σε έξοδό της δε νομίζω να την πετύχετε ποτέ χωρίς τακούνια ή είναι συνεχεια σε κάτι τριπατους, τετράπατους κοθόρνους, μποτες κλπ.
Εντωμεταξύ μην ανοίξει το στόμα της. Τσιρίζει για οτιδηποτε. Πρέπει να ειναι η φωνή της ετσι βασικά.
Από πού να πάρει το υψος η ταλαίπωρη;Έχει κόμπλεξ με το ύψος της καθώς είναι μεγάλη τάπα. Την έχω πετύχει αρκετές φορές με τον πατέρα της παλιότερα, όταν της έψαχνε γαμπρό, όπου με τακούνια ήταν στο ίδιο ύψος. Όταν μάλιστα την είδα και με σαγιονάρα στην κλειστή παραλία της Βούλας (απέναντι από το Ασκληπιείο) πάλι με τον πατέρα της για μπάνιο, μιλάμε ο Λευτέρης της ρίχνει 10 ποντους για πλακα. Σε έξοδό της δε νομίζω να την πετύχετε ποτέ χωρίς τακούνια ή είναι συνεχεια σε κάτι τριπατους, τετράπατους κοθόρνους, μποτες κλπ.
Και τα χυσια στη μαπα τηςΚαυλοραπανο με προστυχοφατσα να της δώσεις το μουνί στο χέρι!!!!
Και να μπορούσε ,είναι τόσο εκνευριστικα αντιπαθητική και κακομαθημένη που δεν άντεξα να την βλέπω σε συνέντευξη της στην τηλεόραση πάνω από δύο λεπτά...σώθηκε ο σύζυγος!Μηπως η τυπισσα δεν μπορούσε να κανει παιδια λεω εγω τωρα. Το πάλεψαν 2.5 χρόνια και αφου δεν γινόταν τιποτα το έληξαν.