απολύτως σωστός συναγωνιστή των θρυλικών Κενταύρων κ ΡέιντζερςΤης ΜυρτΟΥς αγαπητε Ελληνα

απολύτως σωστός συναγωνιστή των θρυλικών Κενταύρων κ ΡέιντζερςΤης ΜυρτΟΥς αγαπητε Ελληνα

Μαρία Καρυστιανού: Όλη η αλήθεια για το πως απέκτησε το διαμέρισμα στην Αθήνα από πλειστηριασμό
Μαρία Καρυστιανού: Όλη η αλήθεια για το πως απέκτησε το διαμέρισμα στην Αθήνα από πλειστηριασμό
Το ζητημα ειναι αν θα ασχοληθουν οι ψηφοφοροι ρε Μαλακα. Παρε μας μια πιπα τωρα

Ρε πουστράκι , δεν είμαι ΝΔ για να σου πάρω πίπα...Αυτά μεταξύ σας.
![]()
Στις δημοσκοπήσεις κάθε σκάΝΔαλο δίνει 1% με 1.5%
Κάθε ΝΔ = Νέα Δικογραφία δίνει 1% με 1.5% στη ΝΔ...
Ο Σαμαράς εξάλλου θα κόβει από ΚΚΕ και Πλεύση... ΚΟΥΛΙΘΙΕ
Να πετάχτηκε και η διάνοια του κώλου, λάστιχο την έχεις κάνει με τους μαύρους του mundial, αλλά δεν τρως

Τύπε Νεοδημοκράτη , υποδέχτηκες τους ΛΟΑΤΚΙ τουρίστες ;
![]()
Ψιτ ψιτ κάτι σου κρέμεται ...............ταμπόν έβαλες βρε μαλάκα?

Το ανάρχιδο πουστράκι νομίζει ότι θα σταματήσουμε να ξεφτιλίζουμε τα πουστράκια τους Νεοδημοκράτες
Τύπε ο Κούλης σου μοίρασε ταμπόν ;
![]()
Κάνε τους λιγάκι μου όταν σε έχουν στα τέσσερα και θάχεις όσο οθωμανικό θέλεις.........αχόρταγε

Ψήνεται μεταγραφή Κασελάκη ;;;να ξεφτιλίζουμε τα πουστράκια τους Νεοδημοκράτες![]()
μπάααα...Ψήνεται μεταγραφή Κασελάκη ;;;μπάααα...

Λιγη υπονονη. Κ ο μπαμπας σας θα σε γαμησει για 3η 4ετια. ΑρχιδιΡε πουστράκι , δεν είμαι ΝΔ για να σου πάρω πίπα...Αυτά μεταξύ σας.
![]()
Στις δημοσκοπήσεις κάθε σκάΝΔαλο δίνει 1% με 1.5%
Κάθε ΝΔ = Νέα Δικογραφία δίνει 1% με 1.5% στη ΝΔ...
Ο Σαμαράς εξάλλου θα κόβει από ΚΚΕ και Πλεύση... ΚΟΥΛΙΘΙΕ![]()
οθωμανικό και υποκλίσεις κάνουν οι Νεοδημοκράτες ανάρχιδο πουστράκι...
Ασταμάτητες φάπες στους χαμηλού IQ νεοδημοκράτες. Easy money
Ακόμα και ο πιο ουδέτερος και αμέτοχος έχει καταλάβει πια τι σιχάματα είναι οι νεοδημοκράτες.
Συνεχίστε έτσι... Εγώ συμφωνώ με αυτή την τεχνική.
Γαμώ τις φάσειςΚαι ναι φυσικά ο Κάσελμαν θα πάει ΝΔ... αφού οι Democrats τον έστειλαν...Ίδιες αξίες υπηρετούν.
Μαρκόπουλος= Ακροαριστερός
Κασελμαν= Democrat και Λοατκι ( = Ο,τι πιο κοντινό σε ΝΔ)
Νανογιλέκος= Πληρωμένος κωλοτούμπας , juke box.
ΝΔ=New Democrats![]()