athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.155
- Πόντοι
- 24.631
θα ξεκινησω με 30000 ευρωposa lefta
θα ξεκινησω με 30000 ευρωposa lefta
μπαροκΓειά σου νεε μπατζανακη
Είπαμε Μητσοτάκης η χάος
Ρε ο κος δημητριαδης που κρύβεται? ή μας παρακολουθεί με την σπέσιαλ ομάδα τοu εδώ στο μπου?
Ποιος τον εκπροσωπεί σε συτο το σαητ ???
σκάσε βλακα και ρούφα τα σκατά του Κούληαν δεν ήταν στους νεκρούς η κόρη της που θα ήταν η Μαρία?
μόλις είδε τους ψεκασμένους γυρολόγους αναλυτές του δυστυχήματος, νάτη και η Μαρία με τα λάβαρα της επανάστασης....
Ας πιεί κανένα παιδικό σιρόπι να στανιάρει, χορτάσαμε μεσίες από το 2010 έως τώρα.
de ftanounθα ξεκινησω με 30000 ευρω
O barokov τρολαρειμπαροκ
ποσα θες;de ftanoun
Θα πάρει ψήφους συμπάθειας από τίποτα απολιτικ και πρώην ψηφοφόρους του Συντρόφου Αλαικσεισ όπως και από πολιτικά σαπακια που δεν βλέπουν ειδήσεις γιατί φοβούνται από αυτά που βλέπουν ,όπως επίσης και από θεατές του Mykonos t.V.Από 2-3 φορές που την έχω ακούσει να μιλάει, η Καρυστιανού δε φαίνεται να έχει δομημένο πολιτικό λόγο και είναι συντηρητική.
Αλλά κερδίζει σε απήχηση γιατί υπάρχει ανάγκη για αντιπολίτευση στη ΝΔ που παίζει μόνη της στο γήπεδο εδώ και χρόνια και κάνει και αρκετές μαλακίες.
Επειδή όλοι της αντιπολίτευσης είναι μπουρδέλα και επικοινωνιακά ανίκανοι (Ανδρουλάκης, Φάμελλος, ΚΚΕ μια ζωή τα ίδια κλπ.) κάποιοι βλέπουν ακόμα και σε αυτό το άτομο μια πιθανή διέξοδο για κάτι καινούριο.
Εσείς που ψοφιζετε Κουλη πως θεωρείτε τον εαυτό σας;Θα πάρει ψήφους συμπάθειας από τίποτα απολιτικ και πρώην ψηφοφόρους του Συντρόφου Αλαικσεισ όπως και από πολιτικά σαπακια που δεν βλέπουν ειδήσεις γιατί φοβούνται από αυτά που βλέπουν ,όπως επίσης και από θεατές του Mykonos t.V.
Εγώ ρε γαμημένο και τρισάθλιο ελεεινό σκουπίδι ΔΕΝ σου έκανα.Ποιος θίχτηκε και με έκανε αναφορά ρε μουνοπανα;
Εγώ δεν μίλησα συγκεκριμένα μόνο σε ψηφοφόρους της ΝΔ
Που ειν το κακό;
Προσωπικά για μένα οι ψηφοφόροι Κουλη είναι είτε παραδοσιακοί νεοδημοκράτες που είναι αρκετά βαριεστημενοι να ψάξουν κάτι άλλο ή βολεμενοι η τίποτα γκεηδες που παντρεύτηκαν τον άνδρα των ονείρων τους.Εσείς που ψοφιζετε Κουλη πως θεωρείτε τον εαυτό σας;
Συνειδητό ψηφοφόρο;
Ε μη χαλάς κι εσύ το αφήγημα τώρα. Υποτίθεται ότι η ΝΔ ειναι το κόμμα με τους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους που διαβάζουν εφημερίδες.Στο τικ τοκ δουλεύουν υπερωρίες τα ΝΔ τρολακια, μια τη δείχνουν με κάτι Παππάδες, μια με τον Παύλο τον διάδοχο, μια ότι θέλει τη δραχμή, μια τη δείχνουν μονταζ με ακριβα ρουχα σε δεξιώσεις....
Το σκατό έχει φτάσει στην κάλτσα![]()
Κλασικός κρητικός ψηφοφόρος Κουλοσκατογλυφτης…Εγώ ρε γαμημένο και τρισάθλιο ελεεινό σκουπίδι ΔΕΝ σου έκανα.
Ξαναπιάσε παιδιά και αποκάλεσε τα πάλι μπάσταρδα να δεις τη γλύκα.
Και που σαι πουστράκι, παιδιά δεν έχω.
Φαντάσου να είχα.....
Η εμπάθεια είναι κακό πράγμα. Να έγραφες "εφιάλτης όλων των κομάτων", να αντιληφθώ την όποια λογική σου...![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Να φράξει το κωλάντερό σου μπαλότσασκάσε βλακα και ρούφα τα σκατά του Κούλη
Αδερφέ, κομματόσκυλα είναι όλοι τους! Ο σκοπός τους η "καρέκλα" και το φαγοπότι της κρατικής επιχορήγησης γιά τα μικρότερα κόμματα. Τώρα, εάν αποδειχθεί υγιής η κίνηση Καρυστιανού, θα δείξει...Η εμπάθεια είναι κακό πράγμα. Να έγραφες "εφιάλτης όλων των κομάτων", να αντιληφθώ την όποια λογική σου...
Tον Κοκοτσακη ρε μλκ νυχτοπουλι; ΤΟΝ ΚΟΚΟΤΣΑΚΗ;;;; Aυτον που έβαλε την κόρη του να κάνει καταγγελίες πως ΔΗΘΕΝ κάποιος την κυνήγαγε με το αυτοκίνητο;;;Επειδή αναρτώνται τέτοιες παπαριές, που θρασύτατα αμφισβητούν ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός έκανε και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του γιά να σβηστούν τα πειστήρια τού εγκλήματος στα Τέμπη, και παρ' όλο που είναι εκτός θέματος , παραθέτω την άποψη του ειδικού πραγματογνώμονα Κοκοτσάκη, σχετικά με την σύγκριση δυστυχημάτων Ισπανίας-Τεμπών.
Μη ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, θρασίμια...
Τέμπη & Ισπανία - Βασίλης Κοκοτσάκης: Οι Ισπανοί δεν αλλοίωσαν τον τόπο δυστυχήματος όπως η Ελλάδα