ποιόν εννοείς άνθρωπο ?Παναθεμα σε, βρηκες ανθρωπο να κολλησεις βρε νιατο….
το γκαίει βασιλοφρον ?
που έχει νευράκια επειδή έγραψα πως ο Κούλης είναι ανυπόληπτος στην εξωτερική πολιτική ?
ποιόν εννοείς άνθρωπο ?Παναθεμα σε, βρηκες ανθρωπο να κολλησεις βρε νιατο….
Ο ρομπ είναι για αραιά και που να τον γλεντάς αλλά μέχρι εκείΆστον δεν το σώζεις με τίποτα ,παίξε μπαλιτσα με τον ρομπ καλύτερα που τον εχεις

Btw ο μακαρίτης που επικαλείσαι,αν ζούσε θα σου έσερνε χειρότερα από τον Σαουλιαρηπρέπει να σου είχε ανοίξει πολλές κωλοτρυπίδες , μία και στον νωτιαίο μυελό
πάγαινε να ξαλαφρώσεις κανά πάκι ρε βλακόμουτρο

αυτά "τα γλέντια" βρείτε τα μεταξύ σας σαουλάκο , μη με ανακατεύειςΟ ρομπ είναι για αραιά και που να τον γλεντάς αλλά μέχρι εκεί
Για πιο συχνά δεν είναι.![]()
ΩΠΑ γιατί δεν κατάλαβα;Btw ο μακαρίτης που επικαλείσαι,αν ζούσε θα σου έσερνε χειρότερα από τον Σαουλιαρη![]()
Μην αγχώνεσαι «όλα καλά»αυτά "τα γλέντια" βρείτε τα μεταξύ σας σαουλάκο , μη με ανακατεύεις![]()
Πας τώρα να συγκρίθεις με την αυτού εξοχοτητα Στρατάρχη Καρδινάλιο Κηνσορα της δεξιάς παράταξης?ΩΠΑ γιατί δεν κατάλαβα;
Εγώ δεν τα λέω με το σεις και με το σας;

ο "μακαρίτης" σου προξένησε βαθιά τραύματα εεεεέ ? και παραληρείςBtw ο μακαρίτης που επικαλείσαι,αν ζούσε θα σου έσερνε χειρότερα από τον Σαουλιαρη![]()
Καλά τώρα εντάξει…το είχα κάνει του αλεξ ουκ ολίγα χουνέρια που αναγκαζόταν να καταφύγει «σου έχω ήδη απαντήσει, πάμε παρακάτω»Πας τώρα να συγκρίθεις με την αυτού εξοχοτητα Στρατάρχη Καρδινάλιο Κηνσορα της δεξιάς παράταξης?![]()
Λιγη υπονονη. Κ ο μπαμπας σας θα σε γαμησει για 3η 4ετια. Αρχιδι
τυπάρα αντί του σωστού κειμένου που έγραψες,BTW εμένα μου κλάνει τα αρχίδια...
Ανάπτυξη οικονομίας με Κούλη.
Δύο κουλορουφήδες πηγαίνουν βόλτα.
Ο ένας λέει: «Θα σου δώσω 100 ευρώ να ρουφήξεις την κωλοτρυπίδα του Κούλη.»
Ο άλλος παίρνει τα 100 ευρώ και την ρουφάει. Συνεχίζουν τη βόλτα.
Ο δεύτερος λέει: «Εντάξει, σου δίνω 100 ευρώ να ρουφήξεις κι εσύ την κωλοτρυπίδα του Κούλη.» Του δίνει τα 100 ευρώ και αυτός την ρουφάει.Μετά κοιτάζονται και λένε:
«Περίμενε ρε, και οι δύο έχουμε τα ίδια λεφτά, και οι δύο ρουφήξαμε την κωλοτρυπίδα του Κούλη… Πω πω, αυξήσαμε το ΑΕΠ κατά 200 ευρώ!
ΚΟΥΛΙΘΙΟΙ

τυπάρα αντί του σωστού κειμένου που έγραψες,
μπορείς με μια φωτό να τους χώσεις λίγο το χεράκι πίσω , λίγο.. δηλαδή μέχρι τον αγκώνα
![]()
η Πολώνα φταίει , το κέρατο...( @sex volcano )Easy money , έτσι και αλλιώς. Αλλά το παράδειγμα με το ΑΕΠ ήταν πιο θεαματικό.
Σε κενή εστία βέβαια. Τύπος που υποστηρίζει το παρακάτω ενώ ξεφτιλίζει την Ελλάδα έχει σοβαρά θέματα.
η Πολώνα φταίει , το κέρατο...( @sex volcano )
αν τον δείς σε παλιά βίντεο που ήταν νεότερος δεν έδειχνε τόσο διαταραγμένος
Με τη βοήθεια βέβαια χαμηλού IQ ψηφοφόρων. (και λαμόγιων)Εγώ πιστεύω έτρωγε γερό bullying... Αυτό είναι παλιό. Πέρα από τι λέει η μητέρα του, στο 0:30 φαίνεται σοβαρότατο θέμα.
Μόνο με το όνομα και μόνο στην Ελλάδα θα γινόταν πρωθυπουργός. Με τη βοήθεια βέβαια χαμηλού IQ ψηφοφόρων. (και λαμόγιων)
Έχει μπει καινούργιο εμότικον/αντίδραση από το σάιτ ευκαιρία για χαβαλέ ή με φαίνεται;τυπάρα αντί του σωστού κειμένου που έγραψες,
μπορείς με μια φωτό να τους χώσεις λίγο το χεράκι πίσω , λίγο.. δηλαδή μέχρι τον αγκώνα
![]()