Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 235 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    432

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.738
Πόντοι
3.246
Μικρό μουσικό διάλειμμα να χαλαρώνει το φιλοθεάμων από τα βαρέα θέματα.

Κινέζικη όπερα!!!

Η άρια "φτερό στον άνεμο" ή μάλλον φτερά και πούπουλα σε κινεζική έκδοση.
Εντζόυ

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.733
Πόντοι
3.556
Τύπε @mhtsos(2) πού χάθηκες ;

Έχουμε φρέσκα κουλούρια. Όχι δεν φτερνίστηκε η Καρυστιανού ώστε να κάνει άρθρο το Πρώτο Θέμα...

Την γνώμη σου θα ήθελα για το παρακάτω 30ήμερο...

Ελπίζω να φοράς παντελόνια (θα είμαι κόσμιος αυτή τη φορά) και να μου απαντήσεις αναλυτικά για το καθένα.

1. Καταδικάζεται σε φυλάκιση η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

2. Ο πρώην γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού κ. Δημητριάδης σε συνέντευξή του λέει ότι «έφαγε τη σφαίρα» για να μην την πληρώσει το αφεντικό, για την υπόθεση των υποκλοπών.

3. Ο ιδιοκτήτης-κατασκευαστής του Predator Ταλ Ντίλιαν σε δικαστήριο στο Ισραήλ αναφέρει, ότι πούλησε το παράνομο λογισμικό στην ΕΥΠ.

4. Καταδικάζεται ο πρώην Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Μελάς για παράβαση καθήκοντος και ελέγχεται για κακουργήματα για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

5. Διώκονται για απιστία 4 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

6. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά την παραπομπή του πρώην Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ.Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο μιλώντας για αλλοίωση του του τόπου του εγκλήματος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αλλά και για συγκάλυψη.

7. Ανεξάρτητος Βουλευτής καταγγέλλει τον Υπουργό Υγείας κ.Γεωργιάδη, ότι επηρέασε κρίσιμο προστατευόμενο μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis μέσω «υποσχέσεων».

8. Κυβερνητικός βουλευτής κάνει ερώτηση στον Πρωθυπουργό (και όχι στον αρμόδιο Υπουργό!) για τις υπερτιμολογήσεις στην υπόθεση με τα σπιτάκια ανακύκλωσης.

9. Εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές σε βάρος του πρώην Ευρωπαίου επιτρόπου και νυν βουλευτή Δημήτρη Αβραμόπουλου στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο Qatargate.
Αγαπήτε , σου ζήτησα να μην ξανα αναφερθείς στο προφίλ μου.
Βλ΄έπω οτι συνεχίζεις.
Σε παρακαλώ πολύ, να σεβαστείς αυτό που σου είπα και να μην ειρωνεύεσαι.
Νομίζω ο λόγος που προχώρησα σε αυτή την κίνηση ήταν σαφής .

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.217
Πόντοι
10.131
Αγαπήτε , σου ζήτησα να μην ξανα αναφερθείς στο προφίλ μου.
Βλ΄έπω οτι συνεχίζεις.
Σε παρακαλώ πολύ, να σεβαστείς αυτό που σου είπα και να μην ειρωνεύεσαι.
Νομίζω ο λόγος που προχώρησα σε αυτή την κίνηση ήταν σαφής .
Ο άνθρωπος ειναι καθυστερημένο ναυάγιο, τον γραφω μόνιμα στα αρχιδια μου και αυτος εκει συνεχίζει να με επισημαίνει, πιστεύει οτι υπάρχει περίπτωση να διαβάσω τις αρχιδιες που γράφει.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.078
Πόντοι
366
εδώ κ κάποια χρόνια ξέρουν οι λάθροι πάρα πολύ καλά ποιός τους εξυπηρετεί , δεν είναι κορόιδα
ούτε περιμένουν εμένα εσένα να τους πούμε :wink:

Γιώργο πολύ ωραίο , δεξιά πολύ κακό :effemine::tooth:
Τίποτα δεν θα είχε συμβεί αν δεν μεσολαβούσε το 44% του "λεφτά υπάρχουν" ,
ούτε λαίλαπα μνημονίων , ούτε ακραία κόμματα, ούτε εποικισμός, ούτε Πρέσπες

Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος που ανατέλει τους οδηγεί.............ευτυχώς που κόλλησε η βελόνα..........γιατί αλλιώς θα χανόμασταν

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.738
Πόντοι
3.246
Μαθαίνουμε από τους Ισπανούς!!!
Το είπε μεν ο Κούλης, αλλά είναι και θέμα αξιοπρέπειας, προπαντώς δε και στυλ.
Μέση λορδωμένη, το κεφάλι ψηλά, η μύτη ακόμα ψηλότερα απ' τ' αυτιά.

Με Κυριακάτικη διάθεση το σήμερις.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.738
Πόντοι
3.246
Κυριακάτικης διάθεσης συνέχεια

... αυτός αυτή και τα μυστήρια της επιλεκτικότητας της ανθρώπινης αντίληψης

Και μια νοσταλγική νότα με μια υποψία αποστασιωπημένης συγκίνησης από τη μακρινή χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

This song is about a Yoshiwara prostitute and her lover

:grouphug:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.078
Πόντοι
366
Τύπε ανοιχτοσυνοράκια Νεοδημοκράτη εσύ μπορεί να βατεύεσαι από τους λαθρομετανάστες, οι νεοδημοκράτες όμως που δεν είναι πουστράκια (έξω από το bou , εδώ 99% πουστράκια είστε) θα τον μαυρίσουν τον Κούλη... :zfuck:

Σε ευχαριστώ για την πάσα ώστε να δούμε άλλη μια φορά το κάλεσμα Κούλη ένα μήνα πριν σε λαθροισλαμιστές...

''Όποιος σας μιλάει για αλλαγή της κυβερνητικής, μεταναστευτικής πολιτικής, αντί οποιασδήποτε άλλης απάντησης, δείξτε του αυτό το βίντεο. Είναι προκλητικά, απαράδεκτα και εξοργιστικά, όσα λέει. Αν συνεχίσετε έτσι, σας βλέπω παρεΐτσα με το Ζήκο στο 15%.''

To πάκι σε είδε εθχές στον ύπνο του με τάνγκα και ζαρτιέρες, και αν του βγει το όνειρο θα σε γαμάει μέρες

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom