argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.394
- Πόντοι
- 9.297
Ακόμα σε εμπλοκή είσαι η είσαι εν πλω;κ ας είναι χοντρή..έχει βυζάρες για πολύ μαλακία
Μόνο έτσι εξηγείται να σε ενδιαφέρει το σήμα της Μισελεν.
Ακόμα σε εμπλοκή είσαι η είσαι εν πλω;κ ας είναι χοντρή..έχει βυζάρες για πολύ μαλακία
Δεν μένω στην καταγωγή και ούτε με ενδιαφέρει και πολύ... Απλά το ανέφερα..... Καλή κοπέλα παντως
Ακόμα σε εμπλοκή είσαι η είσαι εν πλω;
Μόνο έτσι εξηγείται να σε ενδιαφέρει το σήμα της Μισελεν.
Σαν Αλβανίδες τυπεΔηλαδή πως είναι οι αλβανιδες?καταρχάς όλες οι μπαργούμαν,και σερβιτόρες σε καφέ,αλβανιδες ειναι
Ναι οι γαμημενες το έχω παρατηρήσει αυτόΜα οι πιο ομορφουλες σε καφέ και μπαρ και Έβερεστ αλβανιδες είναι, γεννημεενες εδώ. Οι ελλεινιδες δε κάνουν συνήθως τέτοιες χαμαλοδουλειες
και εγω,μπήκα στο ινσταγκραμ της προχτες και βάρεσα μια πολύ αργή μαλακία για τις βυζάρες της για να το απολαύσω όσο μπορώ,μιλάμε μισό μπουκάλι έχυσα για πάρτη της..Αρρωσταίνω για τις βυζάρες τηηηης
Ωωω τέλεια. Ποιο είναι το δωράκι της;Θέλω κι εγώ να τα χυσω αυτά τα βυζια. Στείλε αν γίνεται κι εδώ τηλεφωνακι με pm. Είμαι μέσα και για φάση με κότερο.Μύστες επειδή την έχω πάρει, είναι γεματουλα, βυζαρες ατελείωτες και πίπα να σου κοπούν τα γόνατα. Ως γνωστόν, η πίπα της χοντρής είναι η καλύτερη.
ισπανικά ατέλειωτα φαντάζομαιΜύστες επειδή την έχω πάρει, είναι γεματουλα, βυζαρες ατελείωτες και πίπα να σου κοπούν τα γόνατα. Ως γνωστόν, η πίπα της χοντρής είναι η καλύτερη.
λογικά θα την είχε γκόμεναΩωω τέλεια. Ποιο είναι το δωράκι της;Θέλω κι εγώ να τα χυσω αυτά τα βυζια. Στείλε αν γίνεται κι εδώ τηλεφωνακι με pm. Είμαι μέσα και για φάση με κότερο.
Σαν τους Εβραίους πάνε να γίνουν και οι Αλβανοί...με αλλα ονόματα εντός κύκλου και άλλα ονόματα εκτός,σε πολλές περιπτώσεις.Δηλαδή πως είναι οι αλβανιδες?καταρχάς όλες οι μπαργούμαν,και σερβιτόρες σε καφέ,αλβανιδες ειναι