Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.430
Πόντοι
10.131
Εγώ λέω καθαρά ότι δεν είμαι δεμένος με καμία κυβέρνηση και θα επιβιώσω με οποιαδήποτε κυβέρνηση όπως επιβίωσα και το 15

σίγουρα δεν ψήνομαι να πληρώνω φόρους μια ζωή για να ταίζω το σόι και τα αφεντικά του.

Και επειδη τυπε και εγω θα επιβιώσω οπως επιβίωσα το 15 μακαρι να βγει πρώτη η Καρυ να γελάσω με ολους αυτους που θα την ψηφισουν ετσι οπως γελαγα και με αυτους που ψήφισαν Τσιπρα για να τους καταργηση το ΕΝΦΙΑ:2funny::2funny::2funny: και να επαναφέρει τον 13ο μισθο και τελικά πήραν τα αρχιδια μου:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.527
Πόντοι
5.506
Ρε μ@λακα αρχιξεφτιλα έχεις τα μούτρα κ μιλάς με μισό δις χρέος εκεί στο Λιγναδοκομμα κ με φέσι στη ΔΕΗ? Που θα έπρεπε να είστε οι μισοί τουλάχιστον στη στενή. Τι είπε η άλλη η @υτιστικαρα ότι ρυθμίστηκε δηθεν-λέει κ θα το ξεπληρωσετε σε 500 χρόνια ωρε γελοία υποκείμενα εφιάλτες της σύγχρονης ιστοριας. Τον πούλο να ξεβρωμισει ο τόπος σιχαμερες ακριδες
Tα παράπονα σου στο λογιστήριο της ΝΔ. :sopase::sopase:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.527
Πόντοι
5.506
είναι γάτα ο μπαρόκ δεν τον πιάνεις εύκολα κορόιδο να μεταφέρει ψεύτικες ειδήσεις :tooth:
Ενώ εσύ που ακόμα πιστεύεις σε ξυλολια και πουτσολια και περιμένεις το φως το αληθινό από την περιπτέρου είσαι σαΐνι....... αλλά τι λέω, εδώ σφιχταγκαλιαζεσαι με τη λακου, τέρας ευφυΐας. :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και επειδη τυπε και εγω θα επιβιώσω οπως επιβίωσα το 15 μακαρι να βγει πρώτη η Καρυ να γελάσω με ολους αυτους που θα την ψηφισουν ετσι οπως γελαγα και με αυτους που ψήφισαν Τσιπρα για να τους καταργηση το ΕΝΦΙΑ:2funny::2funny::2funny: και να επαναφέρει τον 13ο μισθο και τελικά πήραν τα αρχιδια μου:2funny:
Κάπου εδώ θα σου πει πως δεν είναι ούτε με τον Τσίπρα και σίγουρα παραμονές εκλογών του 2015 ΔΕΝ τον εκθείαζε ως μοναδική λύση. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.066
Πόντοι
456

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΚΑΡΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΦΩΤΙΑ;

(Από το 9΄20΄΄ και εξής)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
Τι διαφορά έχει με τώρα τύπε? αυτός που ψήφισε Κυριάκο για επιτελικό κράτος και έφαγε στον κώλο τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τον Σταθμάρχη και το πρέντατορ δεν γελάει το ίδιο?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
Ενώ εσύ που ακόμα πιστεύεις σε ξυλολια και πουτσολια και περιμένεις το φως το αληθινό από την περιπτέρου είσαι σαΐνι....... αλλά τι λέω, εδώ σφιχταγκαλιαζεσαι με τη λακου, τέρας ευφυΐας. :2funny:
Μα είναι δυνατόν...εσύ...ένας σοβαρός επιχειρηματίας....που δεν έχει καμία σχέση με τυροκαυτερές και οπεκεπέδες....να την πατήσεις έτσι? να διαβάσεις ένα άρθρο να θέλεις να το μοιραστείς εδώ με ΕΜΑΣ τους ΦΙΛΟΥΣ σου....με αγνές προθέσεις πάντα....δεν έχεις σχέση εσύ με κάτι σκατιάριδες που τα λένε εκ του πονηρού...

και να σου βγει παπάτζα??? να γίνεις ρεζίλι και να χαλάσεις την ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ φήμη που με τόσο κόπο έχτισες στο σαιτ??? :undecided-old:
Κάπου εδώ θα σου πει πως δεν είναι ούτε με τον Τσίπρα και σίγουρα παραμονές εκλογών του 2015 ΔΕΝ τον εκθείαζε ως μοναδική λύση. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αν μου βρεις ένα ποστ μου που έχω πει εγώ ότι ο Τσίπρας είναι η μοναδική λύση θα είσαι μάγκας.

Αλλά δεν θα βρεις...γιατί δεν το έχω γράψει ποτέ...από την άλλη εσύ ως η γνωστή Κλαούντια....αναπαράγεις μπαρούφες...τζάμπα είναι έτσι και αλλιώς...

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
14.172
Πόντοι
3.556
Η Ν.Δ. έχει μαζέψει τόσες βρωμιές για την Καρυστιανού και αρνείται να τα βγάλει μέχρι πριν τις εκλογές για να κάνει ζημιά.Εκεί θα σκούζει η αντιπολίτευση.Γιατί ρε μουνιά Ν.Δ. δε βγάζετε τώρα τη βρώμα ώστε να συσπειρωθεί η αντιπολίτευση αντί να πριονιστεί?Ψιλοκωμωδία φάση.Θα παίζουν διαρκώς κυρά Μαρία στα κανάλια συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.

DickWinters

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.240
Πόντοι
201
Πριν λίγες μέρες έλεγε ότι η Καρυ θα βάλει τα κλάματα πριν τις εκλογές και θα αποσυρθεί.
Σημερα την φτανει ως το photo finish

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Αφήστε ρε πουλημένα ψέκια.

Δεν είχαν στο πρόγραμμα του 2023 ότι θα μειώσουν το φόρο για τους ελεύθερους επαγγελματίες ;

Τον μειωσαν από 650€ το χρόνο
στα 3200€ το χρόνο .

Τι θέτε πια ;

Μέχρι τέλος της τετραετίας , αν πάει ο κατώτατος στα 930€ θα τον μειώσουν ...

στα 4000€ το χρόνο !

Τι θέτε πχια ;

Θα δεις και οι ελ. επαγγελματίες .... πως θα ανταμοίψουν την κυβέρνηση της καρδιάς τους !

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.137
Πόντοι
3.936
Όπως η Κεφαλογιάννη νομοθετεί για τα παιδιά της :grin:
Έτσι θα κάνει και η Καρυστιανού :zfuck:
Α ρε κουλίντιοτς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ξεφτιλίζεστε , μα κάθε μέρα....

Όλγα Κεφαλογιάννη: Έκανα χρήση της ρύθμισης, δεν έχω λιγότερα δικαιώματα ως μέλος της κυβέρνησης
«Ο σεβασμός, η προστασία και η ψυχική ασφάλεια των παιδιών μου αποτελούν για μένα υπέρτατη προτεραιότητα» αναφέρει η υπουργός Τουρισμού

Άρα μας λέει ότι δεν ξέρει το δικαστήριο και ξέρει αυτή...?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.808
Πόντοι
3.936
Ενώ εσύ που ακόμα πιστεύεις σε ξυλολια και πουτσολια
Α μπράβο.. Πουτσολιο = στο στοιχείο σας παλιολιγναδηδες. Ώρε εκνευριστικο μαλακομπουκωμα όταν έγινε το μπαμ- στα μετά τσιμεντωμενα Τέμπη η έκρηξη έβγαλε μανιταρι- στην Ισπανία έβγαλε ένα παπαπάρι -γιατί απλουστατα δεν μετέφερε κανένα παράνομο εύφλεκτο υλικό- παλιογελοια λιγνατσα. Έπειτα είδες να τρέξουν οι Ισπανοί μετά το ατύχημα άρον άρον να τσιμεντωσουν για να σβήσουν στοιχεία? Φτάνει πια με τον @υτισμο σας που διαχέεται σάν πυραμίδα από επάνω προς τα κατω- και τον τελευταίο τροχό της αμάξης που είσαι εσύ.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Να υποθέσω ότι είχες παρακολουθήσει την τεκμηριωμένη ανάλυση των μελετών, εκείνων κατά των οποίων καγχάζεις, με τις οποίες (μελέτες) καταλήγουν σε εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα με το κυβερνητικό αφήγημα ότι όλα έγιναν καλά, ότι το ηλεκτρικό ρεύμα έδωσε φωτιά στα έλαια σιλικόνης :2funny:και αυτό έκανε έκρηξη κτλ κτλ. και τις απέρριψες!!! Ή όχι, αλλά πήρες γραμμή από το κόμμα, για να γράφεις μαλακίες;
(Θυμάμαι φωτογραφίες κάτι τύπων με κουκούλες χωρίς κανείς να εμποδίσει την είσοδό τους στον χωρο του εγκλήματος, να ψάχνουν μέσα στή νύχτα και να συγκεντρώνουν κάτι μεταλλικά δοχεία σε συγκεκριμένο σημείο, ενώ η ανακριτική διαδικασία (λέμε τώρα) συνέχιζε!)
Ρε μάστορα, τι απέγινε η θεωρία με την φιάλη υγραερίου στο κυλικείο; :headbang: Τι απέγινε η θεωρία ότι τα βίντεεο σβήνονται μετά από 15 μέρες; Πήρες χαμπάρι τι ομολόγησε ο εκπρόσωπος της Ιντερστάρ; Εάν δεν υπήρχε ο Καράσκο (κατά του οποίου καγχάζεις, βλάκα) γιά να αποδείξει τις διαγραφές των βίντεο, τώρα θα πιστεύαμε τα παραμύθια του Άδωνι και του Φλωρίδη. Τι εξήγηση δίνει η Κουλοπαρέα γιά τα χημικά εγκαύματα των πυροσβεστών;
Και τολμάς να λοιδωρείς ΜΑΛΑΚΑ, τους ανθρώπους που εργάσθηκαν ανιδιοτελώς για να αποδείξουν επιστημονικά το τί έγινε!
Η Ελλάδα εινσι γεμάτη σπο ηλιθιους
Εκεί ποντάρει και ο κλωουν Π/Θ

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Κομματόσκυλα είναι και το έχουμε πει. ΟΚ
Αυτό με το να αποδειχθεί υγιής η κίνηση Κάρυ, σε τι στοιχεία βασίζεται??? Η μέχρι τώρα εικόνα και κινήσεις άλλο δείχνουν
Δεν υπάρχει άλλη ξ ελπίδα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.363
Πόντοι
786
Τι τέρατα διαβαζω Χριστέ μου, έλεος.
Βλέπω η αφρόκρεμα μαζεύτηκε γύρω από τη Καρυστιανου.
αυτός έχει σχέση με τον γρηγόρη σούρλα, που πολεμούσε τους κομμουνιστές;

διαφαίνεται ότι η δεξιά - κεντροδεξιά πάει για ιστορικό ποσοστό στις προσεχείς εκλογές.

η ελλάδα, μια χώρα με αριστερή νοοτροπία, μεταλλάσσεται;
αλλάζει και η ευρώπη;
πού είναι ο ζαν να μας διαφωτίσει;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.808
Πόντοι
3.936
Ότι υπάρχει ΕΓΚΛΗΜΑ και ΔΟΛΟφονια (αν γνωρίζεις την ετυμηγορία της λέξης) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ
Ωρε λοβοτομημενε @υτιστικε γροθε - έχεις έναν καραμ@λακα άχρηστο μπεκρή που όνειρο του ήταν να γίνει χειρουργός και με έναν μαγικό βισματικο τρόπο του δίνεις το δικαίωμα να βρίσκεται στα χειρουργεία και να χειρουργεί κόσμο. Όταν αυτός φάει με τον αλμπανοσυνη του 71 άτομα και τα στείλει στον Αγ. Πέτρο - δεν θα φταιει κάποιος ή κάποιοι που τον τοποθέτησαν εκεί? /Ο άλλος ο καραμαν Αλής που διατυμπανιζε ( σαν κακια αδελφή) για την ασφάλεια κ έγινε ότι έγινε δεν θα έπρεπε να είναι μέσα στην στενή αντί να βρίσκεται μέσα στη Βουλή. Ζούμε το θέατρο του παραλόγου με θίασο την πολιτική σκηνή (που διοικεί) δήθεν -την χώρα

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.964
Πόντοι
2.306
Χμμμμ για να δούμε τι γράφουν τα κουλομποτς για κάτι που δεν τους αγγίζει σχεδόν καθόλου :coffee:
Δείτε μέγεθος άρθρου.

''Ναι ρε την έχω ξεπεράσει δεν ασχολούμαι καθόλου '' :2funny:
Εντωμεταξύ το καθόλου...

Κόμμα Καρυστιανού: Οι αμβλώσεις, η Κβαντική Ιατρική και οι «παράξενοι συνεργάτες» της προέδρου Μαρίας
Ενώ το κόμμα καλπάζει στις μετρήσεις, μια σειρά παρεμβάσεων δημιουργεί γκρίζες ζώνες - Οι «Σοφοί» που δηλώνουν ότι την περιβάλλουν και οι θέσεις για τις νέες ταυτότητες, τον ψηφιακό ολοκληρωτισμό και την πίστη στον Θεό

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.808
Πόντοι
3.936
Μα είναι δυνατόν...Αν μου βρεις ένα ποστ μου που έχω πει εγώ ότι ο Τσίπ είναι η μοναδική λύση θα είσαι μάγκας.
Και έτσι να ειναι θα απολογηθείς στον πιστοποιημένο κλόουν του μπου να αποδείξεις Τι?- Εδώ έχεις έναν επικίνδυνο @υτιστικο μ@λακα που σου λέει επάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη ότι : θα σου κόψω 2 χέρια και 2 πόδια για να γίνεις δήθεν καλά. Και έναν άλλον σκετο μ@λακα που σου λέει ότι : θα σου κόψω ένα χέρι και κάτι δάχτυλα στο πόδι για να γίνεις δήθεν καλά. Ποιος από τους 2μ@λακες φαίνεται να είναι καλύτερος.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.964
Πόντοι
2.306

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.174
Πόντοι
6.256
Και έτσι να ειναι θα απολογηθείς στον πιστοποιημένο κλόουν του μπου να αποδείξεις Τι?- Εδώ έχεις έναν επικίνδυνο @υτιστικο μ@λακα που σου λέει επάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη ότι : θα σου κόψω 2 χέρια και 2 πόδια για να γίνεις δήθεν καλά. Και έναν άλλον σκετο μ@λακα που σου λέει ότι : θα σου κόψω ένα χέρι και κάτι δάχτυλα στο πόδι για να γίνεις δήθεν καλά. Ποιος από τους 2μ@λακες φαίνεται να είναι καλύτερος.
Για τον μπαρόκ μιλάμε...τον τυπά που μπορεί να γράψει σεντόνι 3 σελίδες και να μην εννοεί απολύτως τίποτα :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom