North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.647
- Πόντοι
- 2.046
Αλλαξα την ψηφο μου..

Ti τρελό τρολ εισαι ρε
Αντε ο αυνσναδουρας εινσι ελαφρυς iq30 κ τα γράφει διοτι δεν του κόβει
Αλλά εσύ ψωφας για τρολικι
Σαν να κάνει διάγνωση και δεν ξέρει από που προέρχονται τα συμπτώματα τα λέει η κάρυ.Μου κανει λίγο ξύλινη γλώσσα και παλαιοκομματική αντίληψη.
Γνώσεις να μπω στην ουσία δεν έχω. Αλλά η αναφορά οτι το κράτος δεν πράττει όσα μπορεί χωρίς να αναφέρει τι δεν πράττει, μου βγάζει λίγο να πω κάτι χωρίς να πω κάτι.
Αν θέλει να είναι διαφορετική , θα πρέπει να ονομάσει πράγματα. Τι δεν κάνει καλά το κράτος.
Η Λατινοπούλου πχ. είπε.Επρπε να έχουμε θανατική ποινή για τον έμπορο.
Χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα που η Κάρυ δεν μπορεί να τα πει, δεν ξέρει. Ετσι και το πρόγραμμα της θα είναι μια αερολογία με ωραία πράγματα χωρίς το πως.
Τιμή και δόξα στο παλληκαρια μας του Λιμενικού ΣώματοςTi τρελό τρολ εισαι ρε
Αντε ο αυνσναδουρας εινσι ελαφρυς iq30 κ τα γράφει διοτι δεν του κόβει
Αλλά εσύ ψωφας για τρολικι

Μου κανει λίγο ξύλινη γλώσσα και παλαιοκομματική αντίληψη.
Γνώσεις να μπω στην ουσία δεν έχω. Αλλά η αναφορά οτι το κράτος δεν πράττει όσα μπορεί χωρίς να αναφέρει τι δεν πράττει, μου βγάζει λίγο να πω κάτι χωρίς να πω κάτι.
Αν θέλει να είναι διαφορετική , θα πρέπει να ονομάσει πράγματα. Τι δεν κάνει καλά το κράτος.
Η Λατινοπούλου πχ. είπε.Επρπε να έχουμε θανατική ποινή για τον έμπορο.
Χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα που η Κάρυ δεν μπορεί να τα πει, δεν ξέρει. Ετσι και το πρόγραμμα της θα είναι μια αερολογία με ωραία πράγματα χωρίς το πως.
Ναι αγαπητό Καρυστιανοσκυλο, η μικρούλα διαφορά όμως είναι πως ο Κουλης είναι ανάλγητος, ανίκανος, κάθαρμα, εγκληματίας, δολοφόνος, γαμιεται.......ενώ η κυρία Μαρία δε ντρέπεται να λέει τέτοια πράγματα; Που είναι ο πόνος για τα παιδιά, τα βρέφη, τα αγέννητα, τις άλλες μανούλες όλου του κόσμου;; Άκου εκεί παράνομοι "εισβολείς"..... ούτε ο Ηλίας τέτοια δήλωση.Τα ίδια με Κούλη είπε, κλάιν...
όπως αναλύει κι ο Στάθης Σταυρόπουλος την κουλοεξίσωση χάους...
Τέμπη + υποκλοπές + ακρίβεια + στέγη + Δικαιοσύνη + ΟΠΕΚΕΠΕ + ελληνοτουρκικά + διαφθορά + διαπλοκή = Χάος = Μητσοτάκης

Ναι αγαπητό Καρυστιανοσκυλο, η μικρούλα διαφορά όμως είναι πως ο Κουλης είναι ανάλγητος, ανίκανος, κάθαρμα, εγκληματίας, δολοφόνος, γαμιεται.......ενώ η κυρία Μαρία δε ντρέπεται να λέει τέτοια πράγματα; Που είναι ο πόνος για τα παιδιά, τα βρέφη, τα αγέννητα, τις άλλες μανούλες όλου του κόσμου;; Άκου εκεί παράνομοι "εισβολείς"..... ούτε ο Ηλίας τέτοια δήλωση.
Αυτοί άρχισαν ήδη να σκοτώνονται μεταξύ τους......ξέρω, ο Κυριάκος φταίει.![]()
Δεν αξίζουν κριτικής τα λεγόμενα τού Εθνικού βιβλιοπώλη. Το περίεργο που παρατήρησα σήμερα το πρωί είναι ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ την ψιλοέπεσε στον βιβλιοπώλη με αφορμή τα γεγονότα της Χίου, παραθέτοντας αιτιάσεις τού Τσιπραλέξ. Μού έκανε μεγάλη εντύπωση. Μήπως βρήκε ευκαιρία ο Κούλης να ξεφορτωθεί έναν ακόμη δελφίνο, μετά την θεία Όλγα, παρ'όλο που το θέμα είναι άκρως λεπτό και ευαίσθητο γιά τα Εθνική μας συμφέροντα;Γεωργιάδης: «Ακροδεξιά» η θέση της Καρυστιανού στα εθνικά θέματα
![]()
Γεωργιάδης: «Ακροδεξιά» η θέση της Καρυστιανού στα εθνικά θέματα - Στην ίδια γραμμή και ο Καρανίκας | ΤΟ ΒΗΜΑ
Κοινή γραμμή στις επιθέσεις κατά της Καρυστιανού από δύο πρόσωπα που βρίσκονται σε αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδαwww.tovima.gr
![]()
Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
Η παρέμβαση του Νίκου Πλακιά: «Αυτός δεν ήταν μαζί στα πάνελ και έβγαινε φωτογραφίες με τη Μαρία; Τώρα την κατηγορεί και αυτός;»www.protothema.gr
Δεν αξίζουν κριτικής τα λεγόμενα τού Εθνικού βιβλιοπώλη. Το περίεργο που παρατήρησα σήμερα το πρωί είναι ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ την ψιλοέπεσε στον βιβλιοπώλη με αφορμή τα γεγονότα της Χίου, παραθέτοντας αιτιάσεις τού Τσιπραλέξ. Μού έκανε μεγάλη εντύπωση. Μήπως βρήκε ευκαιρία ο Κούλης να ξεφορτωθεί έναν ακόμη δελφίνο, μετά την θεία Όλγα, παρ'όλο που το θέμα είναι άκρως λεπτό και ευαίσθητο γιά τα Εθνική μας συμφέροντα;
![]()
Ιάσονας Αποστολόπουλος κατά Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: Είναι αυτά τα παιδιά εισβολείς; Οφείλετε να ανασκευάσετε
Η παρέμβαση του Νίκου Πλακιά: «Αυτός δεν ήταν μαζί στα πάνελ και έβγαινε φωτογραφίες με τη Μαρία; Τώρα την κατηγορεί και αυτός;»www.protothema.gr

Τότε γιατί η ΕΡΤ του την έπεσε; (Από 4΄30΄΄ καί εξής:Ούτε καν, ο Σπύρος φέρνει πολλούς ψήφους από χαζούς ΝΔκράτες που ψαρώνουν με τις πίπες του νανογιλέκου. Κούλης έχει βγάλει όλα τα stops αφού με Όλγα πρακτικά δεν έγινε τίποτα, και είναι σε mode fuck it all....
Τέμπη + υποκλοπές + ακρίβεια + στέγη + Δικαιοσύνη + ΟΠΕΚΕΠΕ + ελληνοτουρκικά + διαφθορά + διαπλοκή = Χάος = Μητσοτάκης
Με ενδιαφέρει η γνώμη σου.Τότε γιατί η ΕΡΤ του την έπεσε; (Από 4΄30΄΄ καί εξής:)
Εάν δεν είναι εντολή του Κούλη γιά δυσφήμιση Γεωργιάδη, συμπεραίνω ότι ένα μέρος της ΕΡΤ αποτελεί πέμπτη φάλαγγα γιά τα Εθνικά μας θέματα. Τσιμπιόμουνα που συμφωνούσα με τον βιβλιοπώλη!!!Με ενδιαφέρει η γνώμη σου.
Ξερω, δυσκολευεσαι, γυρνα πισω στο copy paste που σου δινει το κομμα ηλιθιο μποτ.Έλα Μπόλεκ αρκετά για σήμερα![]()

Ξερω, δυσκολευεσαι, γυρνας πισω στο copy paste που σου δινει το κομμα ηλιθιο μποτ.
η αριστερά δεν υπάρχει, η δεξιά το πάει ταλάντωση από το τέρμα άκρο στο κέντρο...η Καρυστιανού τι θα κάνει δεν μπορώ να καταλάβω.Crossover episode....
Τι λέτε θα σηκώσει κόσμο από τον καναπέ η Καρυστιανού ;![]()
Αυτός ο αχώνευτος, ονόματι Γιώργος Κακούσης, (όνομα και πράγμα) εμπλέκεται στο φαγοπότι των χρημάτων της ΓΕΣΕΕ