Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.255
Πόντοι
6.256
Αμα σε βολεύει έτσι είναι . Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.
Ο ένας κυβερνά, ο Ανδρουλάκης είναι στα πράγματα τόσα χρόνια όπως και οι άλλοι αρχηγοί και συγκρίνεις με κάποια που πετά ατάκες....
Εσένα το θέμα σου είναι ο Μητσοτάκης και έχεις βρει την δικαιολογία της χαροκαμένης και νέας ....
Εσύ φίλε μου για κάθε συζήτηση έχεις και μια δικαιολογία για την αγαπημένη σου κυβέρνηση.

Όλοι οι άλλοι τα κάνουν σκατά αλλά ο κυριάκος δεν τα κάνει σκατά...απλά μαθαίνει από τα λάθη του

Δεν μπορείς να μπεις σε συζήτηση ούτε καν για τα βασικά...αλλά εμένα δεν θα με βγάλεις τρελό....αυτής της είπαν και πέταξε μια μπαρούφα στην τηλεόραση

και ο άλλος διόρισε κάποιον στο διπλανό γραφείο που παρακολουθούσε στρατηγούς..έναν που άφησε να καούν ζωντανά 60 παιδιά και έναν που έτρωγε παρέα με μια εγκληματική οργάνωση.

Νομίζεις ότι έχεις την ικανότητα να τα γυρίσεις όπως θέλεις και να μείνει στο τέλος αυτό που θες να παρουσιάσεις? Δεν θα γίνει έτσι λυπάμαι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 65D314AC-532D-45A2-8791-AC76534E393B.jpeg
    65D314AC-532D-45A2-8791-AC76534E393B.jpeg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 15

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.417
Πόντοι
3.836

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.602
Πόντοι
3.556
Εσύ φίλε μου για κάθε συζήτηση έχεις και μια δικαιολογία για την αγαπημένη σου κυβέρνηση.

Όλοι οι άλλοι τα κάνουν σκατά αλλά ο κυριάκος δεν τα κάνει σκατά...απλά μαθαίνει από τα λάθη του

Δεν μπορείς να μπεις σε συζήτηση ούτε καν για τα βασικά...αλλά εμένα δεν θα με βγάλεις τρελό....αυτής της είπαν και πέταξε μια μπαρούφα στην τηλεόραση

και ο άλλος διόρισε κάποιον στο διπλανό γραφείο που παρακολουθούσε στρατηγούς..έναν που άφησε να καούν ζωντανά 60 παιδιά και έναν που έτρωγε παρέα με μια εγκληματική οργάνωση.

Νομίζεις ότι έχεις την ικανότητα να τα γυρίσεις όπως θέλεις και να μείνει στο τέλος αυτό που θες να παρουσιάσεις? Δεν θα γίνει έτσι λυπάμαι.
Εγώ δεν είπα πουθενά οτι ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα καλά ή οτι δεν κάνει λάθη . Ξεκάθαρα.
Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να θεοποιούμε την όποια άλλη πλευρά και εν προκειμένω την Κάρυ.
Μόνο σου είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι της. Και κάναμε ένα διάλογο , στο οτι φταίει και η ίδια με αυτά που λέει ή της εισηγούνται να πει.
Αυτό και μόνο αυτό.
Τώρα αν φταίει ο Μητσοτάκης, υπάρχει π.χ. και το ΚΚΕ. Προτιμώ το ΚΚΕ απο την Κάρυ. Γιατί??? Διότι απλά , ξέρω τι είναι , ξέρω τι αρχές πρεσβεύει και ξέρω τι να περιμένω.
Και το ΜΕΡΑ25 μιλά κατά της διαφθοράς. Και αυτό κακό είναι ??
Και η Λατινοπούλου το ίδιο . Και αυτή κακή???
Μόνο η Κάρυ τα λέει καλά????

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.005
Πόντοι
48.917
κοριτσόγερε Βαλλιανάτο ορφανό του σκατοπροδότη Σημίτη ,
εμένα δεν θα με ξαναπιάσεις στο στόμα σου που μυρίζει πακοφλόκι,
εκτός αν έχουμε διάλογο :sunglasses:
Τον στολίσες τον πεζοπόροι άδικα...
Είναι γνήσιος νδ απο την πτέρυγα του πσσοκ σαν τον παλιό μπατζανακη

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.258
Πόντοι
9.931
Τον στολίσει τον πεζοπόροι άδικα...
Είναι γνήσιος νδ απο την πτέρυγα του πσσοκ σαν τον παλιό μπατζανακη
για το καλό του το κάνω ,
να μάθει τι εστί πειθαρχία , να πειθαρχεί !!! έστω κ αργά να βελτιωθεί !!!
Που να μάθει αυτές τις αρετές ?
στις παρέες του Βαλλιανάτου και του Καιρίδη ? :2funny:

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.005
Πόντοι
48.917
για το καλό του το κάνω ,
να μάθει τι εστί πειθαρχία , να πειθαρχεί !!! έστω κ αργά να βελτιωθεί !!!
Που να μάθει αυτές τις αρετές ?
στις παρέες του Βαλλιανάτου και του Καιρίδη ? :2funny:
Μαλακά μου Καιριδης?
Τι κομμα πουστηδων ειναι αυτό?
Και κάθονται κ βρίζουν την καρυστιανου..?!!

Εν τω μεταξύ νδ ψηφίζουν ή τα καρτελ ή κάτι ανθρωπάκια wanna be κατι στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν θα γίνω γιατί είμαι ανθρωπακι

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Aυτοι έχουν χρήμα από τις κτήσεις τους για να ταίζουν κηφηνες- εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε για παπά να θάψουμε κανονικά.
Για να σπουδάζουν τα τέκνα των πολιτικάντηδων στην αμέρικα , ίσιωμα τριχών και κατσάρωμα
και να αποκτούν ακίνητα κατά δεκάδες ... έχουμε λεφτά ;

Και μετά έρχονται με τις φοβερές σπουδές, που στην αμέρικα
δεν εξασφάλιζαν ούτε δουλειά σερβιτόρου σε φαστφουντάδικο
και γίνονται τσαίοι ... για να αποκτήσουν κι αυτά δεκάδες ακίνητα ...

και να στείλουν κι αυτά τα δικά τους τέκνα ... από όλους τους γάμους .... στην αμέρικα .......

Λερναία Ύδρα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.255
Πόντοι
6.256
Εγώ δεν είπα πουθενά οτι ο Μητσοτάκης τα κάνει όλα καλά ή οτι δεν κάνει λάθη . Ξεκάθαρα.
Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να θεοποιούμε την όποια άλλη πλευρά και εν προκειμένω την Κάρυ.
Μόνο σου είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι της. Και κάναμε ένα διάλογο , στο οτι φταίει και η ίδια με αυτά που λέει ή της εισηγούνται να πει.
Αυτό και μόνο αυτό.
Τώρα αν φταίει ο Μητσοτάκης, υπάρχει π.χ. και το ΚΚΕ. Προτιμώ το ΚΚΕ απο την Κάρυ. Γιατί??? Διότι απλά , ξέρω τι είναι , ξέρω τι αρχές πρεσβεύει και ξέρω τι να περιμένω.
Και το ΜΕΡΑ25 μιλά κατά της διαφθοράς. Και αυτό κακό είναι ??
Και η Λατινοπούλου το ίδιο . Και αυτή κακή???
Μόνο η Κάρυ τα λέει καλά????
Τώρα εσύ αν νομίζεις ότι εγώ γεννήθηκα χτες....

Η συζήτηση ήταν ότι την κάρυ θα την φάνε οι σύμβουλοι της...εγώ το είπα πρώτος.

Μετά είπες ότι εφόσον τους διάλεξε δεν είναι αθώα περιστερά και ως εκ τούτου αφού δεν μπορεί να διαλέξει ούτε σύμβουλους τότε πως θα γίνει πολιτικός?

Σου έφερα ως αντίβαρο τον Μητσοτάκη...που ως πρωθυπουργός 7 χρόνια τώρα σε όλα τα καλά παίρνει τα εύσημα και σε όλα τα κακά δεν ήξερε τίποτα. Πιο συγκεκριμένα διάλεξε ο ίδιος τον Δημητριάδη....παρακολουθήσεις....ο υπουργός του φώναζε ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια....νεκρά 60 παιδιά...έπινε και έτρωγε με τον Αυγενάκη και τον Φραπέ...τελικά υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

Πως λοιπόν η κάρυ δεν κάνει για πολιτικός αφού δεν ξέρει να διαλέγει άτομα και κάνει ο Μητσοτάκης που δεν διάλεξε απλά άχρηστους αλλά και επικίνδυνους?

Αυτή ήταν η συζήτηση....εσύ την έθεσες μόνος σου.

Πως γίνεται για το ίδιο πράγμα να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά?

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.602
Πόντοι
3.556
Τώρα εσύ αν νομίζεις ότι εγώ γεννήθηκα χτες....

Η συζήτηση ήταν ότι την κάρυ θα την φάνε οι σύμβουλοι της...εγώ το είπα πρώτος.

Μετά είπες ότι εφόσον τους διάλεξε δεν είναι αθώα περιστερά και ως εκ τούτου αφού δεν μπορεί να διαλέξει ούτε σύμβουλους τότε πως θα γίνει πολιτικός?

Σου έφερα ως αντίβαρο τον Μητσοτάκη...που ως πρωθυπουργός 7 χρόνια τώρα σε όλα τα καλά παίρνει τα εύσημα και σε όλα τα κακά δεν ήξερε τίποτα. Πιο συγκεκριμένα διάλεξε ο ίδιος τον Δημητριάδη....παρακολουθήσεις....ο υπουργός του φώναζε ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια....νεκρά 60 παιδιά...έπινε και έτρωγε με τον Αυγενάκη και τον Φραπέ...τελικά υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

Πως λοιπόν η κάρυ δεν κάνει για πολιτικός αφού δεν ξέρει να διαλέγει άτομα και κάνει ο Μητσοτάκης που δεν διάλεξε απλά άχρηστους αλλά και επικίνδυνους?

Αυτή ήταν η συζήτηση....εσύ την έθεσες μόνος σου.

Πως γίνεται για το ίδιο πράγμα να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά?
Επανέρχεσαι δυστυχώς. Μάλλον δεν διάβασες την απάντηση μου.
Σου είπα οτι ο Μητσοτάκης πολιτικά φταίει και φταίει και η Κάρυ (οχι οι σύμβουλοι) γιατί αυτή τα είπε.
και αυτό λέχθηκε επειδή είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι. (άρα εκείνη είναι αθώα περιστερά).
Απλά το λάθος σου είναι οτι συγκρίνεις μια διακυβέρνηση με κάποιον που λέει οτι θα έρθει.
Λογικό , με την πάροδο του χρόνου να έχεις παραπάνω προβλήματα. Και είπα , αν στην αρχή την παρασύρουν οι σύμβουλοι, που και να πάρει εξουσία....

Δεν είσαι χθεσινός, άρα ούτε και εγώ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Για να σπουδάζουν τα τέκνα των πολιτικάντηδων στην αμέρικα ,
Και μετά έρχονται με τις φοβερές σπουδές
Χωρίς εξετάσεις αναγνώρισης δικατσα και χωρις δοαταπ -σε φάση παίρνω αμπαριζα και βγαίνω.:confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.255
Πόντοι
6.256
Επανέρχεσαι δυστυχώς. Μάλλον δεν διάβασες την απάντηση μου.
Σου είπα οτι ο Μητσοτάκης πολιτικά φταίει και φταίει και η Κάρυ (οχι οι σύμβουλοι) γιατί αυτή τα είπε.
και αυτό λέχθηκε επειδή είπες οτι θα την φάνε οι σύμβουλοι. (άρα εκείνη είναι αθώα περιστερά).
Απλά το λάθος σου είναι οτι συγκρίνεις μια διακυβέρνηση με κάποιον που λέει οτι θα έρθει.
Λογικό , με την πάροδο του χρόνου να έχεις παραπάνω προβλήματα. Και είπα , αν στην αρχή την παρασύρουν οι σύμβουλοι, που και να πάρει εξουσία....

Δεν είσαι χθεσινός, άρα ούτε και εγώ.
Τα γραπτά μένουν ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στην διακυβέρνηση ο Μητσοτάκης και η παρούσα κυβέρνηση τα έχει πάει από σκάνδαλο σε σκάνδαλο και γενικά σκατά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί "αριστεία"

Η κάρυ είτε καλή είτε κακή.....αυτά που λέει είναι τζάμπα...δεν θα πειράξουν κανέναν το πολύ πολύ να εκτεθεί

από την άλλη οι άχρηστοι και οι διαπλεκόμενοι της παρούσας κυβέρνησης....σου καταστρέφουν την χώρα και την ζωή με μια υπογραφή.

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
981
Πόντοι
366
Τα γραπτά μένουν ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Στην διακυβέρνηση ο Μητσοτάκης και η παρούσα κυβέρνηση τα έχει πάει από σκάνδαλο σε σκάνδαλο και γενικά σκατά σε όλα όσα είχε υποσχεθεί "αριστεία"

Η κάρυ είτε καλή είτε κακή.....αυτά που λέει είναι τζάμπα...δεν θα πειράξουν κανέναν το πολύ πολύ να εκτεθεί

από την άλλη οι άχρηστοι και οι διαπλεκόμενοι της παρούσας κυβέρνησης....σου καταστρέφουν την χώρα και την ζωή με μια υπογραφή.
ΓΙαυτό κάρυ και ξερό ψωμί...............

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.995
Πόντοι
2.306
φρες οφ δε πρες :coffee:

28/01 GPO Μετά τις εκτρώσεις :zfuck:

στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού (δύσκολος τίτλος για το Πρώτο Θέμα)

''Δεν κόβει από τη ΝΔ ''

28 01 gpo.png

GPO: Διευρύνει στις 13,7 μονάδες το προβάδισμά της η ΝΔ, στο 20,1% η δυνητική ψήφος για Καρυστιανού​

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Μαλακά μου Καιριδης?
Τι κομμα πουστηδων ειναι αυτό?
Και κάθονται κ βρίζουν την καρυστιανου..?!!
ο Ανθελληνας πφουστριδης. Αυτόν τον @νωμαλο ποιοι @νωμαλοι το ψηφίζουν..?

Συνημμένα

• IMG-20230602-WA0000.jpg
    IMG-20230602-WA0000.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 14

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.176
Πόντοι
3.556
Για να σπουδάζουν τα τέκνα των πολιτικάντηδων στην αμέρικα , ίσιωμα τριχών και κατσάρωμα
και να αποκτούν ακίνητα κατά δεκάδες ... έχουμε λεφτά ;

Και μετά έρχονται με τις φοβερές σπουδές, που στην αμέρικα
δεν εξασφάλιζαν ούτε δουλειά σερβιτόρου σε φαστφουντάδικο
και γίνονται τσαίοι ... για να αποκτήσουν κι αυτά δεκάδες ακίνητα ...

και να στείλουν κι αυτά τα δικά τους τέκνα ... από όλους τους γάμους .... στην αμέρικα .......

Λερναία Ύδρα.

Τους ακυρώνεις εύκολα γιατί τους στερείς την επίδοση.Ελλάδα ή θα καείς ή θα πνιγείς ή θα σε γαμήσουνε κτλ.Βέβαια αυτοί δε θεωρούν υπεύθυνους τους εαυτούς τους αλλά την αντίδραση.Εχουν το στυλ Οθωμανών άμα πιάνει γερή φωτιά βγάζουν καρεκλάκια έξω να την απολαύσουνε.Και εσύ βέβαια γουστάρεις να βλέπεις φωτιά,αυτός θεωρεί οτι είναι πιο resilient.
Αμα βγει ο Μητσοτάκης,ο Αδωνις ή ο Βενιζέλος σε συνέντευξη τετ α τετ με την Καρυστιανού θα τη διαλύσουν τελείως.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom