Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,8%
  • Οχι

Ψήφοι: 230 54,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    424

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.356
Πόντοι
16.631
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Έγκυρες και πολύ αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές φέρνουν στο φως φρικτές αποκαλύψεις για την αντιδημοκρατική δράση της Μαρίας Καρυστιανού. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν βρέθηκε στον ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο του Δικαστηρίου με πρόφαση την χρήση της τουαλέτας χάλασε 1ΜΙΣΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ και 450ml απολυμαντικού σαμπουάν καθώς και ότι άφησε το νερό να τρέχει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και για προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος με δολιοφθορές σε δημόσια αγαθά όπως το κωλόχαρτο.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και δικαιοσύνη θα αποδοθεί προς κάθε κατεύθυνση.

Σύντροφοι νοικοκύριδες δεξιοί ΔΥΑΔΩΣΤΑΙ
πηγαινε να φας η πεινα σε κανει να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ:coffee:

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.650
Πόντοι
2.046
ζαβό είναι το μάτι σου καρυστιανάκη....άντε κάνε πιπί σου
Τρολακι του μαξιμου..αιντε τραβα στον νταβατζη σου να σου δωσει κανα δεκαρικο να βγαλεις τη μερα.

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.018
Πόντοι
2.306
Όπως η Κεφαλογιάννη νομοθετεί για τα παιδιά της :grin:
Έτσι θα κάνει και η Καρυστιανού :zfuck:
Α ρε κουλίντιοτς ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ξεφτιλίζεστε , μα κάθε μέρα....

Όλγα Κεφαλογιάννη: Έκανα χρήση της ρύθμισης, δεν έχω λιγότερα δικαιώματα ως μέλος της κυβέρνησης
«Ο σεβασμός, η προστασία και η ψυχική ασφάλεια των παιδιών μου αποτελούν για μένα υπέρτατη προτεραιότητα» αναφέρει η υπουργός Τουρισμού

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.018
Πόντοι
2.306
Τρολακι του μαξιμου..αιντε τραβα στον νταβατζη σου να σου δωσει κανα δεκαρικο να βγαλεις τη μερα.

Τύπε δεν είναι σωστό να τραμπουκίζεις νεοδημοκράτες :coffee:
¨Εχουν τα θεματάκια τους

G_QLsBeWgAAhiWo.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.282
Πόντοι
6.256
εχεις επαγγελματικο μιτινγκ;η απλα θα περιδρομιασεις μονος;
υπάρχει πιο επαγγελματικό μιτινγκ από το να συσκέπτομαι με τον εαυτό μου και να παίρνω σκληρές αλλά στιβαρές αποφάσεις?

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
366
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

Έγκυρες και πολύ αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές φέρνουν στο φως φρικτές αποκαλύψεις για την αντιδημοκρατική δράση της Μαρίας Καρυστιανού. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν βρέθηκε στον ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο του Δικαστηρίου με πρόφαση την χρήση της τουαλέτας χάλασε 1ΜΙΣΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ και 450ml απολυμαντικού σαμπουάν καθώς και ότι άφησε το νερό να τρέχει για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και για προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος με δολιοφθορές σε δημόσια αγαθά όπως το κωλόχαρτο.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και δικαιοσύνη θα αποδοθεί προς κάθε κατεύθυνση.

Σύντροφοι νοικοκύριδες δεξιοί ΔΥΑΔΩΣΤΑΙ
οτι πεις σύντροφε των προοδευτικών δυνάμεων

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.356
Πόντοι
16.631
υπάρχει πιο επαγγελματικό μιτινγκ από το να συσκέπτομαι με τον εαυτό μου και να παίρνω σκληρές αλλά στιβαρές αποφάσεις?
κλεινει ακτιβισιον πολλα στουντιο πιστευω σε απασχολει αυτο

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
366
αριστερούλη μου εσύ, μην τρως πολλά σφυροδρέπανα χαλάνε τα δόντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom