Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 195 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    427
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Διαφωνώ, δηλαδή επειδή πέθανε το παιδί της έπρεπε να το ρίξει στα αντικαταθλιπτικά κ να κλαίει πάνω από τον τάφο σαν μανιατισα;
Οι απλοί άνθρωποι της ζητήσαμε να κατέβει γιατί είδαμε ότι μπορεί να μας συσπείρωσει πέρα από κόμματα και ιδεολογίες
Αυτό εκμεταλλεύθηκε
Η νδ και το μαφιοζικο συστημικο λομπι της χωρας αυτο ήθελαν...
Να την βλέπουν ντυμένη στα μαύρα και να μοιρολογει μπροστα στις καμερες με δακρυα και αναφυλιτα και μετα να βγαίνουν οι νδ και να λενε ατυχηματα συμβαίνουν παντου,ηταν η κακια στιγμη και η φωτιτσα αυτη ηταν απο ελαια σιλικονης και ας εφτασε η θερμοκρασια 900 βαθμους και δημιουργηθηκε μεχρι και κρατήρας στο έδαφος,τα ελαια σιλικόνης τελικα ποσο εφλεκτα ειναι...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
δεν μου άρεσε το ύφος της: θυμός, νεύρα, τσιριχτή - εριστική φωνή
εγώ θέλω σιγουριά, ελπίδα
Ενω το απλανές βλεμμα του κουλη με τα γουρλωτα μάτια και τα τικ απο τους στομφους σου εμπνεει εσενα σιγουρια και ελπιδα...κανονικα ελπιδοφορο επρεπε να σε λενε οχι πεζοπορο

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.946
Πόντοι
2.886
ο γεωργιάδης δεν είναι υποψήφιος αρχηγός κόμματος και υποψήφιος πρωθυπουργός.
απαιτείται και μία σοβαρότητα

προτιμώ πιερακάκη ή έστω χατζηδάκη

Αυτοί φταίνε που για να διεκπεραιώσει κάποιος μια υπόθεση στη Εφορία
χρειάζεται πολλούς μήνες, και για να γίνει εγγραφή στο Κτηματολόγιο επίσης χρειάζεται
πολλούς μήνες , ενώ πριν την Κούλα δεν γινόταν αυτό .

Κάθε χρόνο πεθαίνουν πάνω από 150.000 άνθρωποι στην Ελλάδα.
Για να πάρεις πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης,
χρειάζεσαι πάνω από ένα μήνα, ενώ πριν την Κούλα, 5 μέρες περίπου.

Και πολλά άλλα. Δυσλειτουργία του δημόσιου τομέα, χειρότερη από ποτέ.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.374
Πόντοι
786
Γέρασες και ξέχασες ότι ο τύπος είναι νεκρανάσταση κάποιου εκδότη που πήγε στα κυπαρίσσια από τη 17Ν :coffee: τυχαίο είναι που αποφυλακίστηκε και ο

:rolleyes:
το μομφεράτος να έχει σχέση με την 17ν;
μήπως μετανάστευσε στην ιταλία;

είδα ένα ρεπορτάζ ότι τώρα έχει γουρουνοπούλες στα μέρη σου σε κάθε γωνιά

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.709
Πόντοι
3.846
το μομφεράτος να έχει σχέση με την 17ν;
Αποκλείεται, πάει ψόφησε κι αυτή το 2002.
μήπως μετανάστευσε στην ιταλία;
Μα Τσεχία είναι ο (να μη λέμε ονόματα) :coffee:
είδα ένα ρεπορτάζ ότι τώρα έχει γουρουνοπούλες στα μέρη σου σε κάθε γωνιά
Μην λες τέτοια και πλακώσουν ακρίδες :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.344
Πόντοι
3.556
Αυτοί φταίνε που για να διεκπεραιώσει κάποιος μια υπόθεση στη Εφορία
χρειάζεται πολλούς μήνες, και για να γίνει εγγραφή στο Κτηματολόγιο επίσης χρειάζεται
πολλούς μήνες , ενώ πριν την Κούλα δεν γινόταν αυτό .

Κάθε χρόνο πεθαίνουν πάνω από 150.000 άνθρωποι στην Ελλάδα.
Για να πάρεις πιστοποιητικό περί μη δημοσίευσης διαθήκης,
χρειάζεσαι πάνω από ένα μήνα, ενώ πριν την Κούλα, 5 μέρες περίπου.

Και πολλά άλλα. Δυσλειτουργία του δημόσιου τομέα, χειρότερη από ποτέ.
Τύπε, πέθανε ένας παππούς στην οικογένεια μου, μας πήρε σχεδόν 2 χρόνια να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, επειδή έμενε εξωτερικό.

Μια άλλη γριά (μαζί του στο εξωτερικό) έπαιρνε κανονικά τη σύνταξη αλλά το ΙΚΑ την έβγαζε ανασφάλιστη. Έστελνε πληρεξούσιο και δε δέχονταν το χαρτί στην υπηρεσία. Έπρεπε να τους δείξει το άτομο που πήγαινε, ποια ακριβώς είναι η νομοθεσία ( από την ιστοσελίδα της υπηρεσίας) και πάλι δεν τον πίστευαν.

Άριστοι όλοι αυτοί. Και ο Γεωργιαδης λάδι γιατί δεν είναι υποψήφιος πρωθυπουργός (μιας και έχασε τις εσωκομματικές από τη μια από τις δυο οικογένειες που ελέγχουν τη ΝΔ)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Ενω το απλανές βλεμμα του κουλη με τα γουρλωτα μάτια και τα τικ απο τους στομφους σου εμπνεει εσενα σιγουρια και ελπιδα...κανονικα ελπιδοφορο επρεπε να σε λενε οχι πεζοπορο
Αστα αυτά Ζαν και δώσε καμία συμβουλή για ντειτινγκ.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Χρόνια το λεω οτι η νδ ειναι ενα κομμα που λειτουργει με μαφιοζικο τρόπο και παντα κουμαντο κάνουν οι φεουδαρχιες
Πχ ο τζιτζικωστας αξιολογος μορφωμενος ανετα θα μπορούσε να αναλαβει τον χωρο αλλα όπως βλεπετε που κατέληξε
Ο Αβραμόπουλος βαρι ονομα με εμπειρία και κυρος και εκσυγχρονιστης αλλα κατέληξε στας ευρωπας επίτροπος
Η αγια οικογένεια θελει μετα τον κουλη να αναλαβει ο μπακος ενω οι καραμανλικοι έχουν ξεμεινει μετα τα καραγκιοζιλικια του κωστα του Αχιλλέα Καραμανλή αν και στο μελλον ανετα θα δουμε διαδόχους να εμφανίζονται στο παρασκηνιο απο το πουθενα αν και ο κωστακης δεν ειναι πολυ δυναμικος ουτε για προεδρο δημοκρατίας δεν τον κοβω να θελει να παει ολη μερα στις ταβερνες της ραφηνας ειναι...
Ο δενδιας νομίζω θα περιμένει τοσο μεχρι να βγαλει παλι μαλλια για να γινει προεδρος της νδ και πορδιπουργος με λιγα λογια δεν τον κοβω

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
3.054
Πόντοι
456
λίγες φάπες έφαγε αυτός
είναι και τάπα, τις γλίτωνε τις γερές.
Μπα, αν θυμάμαι καλά στο βίντεο ήταν ένας γορίλλας μονοκόμματος που δε μπορούσε ούε να σκύψει και να πιάσει τα γόνατά του, που του έχωσε κατι γερές και άλλος ένας με μία ομπρέλα...
Και αντί να παραιτηθεί τότε, συνεχίζει ως τώρα. Πόσα ακίνητα έχει, ξέρει κανείς;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.524
Πόντοι
6.795
Μπα, αν θυμάμαι καλά στο βίντεο ήταν ένας γορίλλας μονοκόμματος που δε μπορούσε ούε να σκύψει και να πιάσει τα γόνατά του, που του έχωσε κατι γερές και άλλος ένας με μία ομπρέλα...
Και αντί να παραιτηθεί τότε, συνεχίζει ως τώρα. Πόσα ακίνητα έχει, ξέρει κανείς;
έχει σημασία;
με τον ιδρώτα της λαμογιάς του θα τάβγαλε (ταβγάζω, ταβγάζεις, ταβγάζει, παρατατικός τάβγαλα...κλπ).

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.474
Πόντοι
736

Η γνώμη της Μαρίας Δεναξά για το νέο κόμμα και τον πόλεμο που δέχεται
Πέραν της εξαιρετικής άρθρωσης της κυρίας, ένα ακόμα κενό ευχολόγιο στη στοίβα.

Κανονίστε να καταλήξουμε να πληρώνουμε και τη Μουτάτσου για βουλευτή, και κάναν Εθνικό Σταρ στο τέλος......
Ο κούλης τρίβει τα χεράκια του και κάνουν κοιλιακούς απτα γέλια.....
Σοβαρευτείτε λίγο.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.618
Πόντοι
10.131

Κανονίστε να καταλήξουμε να πληρώνουμε και τη Μουτάτσου για βουλευτή, και κάναν Εθνικό Σταρ στο τέλος......
Σοβαρευτείτε λίγο.
Την Μουτσατσου και ενα απο τα δυο παιδιά (μπορει και τα δυο) της πρωην ΠτΔ Βασιλικής Θάνου τα οποια ηταν στην παρουσίαση του κομματος. Με τα οποία μάλιστα εχω και πολυ μακρινή συγγένεια.

Stavroghin

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
1.583
Πόντοι
201

Σοβαρευτείτε λίγο.
Διάβασε λίγο και το κείμενό της. Δεν είναι άσπρο-μαύρο, με την Καρυστιανού ή κατά.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.078
Πόντοι
506
μου αρέσει η κάρυ σαν άνθρωπος και σαν φιγούρα....και μου αρέσει ότι έχει καθαρά κίνητρα.

Δεν μου αρέσει όπως το βλέπω να προχωρά το κόμμα που πάει να φτιάξει...δεν μου αρέσει που βάζει μέσα άτομα που φαίνεται να κινούνται από συμφέροντα της Ρωσίας

δεν μου αρέσει που είχε υποσχεθεί αναλυτικές λύσεις σε θέματα και τελικά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τίποτα.

Θα ήταν καλό να μπει στη βουλή για την πολυφωνία και μόνο....μεγαλύτερη αξία θα έχει από κόμματα όπως η Νίκη που μπήκαν και άρχισαν να τρώνε με τις κουτάλες χωρίς να ξανά μιλήσουν ποτέ.
συμφωνω σε ολα εκτος απο το κομματι που αναφερεται για τα συμφεροντα της Ρωσιας, σε αυτο δεν εχω αποψη
Στην τελικη, τεινεις δηλαδη να συμφωνεις με τον πορδοσαλτε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.153
Πόντοι
3.936
Το θέμα είναι ότι η μπαρουφα του Κατρουγκαλου ώθησε το 52% των Ελεύθερων επαγγελματιών να ψηφίσουν ΝΔ και αυτή σαν ανταμοιβή έκανε πράξη την μπαρουφα του Κατρουγκαλου....Δεν υπάρχει γιατρειά για το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας αν δεν αλλάξουμε εμείς.....
Και πως ανταπέδωσε η ΝΔ έβαλε τεκμαρτό εισόδημα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.396
Πόντοι
6.256
Υπερφορολογηση των μικρομεσαιων επιχειρησεων???
Για πες μου ποιος εβαλε το τεκμαρτό εισοδημα στους ελ επ και απο 650 το επιτιδευμα πηγε ο τεκμαρτος ανα 3ετια πανω απο 3000 ετησιως ο φορος
Για πες μου μεσα σε ενα χρονο εχει ξανακλείσει ποτε στην ελληνικη ιστορία το 25% των ατομικων επιχειρησεων??
Επισης δες τα χρεη στην εφορία που έχουν φτασει και θα μπορεσει ποτε να τα παρει πισω?
Αν εφτιαχναν κομματικο στρατο και ολες αυτες τις ασυναρτησιες που λες ακομα θα ειχαμε συριζα στην εξουσια και οχι νδ
Το τεκμαρτό εισόδημα είναι κάνα 2.5άρι το χρόνο για τους περισσότερους

ο σύριζα είχε φτάσει την φορολογία σχεδόν 60%

φυσικά και θα κλείσουν οι ατομικές επιχειρήσεις...οι μισές έκλεισαν και έγιναν ΙΚΕ και οι άλλες μισές δεν άντεξαν....αλλά το γιατί δεν άντεξαν δεν έχει να κάνει με την φορολογία...η φορολογία για τις ατομικές σήμερα είναι μικρότερη από τό το 2015

κλείνουν και δεν αντέχουν επειδή έχουν πάει τα πάγια στο θεό η μισθοδοσία στο θεό...και οι τράπεζες δεν δίνουν φράγκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom