Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.715
Πόντοι
6.536
Δεύτερη απάντηση

Πολλοι έλληνες λένε αυτά που λες για την τουρκία και η τουρκία λέει ακριβώς τα
αντίθετα

Και κάτι προσωπικό

Πριν από πολλά χρόνια ήμουνα στα κατεχόμενα στην Κυρήνεια επέτειο που οι τούρκοι εισέβαλαν στην κύπρο

Όπως λοιπόν εμείς έχουμε αντίστοιχα
Στην κεντρική πλατεία της κυρήνειας υπήρχαν σταντ με φωτογραφίες τούρκοι σκοτωμένοι από έλληνες

Να λοιπόν τι λένε οι τούρκοι

Κι αν δεις τι λέγαν τότε με τα ίμια στην εκπομπή του παπαχελά ακριβώς τα αντίθετα από μας

Άρα ή και οι δύο κάνουμε την πάπια όπως τότε

Η πάμε σε πόλεμο
Screenshot_2026-03-08-03-53-01-270_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2026-03-08-03-44-09-106_com.android.chrome.jpg
Τα αποτελέσματα στα έγραψα γκρισαρισμα του Αιγαίου κάσους Μπέλι Γαλάζια πατρίδα κλπ όταν είσαι κότα ο Τούρκος θα διεκδικεί και δικά μας παιδιά θα σκοτώνονται πάνω από τα νερά του Αιγαίου από λάθος πολιτικές αποφάσεις .Καλά στα αρχιδια σας για αυτούς που σκοτώνονται για την πατρίδα αλλά και η ίδια η πατρίδα. Οταν δεν δείχνεις αποφασιστικότητα ΔΗΛΑΔΉ
Καθυστέρηση στην αντίδραση: Η κυβέρνηση η τότε άργησε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και να κινητοποιήσει τον στόλο της, δίνοντας χρόνο στην Τουρκία να προετοιμάσει την απόβαση των κομάντος στη δεύτερη βραχονησίδα.
Υπήρξε σοβαρό έλλειμμα συντονισμού μεταξύ της τότε κυβέρνησης Σημίτη και της στρατιωτικής ηγεσίας. Το ΚΥΣΕΑ δεν συνεδρίασε ποτέ επίσημα, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονταν από μια μικρή ομάδα στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Κενά στις πληροφορίες: Η ελληνική πλευρά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει έγκαιρα την παρουσία Τούρκων στρατιωτών στη Μικρή Ίμια, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχε τοποθετηθεί φρουρά και στις δύο νησίδες εξ αρχής.
Κανόνες Εμπλοκής: Η πολιτική ηγεσία έθεσε πολύ αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση βίας, φοβούμενη την κλιμάκωση, γεγονός που περιόρισε την επιχειρησιακή ελευθερία των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονταν στο πεδίο.
Αν η Ελλάδα είχε δείξει ότι είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα (π.χ. βύθιση του τουρκικού σκάφους που προσέγγισε τη νησίδα), η Τουρκία θα είχε υπαναχωρήσει
Από την άλλη αφού είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα θα έπρεπε να έρθει όλοι η Ευρώπη στο Αιγαίο για να υπερασπιστεί Ευρωπαϊκα σύνορα.Κυρωσεις έπρεπε η Ευρώπη να βάλει σε αυτόν που απειλεί τα πραγματικά σύνορα της Ευρώπης όχι τα ανύπαρκτα δες Ουκρανία.Εδω θέλω τους Ευρωπαίους συμμάχους ναι αυτούς που μας πρόδωσαν κάποτε το 1922.
.Αυτα και τέλος

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.532
Πόντοι
3.556
Όταν δεν ξέρεις να απαντήσεις καταφεύγεις σε βρισιές μίλα μόνος σου

Σου απάντησα αλλά είσαι τόσο μαλάκας και άσχετος που δεν νογάς

Παίξε με τις μύξες σου τώρα χαζεύοντας προσφορές Lidl

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.532
Πόντοι
3.556
Προσπαθείς να εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ κόστος δανεισμού του κράτους και την νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών, σε έναν άνθρωπο που γράφει πως οι οίκοι "μας αξιολογούσαν σαν σκουπίδια".
Και όταν προσπαθώ να του εξηγήσω το εκφραστικό του λάθος, μου απαντάει με screenshot από AI.
Ήταν που ήταν σαλταρισμένος διότι η κύρια ασχολία του ως συνταξιούχος ήταν να περνάει τις ώρες του διαβάζοντας φυλλάδια προσφορών των σούπερ μάρκετ, τώρα περνάει τον καιρό του με το να κάνει copy paste τα posts των μελών του μπου στο AI και να του ζητάει επιχειρήματα υπέρ της κυβέρνησης.

Έχει χαθεί και ο @Νίπλης που του ρίχνε κανένα καντήλι και συντονιζόταν με την πραγματικότητα ανά διαστήματα.

Εντωμεταξύ τα λίγα που γράφει ο ίδιος μου θυμίζουν το στυλάκι του Μπάιντεν. :priest:

Τύπε αυτό το δίποδο που περιγράφεις μεγάλωσε παιδιά ... αναλογίσου :confused:

Τρέφω μια αμυδρή ελπίδα ότι πήραν πρέφα τι σίχαμα είναι και κόψανε μακριά λάσπη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.526
Πόντοι
5.506

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Τα αποτελέσματα στα έγραψα γκρισαρισμα του Αιγαίου κάσους Μπέλι Γαλάζια πατρίδα κλπ όταν είσαι κότα ο Τούρκος θα διεκδικεί και δικά μας παιδιά θα σκοτώνονται πάνω από τα νερά του Αιγαίου από λάθος πολιτικές αποφάσεις .Καλά στα αρχιδια σας για αυτούς που σκοτώνονται για την πατρίδα αλλά και η ίδια η πατρίδα. Οταν δεν δείχνεις αποφασιστικότητα ΔΗΛΑΔΉ
Καθυστέρηση στην αντίδραση: Η κυβέρνηση η τότε άργησε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και να κινητοποιήσει τον στόλο της, δίνοντας χρόνο στην Τουρκία να προετοιμάσει την απόβαση των κομάντος στη δεύτερη βραχονησίδα.
Υπήρξε σοβαρό έλλειμμα συντονισμού μεταξύ της τότε κυβέρνησης Σημίτη και της στρατιωτικής ηγεσίας. Το ΚΥΣΕΑ δεν συνεδρίασε ποτέ επίσημα, αλλά οι αποφάσεις λαμβάνονταν από μια μικρή ομάδα στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Κενά στις πληροφορίες: Η ελληνική πλευρά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει έγκαιρα την παρουσία Τούρκων στρατιωτών στη Μικρή Ίμια, κάτι που θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχε τοποθετηθεί φρουρά και στις δύο νησίδες εξ αρχής.
Κανόνες Εμπλοκής: Η πολιτική ηγεσία έθεσε πολύ αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση βίας, φοβούμενη την κλιμάκωση, γεγονός που περιόρισε την επιχειρησιακή ελευθερία των Ενόπλων Δυνάμεων που βρίσκονταν στο πεδίο.
Αν η Ελλάδα είχε δείξει ότι είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα (π.χ. βύθιση του τουρκικού σκάφους που προσέγγισε τη νησίδα), η Τουρκία θα είχε υπαναχωρήσει
Από την άλλη αφού είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα θα έπρεπε να έρθει όλοι η Ευρώπη στο Αιγαίο για να υπερασπιστεί Ευρωπαϊκα σύνορα.Κυρωσεις έπρεπε η Ευρώπη να βάλει σε αυτόν που απειλεί τα πραγματικά σύνορα της Ευρώπης όχι τα ανύπαρκτα δες Ουκρανία.Εδω θέλω τους Ευρωπαίους συμμάχους ναι αυτούς που μας πρόδωσαν κάποτε το 1922.
.Αυτα και τέλος
Εμείς λέμε ότι τα ίμια είναι δικά μας
Οι τούρκοι λένε ότι τα ίμια είναι δικά τους

Έχοντας επιχειρήματα και οι μεν και οι δε

Εγώ δεν πιστεύω ότι πάντα έχει δίκιο η ελλάδα ούτε ο μητσοτάκης ούτε ο α ούτε ο β ούτε ο γ αλλά ψάχνω την αλήθεια

Και εδώ δεν έχω τα απαραίτητα στοιχεία για να τη δω

Καλαπάντος μαθαίνουμε τη μισή αλήθεια
Όπως και στα πολιτικά έτσι και στα εξωτερικά

Παραδείγματος χάρη όλη λένε για το ελληνικό αεροπλάνο

Και κανένας για το τούρκικο

Εγώ πρώτη φορά για το τούρκικο το άκουσα στην εκπομπή του παπαχελά

Οι δύο χώρες λοιπόν η μία θεωρεί την άλλη υπεύθυνη για όλα τα κακά
Στις μεταξύ τους σχέσεις

Εσύ υποστηρίζεις ότι η ελλάδα έχει δίκιο για τα πάντα και πρέπει να τους φάμε

Εγώ απλώς δεν ξέρω
Screenshot_2026-03-11-23-56-41-772_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Screenshot_2026-03-11-23-56-30-458_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.715
Πόντοι
6.536
Εμείς λέμε ότι τα ίμια είναι δικά μας
Οι τούρκοι λένε ότι τα ίμια είναι δικά τους

Έχοντας επιχειρήματα και οι μεν και οι δε

Εγώ δεν πιστεύω ότι πάντα έχει δίκιο η ελλάδα ούτε ο μητσοτάκης ούτε ο α ούτε ο β ούτε ο γ αλλά ψάχνω την αλήθεια

Και εδώ δεν έχω τα απαραίτητα στοιχεία για να τη δω

Καλαπάντος μαθαίνουμε τη μισή αλήθεια
Όπως και στα πολιτικά έτσι και στα εξωτερικά

Παραδείγματος χάρη όλη λένε για το ελληνικό αεροπλάνο

Και κανένας για το τούρκικο

Εγώ πρώτη φορά για το τούρκικο το άκουσα στην εκπομπή του παπαχελά

Οι δύο χώρες λοιπόν η μία θεωρεί την άλλη υπεύθυνη για όλα τα κακά
Στις μεταξύ τους σχέσεις

Εσύ υποστηρίζεις ότι η ελλάδα έχει δίκιο για τα πάντα και πρέπει να τους φάμε

Εγώ απλώς δεν ξέρω
Screenshot_2026-03-11-23-56-41-772_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Screenshot_2026-03-11-23-56-30-458_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
Οι Τούρκοι δεν έχουν επιχειρήματα γιατί όχι μόνο τα Ίμια αλλά όλη η Ιωνία είναι Ελληνική τι δεν καταλαβαίνεις;;;;Αν δεν γνωρίζεις την λέξη απειλή ξανά πήγαινε σχολείο.Αυτο κάνει η Τουρκία απειλεί και όχι μια μεμονωμένη οντότητα αλλά ένα σύνολο τα Ευρωπαϊκά σύνορα .Η Ευρώπη από χθες έπρεπε να βάλει κυρώσεις η καλύτερα πουτσα και ξύλο στις Οθωμανικές βλέψεις της Τουρκίας.Αυτα .

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.823
Πόντοι
2.356
Μόνο στη μπανανία την Ελλάδα θα δεις καταδικασθέντες για κακούργημα, να δίνουν συνεντεύξεις στην TV κατά τη διάρκεια άδειας από τη φυλακή.

gidovoskos007

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2013
Like
799
Πόντοι
81
Η απειρία της Μαρίας φάνηκε, αν και την υποστηρίζω πλέον βλέπω ότι αργεί να κάνει το κόμμα, το πολύ σε ένα χρόνο έχουμε εκλογές, τι περιμένει να το κανει τον τελευταίο μήνα? απο τωρα να βρει γραφεια, να κανει δρασεις, να ορισει τομεαρχες αλλιως με μισες δουλειες ουτε βουλη δεν θα μπει!

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.715
Πόντοι
6.536
Μόνο στη μπανανία την Ελλάδα θα δεις εγκληματικες οργανωσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.526
Πόντοι
5.506
Μόνο στη μπανανία την Ελλάδα θα δεις εγκληματικες οργανωσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ,ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ
ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Που χάθηκε η κοριτσάρα σου ρε μαν;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
Οι Τούρκοι δεν έχουν επιχειρήματα γιατί όχι μόνο τα Ίμια αλλά όλη η Ιωνία είναι Ελληνική τι δεν καταλαβαίνεις;;;;Αν δεν γνωρίζεις την λέξη απειλή ξανά πήγαινε σχολείο.Αυτο κάνει η Τουρκία απειλεί και όχι μια μεμονωμένη οντότητα αλλά ένα σύνολο τα Ευρωπαϊκά σύνορα .Η Ευρώπη από χθες έπρεπε να βάλει κυρώσεις η καλύτερα πουτσα και ξύλο στις Οθωμανικές βλέψεις της Τουρκίας.Αυτα .
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου
Και είμαι αρκετά γέρος
Θυμάμαι την απειλή της τουρκίας εναντίον της ελλάδος;;;;
Που προφανώς παραμένει κενό

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
17.715
Πόντοι
6.536
Και είμαι αρκετά γέρος
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.Α ρε Στέφανε Χίο πόσο δίκιο έχεις .

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.066
Πόντοι
456
Τον Μπέχλη τον πάω. Λέει αλήθειες και δεν κάνει εκπτώσεις.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.212
Πόντοι
9.931
Και είμαι αρκετά γέρος
πως είναι "κενό" η απειλή της τουρκίας
όταν παρά τα δις που ξοδεύει η Ελλάδα για στρατιωτικό εξοπλισμό (χώρια οι μίζες)
τρέμει να ανακηρύξει ΑΟΖ και δεν τολμά ούτε ένα καλώδιο στη Κάσο να απλώσει ?

το εισιτήριο αυξήθηκε στα γκέι σινεμά ή είναι υπερβολές όσα ακούγονται για την ακρίβεια ?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.589
Πόντοι
3.556
Μόνο στη μπανανία την Ελλάδα θα δεις καταδικασθέντες για κακούργημα, να δίνουν συνεντεύξεις στην TV κατά τη διάρκεια άδειας από τη φυλακή.
Δηλαδή ο Σαρκοζί δεν έδινε συνεντεύξεις πριν μπει μέσα????

Διαφωνώ με την ατάκα οτι μόνο στην Ελλάδα γίνονται κάποια πράγματα......

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.732
Πόντοι
266
πως είναι "κενό" η απειλή της τουρκίας
όταν παρά τα δις που ξοδεύει η Ελλάδα για στρατιωτικό εξοπλισμό (χώρια οι μίζες)
τρέμει να ανακηρύξει ΑΟΖ και δεν τολμά ούτε ένα καλώδιο στη Κάσο να απλώσει ?

το εισιτήριο αυξήθηκε στα γκέι σινεμά ή είναι υπερβολές όσα ακούγονται για την ακρίβεια ?
Σ αρέσει να αφήνεις και υπονοούμενα έτσι
Αν δεις παλιά δημοσιεύματα έχω γράψει ότι τότε που πήγαινα
Περίμενα έξω από το σινεμά και όχι μόνο εγώ να μπει ζευγάρι ή γυναίκα για να μπω

Και από ένα σημείο και πέρα ο ιδιοκτήτης απαγόρευε την είσοδο σε όποιον το έκανε αυτό εμένα μη εξαιρουμένου

Για το κύριο θέμα τα ίδια λένε αυτοί που έχουν την ίδια λογική με σένα στην τουρκία το τι κάνουμε εμείς στην κάρπαθο
Και όχι μόνο

Αν επικρατούσαν κόμματα που είχαν την ίδια γνώμη με σένα στην ελλάδα και την ίδια γνώμη με αυτούς στην τουρκία θα είχαμε πόλεμο

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.964
Πόντοι
2.306
Τα κουλομέσα ψάχνουν να βρουν την πιο περίεργη φωτό για να βάλουν για τη Καρυστιανού...
Το ίδιο κάνουν με τον Κούλη ψάχνοντας την πιο νορμάλ φωτό :cheesy:

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026

Δημοσκόπηση MRB: Το 30% λέει πως θα ψήφιζε την Καρυστιανού :zfuck::zfuck:– «Χαμηλές πτήσεις» για Τσίπρα και Σαμαρά
Οικουμενική κυβέρνηση όλων των κομμάτων ζητούν οι πολίτες στο ποσοστό 22,1% σε σχετικό ερώτημα ενώ το 67,9% ζητά πολιτική αλλαγή στις επόμενες εκλογές

2026-03-20Δημοσκόπηση MRB Το 30% λέει πως θα ψήφιζε την Καρυστιανού.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom