Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 234 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    431

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.352
Πόντοι
3.556
αυτος ο Πλακιας πρεπει να ειναι ερπ@το , ειμαι σιγουρος πως ψηφισε το 2023 ΝΔ λιγο καιρο που του σκοτωσαν τη κορη και τις 2 ανηψιες,ντροπη αισχος, πια 3 ψυχουλες μικρα κοριτσια εχασαν τη ζωη τους στα καλα του καθουμενου απο τη βρωμικυβερνηση που παλευει ακομη και τωρα να συγκαλυψει τα παντα ολα και αυτος εκει ακομη ΝΔ , ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ,ΝΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΟς ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ χΩΡΑ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΗΤΕΙΑς ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΓΙΑ 0,60 ΑΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΣΗ ΦΘΗΝΙΑ ,εχουμε τελειωσει σαν Χωρα τα εχουν γ@μησει ολα και σε λιγο θα γινουμε σκλαβοι και υπηρετες ολων αυτων που θα απολαμβανιυν αυτον τον παρααδεισο επι της γης Ελλας game over soon

Αποκλείεται να είναι Ν.Δ. ο Πλακιάς.Σήμερα έβρισε και κλώτησε το Στουρνάρα,το διευθυντή συντήρησης του ΟΣΕ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Πάλι να πεις το διαφορετικό, απλά και μόνο για να το πεις.
Οτι πεις..
Αγαπητέ φίλε,

όταν εσύ πήγαινες εγώ είχα έρθει ήδη 3-4 φορές

δεν θα πείσεις ποτέ κανέναν νομίζω πλησιάζεις στην κατηγορία του ντάιμα :confused:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.792
Πόντοι
3.556
Αγαπητέ φίλε,

όταν εσύ πήγαινες εγώ είχα έρθει ήδη 3-4 φορές

δεν θα πείσεις ποτέ κανέναν νομίζω πλησιάζεις στην κατηγορία του ντάιμα :confused:
Αφού είσαι γέρος, είχες χρόνο και έκανες την διαδρομη 4 φορές

ΚΑΡΥ ΚΑΡΥ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Αφού είσαι γέρος, είχες χρόνο και έκανες την διαδρομη 4 φορές

ΚΑΡΥ ΚΑΡΥ και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
εντάξει εγώ δεν ξέρω

μήπως μπορείς να μου δείξεις έναν που να έχει πειστεί από τις προσπάθειες σου? :confused:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.792
Πόντοι
3.556
εντάξει εγώ δεν ξέρω

μήπως μπορείς να μου δείξεις έναν που να έχει πειστεί από τις προσπάθειες σου? :confused:
Ο pezoporos
Και να σου πω δεν προσπαθω να πε΄ίσω κανεναν. Οτι βλέπω λέω

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
δεν έχει πειστεί έτσι και αλλιώς τα ίδια με εσένα θα ψηφίσει εννοώ κάποιον που σκεφτόταν να ψηφίσει κάρυ αλλά τώρα μετά από την προσπάθεια σου θα πει "όχι άστο...δεν αξίζει"

γιατί έχεις καταβάλει και μεγάλες προσπάθειες μη πάνε και χαμένες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.562
Πόντοι
5.506
Γιατί έχουμε μια αποστολή…να σας χαλαρώσουμε τον σφιγκτήρα τόσο που όταν περπατάτε θα σας τρέχει το σκατο σε κάθε σας βήμα …όταν πεις πως όντως σου συμβαίνει αυτό θα φύγουμε όλοι μαζί …εσείς θέλετε να μας φέρετε τον Κουλογιο στην κυβέρνηση…αυτό θα αποτραπεί
Τουλάχιστον εσύ γράφεις κανονικά Ελληνικά αλλά μετά τις εκλογές μη σε χάσουμε....

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.792
Πόντοι
3.556
δεν έχει πειστεί έτσι και αλλιώς τα ίδια με εσένα θα ψηφίσει εννοώ κάποιον που σκεφτόταν να ψηφίσει κάρυ αλλά τώρα μετά από την προσπάθεια σου θα πει "όχι άστο...δεν αξίζει"

γιατί έχεις καταβάλει και μεγάλες προσπάθειες μη πάνε και χαμένες
Ωραία. Όπως λες η ΝΔ είναι απατεώνες κλπ ενώ η Καρυστιανού τίμια και σωτήρας. ΟΚ. Άποψη σου.
Ναμην ψηφίσω λοιπόν ΝΔ. Ωραία. Και γιατι να μην πάω στον Τσίπρα (2ος στα γκάλοπ) ή στον Ανδρουλάκη και να πάω στην Καρυστιανού?? Δεν σε έχω δει ναλες τίποτα γιαυτούς!!!!!!!!!!!!!!11

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Ωραία. Όπως λες η ΝΔ είναι απατεώνες κλπ ενώ η Καρυστιανού τίμια και σωτήρας. ΟΚ. Άποψη σου.
Ναμην ψηφίσω λοιπόν ΝΔ. Ωραία. Και γιατι να μην πάω στον Τσίπρα (2ος στα γκάλοπ) ή στον Ανδρουλάκη και να πάω στην Καρυστιανού?? Δεν σε έχω δει ναλες τίποτα γιαυτούς!!!!!!!!!!!!!!11
Έχω πει άπειρα πράγματα για αυτούς...να ανατρέξεις να τα βρεις

Εγώ θα σου πω τι θα ψηφίσεις? γιατί ανοίγεις τέτοιες κουβέντες?

αφού ξέρουμε όλοι τι θα ψηφίσεις και γιατί προσπαθείς να βρεις κάτι κακό να πεις για την κάρυ

τι νόημα έχει να ρωτάς τέτοια πράγματα?

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.682
Πόντοι
3.246
Θα ανοίξουμε τα λιγνιτωρυχεία παλι επειδη της Καρυ δεν της αρεσουν οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταικα. Εγω λεω μάλιστα να ξεκινήσουμε να καίμε μαζουτ παλι για την παραγωγή ενέργειας:jerking::jerking::jerking::jerking2::jerking2::jerking2:
Ά δηλαδή οι Γερμανοί που θα καίνε λιγνίτη ως το 2036 είναι μαλάκες;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.871
Πόντοι
10.131
Ά δηλαδή οι Γερμανοί που θα καίνε λιγνίτη ως το 2036 είναι μαλάκες;
Στα αρχιδια μου τι κανουν οι Γερμανοί, εχεις περάσει ποτε διπλα απο λιγνιτωρυχείο να δεις την περιβαλλοντική καταστροφή, εχεις ρωτήσει κάτοικο περιοχής που υπάρχει Ατμοηλεκτρικός Σταθμός να σου πει για τις αρρώστιες που πασχουν;

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.792
Πόντοι
3.556
Έχω πει άπειρα πράγματα για αυτούς...να ανατρέξεις να τα βρεις

Εγώ θα σου πω τι θα ψηφίσεις? γιατί ανοίγεις τέτοιες κουβέντες?

αφού ξέρουμε όλοι τι θα ψηφίσεις και γιατί προσπαθείς να βρεις κάτι κακό να πεις για την κάρυ

τι νόημα έχει να ρωτάς τέτοια πράγματα?
Δεν είμαι φανατικός σαν και εσένα. Συλλέγω απόψεις. Κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει.
Δεν θα μου πεις εσύ τι θα ψηφίσω. Εσύ , όπως και πολλοί άλλοι , λένε απόψεις, ρωτώ και κρίνω. Μετά επιλέγω τι θα ψηφίσω.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αλλαγή άποψης.
Αλλά, βλεπεις , ούτε 2 γραμμές δεν γράφεις. Τελικά Τσίπρα θα πάω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.750
Πόντοι
9.931

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Δεν είμαι φανατικός σαν και εσένα. Συλλέγω απόψεις. Κάτι μπορεί να μου έχει ξεφύγει.
Δεν θα μου πεις εσύ τι θα ψηφίσω. Εσύ , όπως και πολλοί άλλοι , λένε απόψεις, ρωτώ και κρίνω. Μετά επιλέγω τι θα ψηφίσω.
Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αλλαγή άποψης.
Αλλά, βλεπεις , ούτε 2 γραμμές δεν γράφεις. Τελικά Τσίπρα θα πάω.
Δεν είπα ότι είσαι φανατικός

Είπα ότι είσαι σε αποστολή..έχει διαφορά...

Τι απόψεις συλλέγεις δηλαδή? τόσο ασαφές είναι το πολιτικό τοπίο? απόλυτα ξεκάθαρο είναι και ο καθένας ξέρει γιατί ψηφίζει κάτι.

Εγώ λέω να ψηφίσεις ΚΚΕ...δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα κακό...τι λες?

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.682
Πόντοι
3.246
:lying-face::lying-face::lying-face:Στα αρχιδια μου τι κανουν οι Γερμανοί, εχεις περάσει ποτε διπλα απο λιγνιτωρυχείο να δεις την περιβαλλοντική καταστροφή, εχεις ρωτήσει κάτοικο περιοχής που υπάρχει Ατμοηλεκτρικός Σταθμός να σου πει για τις αρρώστιες που πασχουν;
Εγώ βλέπω τους κατοίκους στο νομό Κοζάνης μια χαρά να τα θέλουν.

Εξάλλου τους είχε υποσχεθεί ο αρχηγός σου να τα διατηρήσει, δες βίντεο λίγο πιο πάνω.

Τί λες θα κρατήσει την υπόσχεση του;;;:lying-face:

Πέραν τούτου ούτως ή άλλως μας έρχεται το νέφος απ' τα Σκόπια κι αγοράζουμε και το ρεύμα τους από δικό μας λιγνίτη προέρχεται.

Κι ακόμα παραπέρα αν το πάμε, για καρκίνους από τα καλώδια υψηλής τάσης δίπλα στα χωριά μιλάνε οι κάτοικοι στην Αιτωλοακαρνανία, εκεί στις αγαπημένες σας ανεμογεννήτριες.

Για να μην πούμε και για τις πυρκαγιές σε αρκετά μέρη όπου μπήκαν ανεμογεννήτριες.

Στ' αρχίδια σου οι Γερμανοί;;;πώω ρε φίλε τί είπες τώρα.

Όλως τυχαίως οι τρεις απ' τις τέσσερις εταιρείες που μας προμηθεύουν ανεμογεννήτριες είναι γερμανικές

Κι εδώ στ' αρχίδια σου επίσης;;; Μπα δε νομίζω.

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
πριν από 2 χρόνια ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ κάηκε όλο το βουνό πάνω από την ΒΙΠΕ ασπροπύργου...

σήμερα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ το βουνό είναι καραφλό και ΤΙΓΚΑ στις ανεμογεννήτριες...

από εκεί που έβγαιναν οι γαλάζιοι ψέκες και έλεγαν ότι απαγορεύετε σε καμμένα να δοθεί άδεια για ανεμογεννήτριες

όμως τι είστε τίποτα γραφικοί να σας νοιάζουν αυτά? εδώ η κάρυ αγόρασε τις ΑΚΡΙΒΕΣ ντομάτες από τον ΑΒ... τι μας κρύβουν???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.750
Πόντοι
9.931
αφού πρώτα θα καεί ότι δάσος υπάρχει πάντα συμπτωματικά ,
να μην το αναδασώσουμε με ανεμογεννητριούλες του κουμπαρούλη ?
μα πόσο αχάριστοι είσαστε ? :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.397
Πόντοι
786
Βρες μου 10 κακά της ΝΔ να σου βρω 10 καλά για αντίλογο
επιδόματα σε συνταξιούχους,
παράταση συντάξεων χηρείας
οπεκεπε
τασιούλας
υποκλοπές,
φόρος καυσίμων και ενέργειας,
τέλος επιτηδεύματος σε νπ
τα κτηματολογικά γραφεία κάνουν μήνες, ενώ τα υποθηκοφυλακεία έκαναν ημέρες, που λέει και ο λαδάκης
κουτσοί στραβοί όλοι υφυπουργοί
μετακλητοί, ων ουκ έστι αριθμός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom