Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (8 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    423

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.905
Πόντοι
2.886
Η Μπαρόκα , η αμόρφωτη και αστοιχείωτη βλαχομπαρόκα ! :2funny::2funny::2funny::2funny:

Η αμόρφωτη χωριάτα , μπουρδο-λούγκρα

γελωτοποιός του σάη ! :2funny:

luther-a-fool-you-decide.webp

Έχει γίνει καλικάντζαρος ! Η γρια λούγκρα Μπαρόκα καλικάντζαρος ! :2funny:

untitled-19.jpg

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

Κάνει και πολιτική ανα΄λυση.... το αμόρφωτο βλαχαντερό η Μπαρόκα
που δεν έχει τελειώσει ούτε το Λύκειο :2funny:

Τη σκουπιδιάζουν επί χρόνια την Μπαρόκα, αλλα΄ αυτή η βλάχα
συνεχίζει να πετάει τις μπουρδίτσες της ! :2funny:

Και βέβαια τι θα υποστήριζε ο καλικάντζαρος ; Τι άλλο, την Κούλα ! :2funny:

Screenshot-2026-01-23-142035-600x770.png

το πιο σιχαμένο , αποκρουστικό , αηδιαστικό πολιτικό ανδρείκελο !
Γρουσούζα, βλαμμένη , καταστροφική κρυφή

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.252
Πόντοι
6.256
Εξαιρετικη αναλυση. 15χρονου με μυαλα 7χρονου. Συνεχισε να νομιζεις πως οσοι ψηφιζουν κουλη ειναι οπεκεπεδες και οσοι καρυστιανου-βελοπουλο-ζωη και τσιπρα Ειναι διανοιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειπαμε, 7χρονος και κατω.
Να στο αναλύσω πιο πολύ λοιπόν (ελπίζω να το κατανοήσεις)

Υπάρχει μια τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που ψήφισε ΝΔ ή που προτίθεται να ψηφίσει ΝΔ αλλά είναι απογοητευμένος και αναγνωρίζει τα σκατά που συμβαίνουν και έχει και ανοιχτές κεραίες για άλλες οπτικές από άλλα κόμματα (αν τον πείσουν) που είναι σεβαστό...

και στον οπεκεπιάρη, κομματόσκυλο, βολεμένο σιχαμερό που τρέχει να υιοθετήσει και να αναπαράγει αμάσητη την προπαγάνδα της γαλάζιας υπόγας...που για χάρη του κόμματος προχωρά σε δολοφονία χαρακτήρα ανθρώπων που έχουν χάσει παιδιά...που προσπαθεί να παρουσιάσει τα εγκλήματα ως λάθη και που ενεργά προσπαθεί να σε πείσει ότι αυτή η κυβέρνηση με τον κυριάκαρο αρχηγό είναι η μόνη σου ελπίδα νομίζοντας ότι είσαι χαζός.

Αυτούς τους δεύτερους...τα παράσιτα λέω οπεκεπέδες,

ΕΛπίζω τώρα να κατάλαβες καλύτερα.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.905
Πόντοι
2.886

Κούλης τραβάει πιπίλα από άγνωστο μωρό​

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

στο 0.13
η Κούλα η γρουσούζα τραβάει την πιπίλα από άγνωστο μωρό ! :2funny:

Ούτε ένα παιδί του Δημοτικού δεν θα το έκανε αυτό !

Κούλα , η καταστροφική τρελή , σαλεμένη ζημιάρα ! :2funny:

Αυτή υποστηρίζει ο καλικάντζαρος .:2funny:

sexogiinoi

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2025
Like
64
Πόντοι
0

Κούλης τραβάει πιπίλα από άγνωστο μωρό​

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

στο 0.13
η Κούλα η γρουσούζα τραβάει την πιπίλα από άγνωστο μωρό ! :2funny:

Ούτε ένα παιδί του Δημοτικού δεν θα το έκανε αυτό !

Κούλα , η καταστροφική τρελή , σαλεμένη ζημιάρα ! :2funny:

Αυτή υποστηρίζει ο καλικάντζαρος .:2funny:
Απο συνηθεια το εκανε. Εμαθε να αρπαζει και δεν σταματαει ουτε στις πιπιλες των μωρων

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Να στο αναλύσω πιο πολύ λοιπόν (ελπίζω να το κατανοήσεις)

Υπάρχει μια τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που ψήφισε ΝΔ ή που προτίθεται να ψηφίσει ΝΔ αλλά είναι απογοητευμένος και αναγνωρίζει τα σκατά που συμβαίνουν και έχει και ανοιχτές κεραίες για άλλες οπτικές από άλλα κόμματα (αν τον πείσουν) που είναι σεβαστό...

και στον οπεκεπιάρη, κομματόσκυλο, βολεμένο σιχαμερό που τρέχει να υιοθετήσει και να αναπαράγει αμάσητη την προπαγάνδα της γαλάζιας υπόγας...που για χάρη του κόμματος προχωρά σε δολοφονία χαρακτήρα ανθρώπων που έχουν χάσει παιδιά...που προσπαθεί να παρουσιάσει τα εγκλήματα ως λάθη και που ενεργά προσπαθεί να σε πείσει ότι αυτή η κυβέρνηση με τον κυριάκαρο αρχηγό είναι η μόνη σου ελπίδα νομίζοντας ότι είσαι χαζός.

Αυτούς τους δεύτερους...τα παράσιτα λέω οπεκεπέδες,

ΕΛπίζω τώρα να κατάλαβες καλύτερα.
Ευχαριστώ που αναγνωρίζεις την ποιοτική μου διαφορά και το γεγονός πως δεν πετάω στα σύννεφα.

Meanwhile οι πρωην επιστηθιοι φιλοι της κυριας Μαριας που εσκυψαν πανω στο δραμα της, τωρα που εχουν γινει πολιτικοι αντιπαλοι...

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
Ευχαριστώ που αναγνωρίζεις την ποιοτική μου διαφορά και το γεγονός πως δεν πετάω στα σύννεφα.

Meanwhile οι πρωην επιστηθιοι φιλοι της κυριας Μαριας που εσκυψαν πανω στο δραμα της, τωρα που εχουν γινει πολιτικοι αντιπαλοι...

τα ήθελε ο κώλος της......προεκλογικά θα φάει πολλά σφουγγαρόπανα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.252
Πόντοι
6.256

νομίζω ότι οι 1.000.000 φορές που έχεις γράψει "η μάνα" κοροϊδευτικά και η εμετική αναπαραγωγή που είχες κάνει για το ότι της είχαν πάρει το παιδί σε κατατάσσουν αυτόματα στην δεύτερη κατηγορία :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Ναι, συγνώμη τύπε, να ξέρουμε ότι μιλάμε για το κόμμα των Τεμπων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλα τα αλλά θα τα αναλάβει κάποιος άλλος πρόεδρος-πρωθυπουργος, ούτε οικονομία, ούτε υγεία, ούτε εξωτερική πολιτική, ούτε αμυνα, ούτε τίποτα άλλο, πείτε στον κόσμο να ξέρει και να ξέρουμε ότι θέλετε να σας μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τα Τεμπη and that's it.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Στις αρχιδαρες μου αν θα απαντήσεις ανόητο Μποτ.
Ποιες @@ρες - ρε πεκινουά με την μικροφαλία- που είναι σαν του κοκορικο σε μέγεθος από ότι είχες περιγράψει παλιότερα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
νομίζω ότι οι 1.000.000 φορές που έχεις γράψει "η μάνα" κοροϊδευτικά και η εμετική αναπαραγωγή που είχες κάνει για το ότι της είχαν πάρει το παιδί σε κατατάσσουν αυτόματα στην δεύτερη κατηγορία :confused:
Ελπίζω η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που διάβασες από εμένα πριν από δυο χρόνια, ότι αυτή ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να σε συνέτισε ότι κάποιοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν και πίσω από το προσωπείο. Η "εμετική αναπαραγωγή" ήταν ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ που ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ λαθεμένα από κάποια παραπληροφόρηση για την οποία μάλιστα απολογήθηκα. Όταν καταφέρεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ και 'σύ στη ζωή σου να πεις "συγνώμη, λάθος μου", έλα να τα ξαναπούμε, ειμναι σίγουρος ότι δε θα το καταφέρεις ΠΟΤΕ. Egomaniac.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιες @@ρες - ρε πεκινουά με την μικροφαλία- που είναι σαν του κοκορικο σε μέγεθος από ότι είχες περιγράψει παλιότερα
Συγνώμη κύριε, μήπως σας τον σφύριξα και δε μείνατε ικανοποιημένος;

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
979
Πόντοι
366
Οχι άλλα δάκρυα κλείσαν οι τάφοι για την κάρυ..............τώρα έχει αντίσταση και πάλη με την Ζωή, διαιτητής ο Φαραντόύρης

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936
Ναι, συγνώμη τύπε, να ξέρουμε ότι μιλάμε για το κόμμα των Τεμπων ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλα τα αλλά θα τα αναλάβει κάποιος άλλος πρόεδρος-πρωθυπουργος, ούτε οικονομία, ούτε υγεία, ούτε εξωτερική πολιτική, ούτε αμυνα, ούτε τίποτα άλλο, πείτε στον κόσμο να ξέρει και να ξέρουμε ότι θέλετε να σας μιλάνε αποκλειστικά και μόνο για τα Τεμπη and that's it.

Συνημμένα

• mitsotakis-tha-ta-ftiaxei-o-mitsotakis.gif
    mitsotakis-tha-ta-ftiaxei-o-mitsotakis.gif
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 5

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.811
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    62 KB · Εμφανίσεις: 6

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
αλλά τι είμαι να περιμένω στα ΑΤΜ μπάρμπας με βιβλιάριο? 60 ευρώ μετρητά είχε όριο....όχι 60 ευρώ κίνηση...αν είχες μετέφερες πολύ περισσότερα...μετά από αυτό έμαθαν όλοι τώρα και pos έχεις και κάρτες και iris.

Το capital control είναι άλλο δεν είχε να κάνει με τα μετρητά τόσο πολύ....άσε που αν είχες επιταγή πήγαινες με ραντεβού και έπαιρνες μετρητά κανονικά.
Για χαβαλέ όμως, δεν μπορούσα να παραγγείλω δίσκους από το εξωτερικό ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.
ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ , ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Ωραία περιγραφή της Κλαούντιας.
Ακριβώς έτσι είναι .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.252
Πόντοι
6.256
Ελπίζω η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ που διάβασες από εμένα πριν από δυο χρόνια, ότι αυτή ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να σε συνέτισε ότι κάποιοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν και πίσω από το προσωπείο. Η "εμετική αναπαραγωγή" ήταν ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ που ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ λαθεμένα από κάποια παραπληροφόρηση για την οποία μάλιστα απολογήθηκα. Όταν καταφέρεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ και 'σύ στη ζωή σου να πεις "συγνώμη, λάθος μου", έλα να τα ξαναπούμε, ειμναι σίγουρος ότι δε θα το καταφέρεις ΠΟΤΕ. Egomaniac.
Έλεγες ότι κάνει πολιτική γιατί την έχει βάλει να τα πει αυτά ο σύριζα για να επωφεληθεί όχι ότι πάει να κάνει δικό της κόμμα...αλλά μικρή σημασία έχει.

Μεγάλη σημασία έχει το ότι σε μένα μη τα πουλάς αυτά δεν το αναδημοσίευσες κατά λάθος...το διάβασες σε φυλλάδες...σου άρεσε...το πίστεψες όπως παίρνεις πάντα δεδομένα όλα όσα σου αρέσουν εσένα...και το έφερες εδώ ως επιχείρημα...αυτό από μόνο του ήταν εμετικό.

Οπότε ξανά λέω...και μόνο αυτό σε εντάσσει στα ψεκασμένα κομματόπαιδα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.252
Πόντοι
6.256
Οχι άλλα δάκρυα κλείσαν οι τάφοι για την κάρυ..............τώρα έχει αντίσταση και πάλη με την Ζωή, διαιτητής ο Φαραντόύρης
γεια σου φίλε...πως είναι να κάνεις συζήτηση με τον ίδιο σου τον κλώνο? :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom