Εχει εδώ και 7 χρόνια που έπαψε η προηγούμενη κυβέρνηση και κυβερνά το κόμμα σου…και το μοναδικό σου επιχείρημα είναι
-«ναι αλλά οι προηγούμενοι ήταν χειρότεροι»
-και τους στείλαμε σπίτι τους θα πω εγω
Καταλάβαμε παρ όλα αυτά πως ζεις απ τα 0,60€ γλύφοντας κάτουρο Κουλι
Σε καλή μεριά τύπε
Κόμμα μου;;; Χα χα χα!!!
Διάβασε καλύτερα τι γράφω και μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Όσο και να βρίζετε ΔΕΝ πρόκειται να πέσει ΑΚΡΙΒΩΣ διότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Ψάξε στα προηγούμενα post μου να καταλάβεις λίγο τι γράφω. Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και αντί να κάνει το παραμικρό τα έκανε χειρότερα. Λογικό δεν είναι σήμερα να βγουν πάλι τα τζάκια που βρίζετε; Γιατί βγήκαν πάλι; Αν τα πήγαιναν καλά θα ξαναέβγαινε; Δε νομίζω. Τώρα στέκεστε στη φωτογραφική τροπολογία και όχι στα γενικά σκατά που υπάρχουν.
Έχει ασχοληθεί κάποιος με την ακρίβεια; Να πει μια λύση. Κάτι. ΦΩΝΑΖΩ για μείωση της φορολογίας και προσέλκυση επενδύσεων. Ποιο κόμμα το έχει πει αυτό να πάω να το ψηφίσω γονατιστός. Γάμησε το λιανεμπόριο με τον Covid. Για ψάξε πόσες φορές τον έχω κράξει γι' αυτό. Διέλυσε τα μαγαζιά με αποτέλεσμα να κερδίζουν οι Κινέζοι και οι πολυεθνικές ZARA και λοιποί.
Σε διπλανό forum γράφουν για την ηλικία του στόλου οχημάτων. Πότε ήταν η τελευταία φορά που συζητήθηκε μείωση στα τεκμήρια και τους ηλίθιους φόρους;
Δίνει σκατοεπιδόματα αντί να τα ρίξει στην αγορά σαν επενδύσεις.
Πότε ασχολήθηκε με τον αγροτικό τομέα; Όχι με ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά με πραγματικές επενδύσεις. Πχ φράγματα, αρδευτικά έργα κτλ. Το χρήμα να πάει στις υποδομές και όχι στις τσέπες μας.
3 χρόνια πριν έγιναν τα Τέμπη. Έκανε την παραμικρή νύξη για αναβάθμιση του ΟΣΕ;
Θες να γράψω κι άλλα; Τα 0,60 σου τα γυρίζω με τη μαλακία που έγραψες για
Μόνο αυτό έχετε σαν αντιπολίτευση. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τρώω και εγώ το αγγούρι για τις δικές σας μαλακίες. Σας έχει γλεντήσει το κωλαράκι και δε λέτε να βάλετε μυαλό. Περιμένετε από την Ζωή να σας σώσει λες και αυτή δεν είναι σόι. Δεν κληρονόμησε την έδρα του πατέρα της.
Σκοτώθηκαν 5 άτομα σήμερα στα Τρίκαλα και ΑΜΕΣΩΣ βγήκαν τα troll να γράψουν για το 13ωρο. Κάπνιζαν ακόμη τα σώματά τους και άρχισαν τις μαλακίες. Και τι έχουμε να ακούσουμε παρακάτω.
Προχτές πλημμύρισε για ακόμη μια φορά η Αττική. Κλασικά αρχίσατε να μιλάτε για ευθύνες. Ποιες ακριβώς; Να γκρεμιστούν τα σπίτια; Γιατί μόνο αυτό πρέπει να γίνει. Βγήκε να ανακοινώσει πάγωμα στις νέες κατοικίες και επέκταση προς τα έξω όπως ΌΛΕΣ οι σύγχρονες μητροπόλεις;