Δεν κάθομαι να αραδιάζώ επιχειρήματα γιατί σκοπός μου δεν είναι να σε πείσω αλλά να περιγράψω σε αδρές γραμμές μια κατάσταση στην οποία βρέθηκε η χώρα.
Αυτή η κατάσταση δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητή από πολύ κόσμο ούτε στα πολύ βασικά.
Μιλάμε για τον καιρό όπου στην όποια διαφορετική άποψη έπεφτε κατευθείαν σοβαρή τραμπούκα στυλ είσαι πουλημένος γερμανοτσολιάς κλπ. Με δέος έβλεπα γύρω μου φίλους και γνωστούς πρώην ήρεμους ανθρώπους να μιλούν για επανάσταση για νέο αντάρτικο για τον Τσε Γκεβάρα και τον Βελουχιώτη, ότι θα διώξουμε τους Γερμανούς, θα κλασουμε τους δανειστές θα αγνοήσουμε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα κλπ.
Το πολύ που κατάφερναν βέβαια ήταν επιπέδου να χαλάνε τις μπάρες στα διόδια για να περάσει η Μερσεντές του μπαμπά τους... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μεν αλλά βάζω φέσι στο συνάνθρωπο ναίιιι
Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα, εν πολλοίς ενορχηστρωμένη από τον ξένο παράγοντα -πάνω σε υπόστρωμα από υποβόσκοντα πάθη του παρελθόντος -τη "ευγενική" αρωγή μερίδας του ντόπιου λούμπεν μεγαλοκεφαλαίου (...) στάθηκε περίπου μόνος του ο Αντώνης Σαμαράς!
Πήρε σκληρά μέτρα οκ, έκανε λάθη οκ αλλά ρεαλιστικά- και με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την παντελή έλλειψη στήριξης στην κρίσιμη στιγμή, λέω ότι έκανε το καλύτερο δυνατόν.
Φαίνεται κι από το κρέμασμα που έφαγε απ' τους ξένους λίγο πριν λήξει το μνημόνιο.
Οεο επαναλαμβάνω, το μνημόνιο έληγε!!!
Γιατί ολοφάνερα ο απώτερος στόχος τους ήταν ο εξευτελισμός της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα ώστε να οδηγηθούμε σε κυβέρνηση που θα ευθυγραμμιζόταν στο Μακεδονικό, αργότερα και σε άλλα.
Η γεωστρατηγική να ξέρεις είναι τουλάχιστον όσο σημαντική είναι η οικονομία.
Γι αυτό και θέλουν να νομίζεις ότι...δεν είναι!!!
Τί μου λες για συντάξεις γιαγιάδων;;; Το καταλαβαίνεις ότι λαϊκίζεις αγρίως με κάτι τέτοια;
Ούτε σκούζω ούτε ποτέ έσκουζα για κάτι. Τη γνώμη μου λέω.
Προσωπικά πλήρωνα και τότε, και με Τσίπρα,και τώρα, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε αυτό. Μια η άλλη έρχεται, απλώς με Κούλη με απασχολεί περισσότερο το πού πάνε οι φόροι που πληρώνουμε!
Άν ενώσεις τις κουκίδες
1993/μακεδονικό (Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: δεν έχει τόση σημασία το όνομα)
2009 ήττα Ντόρας
https://share.google/aimode/UfF1VVhOwnzfJ3OYa
από Σαμαρά βεβαίως βεβαίως
4/2/2018 τεράστιο συλλαλητήριο για την Μακεδονία
5/2/2018 παντού πρωτοσέλιδα για το σκάνδαλο Novartis όπου η έρευνα ήταν ευγενική χορηγία του fbi ... σιγά μην ήταν του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή!!!
2019...η συμφωνία Πρεσπών έχει περάσει αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ who did the dirty job,πετιέται σα στιμμένη λεμονόκουπα.
2024 διαγραφή Σαμαρά για σφοδρές επικρίσεις στα εθνικά θέματα
2025 επανεμφάνιση Τσίπρα με γραβάτα σαν αντίπαλο δέος και καλά.
2026 ...άδηλο.
... ίσως καταλάβεις τί εννοώ στο περίπου.
Στα περί δεξιάς ιδεολογίας πέφτεις πολύ μα πολύ έξω.
Καμμιά ιδεολογία δεν πρέπει να είναι πάνω από τον Άνθρωπο κι απ' το καλό της χώρας.-
Κι ένα κατακλείδι δεν είπα ότι θα τον ψηφίσω ντε και καλά...το πιθανότερο είναι πως όχι. Ωστόσο θα τον στηρίξω αλλιώς, εκτός κι αν δω κάτι πολύ λάθος στο όλο εγχείρημα.