Νέα

Castle de Paris

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GRmilfGR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
το θεμα ειναι οτι λιγες ωρες πιο πριν ειχα μιλησει με την ιδια στο τηλ και της ειπα οτι θα ερθω παρα τεταρτο αλλα θελω το δωματιο 2-5...και μου ειπε οκ κανενα προβλημα!!!!!!
Αντιεπαγγελματικό ναι μπορεί. Αλλα μηνύσιμο, που λες; Δεν νομίζω. Έπρεπε να κάτσεις το τέταρτο κανονικά ή αλλιώς, λόγω παρεξήγησης, να ζητούσες την επόμενη φορά ένα δωράκι οίνο μικρο μπουκάλι στο δωμάτιο για το συμβάν αυτό. Πρέπει γενικά να μάθουν να σε σέβονται και λίγο, είναι η αλήθεια. Εγώ ήμουν σε μαγαζί χθες που με ξέρουν ότι αφήνω πάντα 150–200 ευρώ, και με το που ακούμπησε το ποτό στο τραπέζι με έβαλαν να σηκωθώ και να περπατήσω κάνα χιλιόμετρο να πληρώσω, γιατί ήμουν με κάρτα, ενώ τους έλεγα «δύο λεπτά να πιω μια γουλιά», ενώ πάντα αφήνω τόσα. Ο αντιεπαγγελματισμός στο μεγαλείο του κυριαρχεί παντού. Αν ήσουν πρώτη φορά στο ξενοδοχείο, πες οκ αν έχεις πάει πολλές φορές, σε έχουν δει και δεν κάνουν μια έξτρα εξυπηρέτηση για ένα τέτοιο περιστατικό. Ναι, αντιεπαγγελματικό σίγουρα, αλλά όχι μηνύσιμο.

Δεν ξέρω ποια ήταν, βέβαια, στη ρεσεψιόν η απογευματινή ή η βραδινή. Της ωρες που πηγαίνω είναι μια όμορφη μελαχρινή μουνάρα, της την πέφτω κιόλας συνεχώς. Αυτή είναι πιο ευγενική και γενικά βοηθάει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom