Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,9%
  • Οχι

Ψήφοι: 226 54,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    418

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Του παρελθόντος?

Και ο Μαδούρο τι ήταν δημοκράτης? Στην Βόρεια Κορέα τι παίζει? Στο Ιραν γιατί ξεσηκώθηκε ο κόσμος και για απάντηση το καθεστώς άνοιξε πυρ στο ψαχνό?
Ρε παπάρα .... ΓΙΑ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ;
Για ποιά δημοκρατία μιλάς ... στο Ιράν ;;;

Ήταν δημοκράτης ο Σάχης ;

Κανένας δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτά είναι πίπες.
Με το Σάχη ... έπαιρναν τα πετρέλαια .... αυτοί που έπρεπε .... για αυτό θέλουν αν επαναφέρουν το γιό του τώρα.
Πάλι ... οι ίδιοι θα τα παίρνουν .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.522
Πόντοι
16.235
Το Μάτι , άστο απέξω. Προφανώς δεν έχεις πάει στο Μάτι . Κάνε μια περιήγηση τουλάχιστον στο google maps .
Eγω να το αφήσω .Όμως τέτοια μεγαλοψυχία δεν θα την έδειχναν οι αριστεροί "σωτήρες" αν συνέβαινε το Μάτι επί Κυριακου η τέλος πάντων όχι επί των ημερών τους.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.522
Πόντοι
16.235
ε οκ ολοι τα εχουν παρει για να την πολεμανε ολη τη μερα

το θεμα ειναι ενα.... βγαζουν την καρυστιανου ακαταλληλη με καθε τροπο και ευκαιρια ενω στην πολιτικη και τη βουλη εχουν μπει μεχρι σημερα μονο καταλληλοι!!! ουτε εγκληματικες οργανωσεις ουτε τιποτα!!!

ολα καθαρα!!!

α ρε μαφια που εχει αυτο το μπουρδελο μας...

θα την ψηφισω και με τα 2 χερια και ας μην εχει ατζεντα πλην τεμπων...

ετσι για να κοπει το μεροκαματο σε πολλους κηφηνες της βουλης
Ακατάλληλοι μπαίνουνστην Βουλή επειδή είναι ακατάλληλοι και εξαρτώμενοι πολλοί ψηφοφόροι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Ρε παπάρα .... ΓΙΑ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ;
Για ποιά δημοκρατία μιλάς ... στο Ιράν ;;;

Ήταν δημοκράτης ο Σάχης ;

Κανένας δεν ενδιαφέρεται για αυτά. Αυτά είναι πίπες.
Με το Σάχη ... έπαιρναν τα πετρέλαια .... αυτοί που έπρεπε .... για αυτό θέλουν αν επαναφέρουν το γιό του τώρα.
Πάλι ... οι ίδιοι θα τα παίρνουν .
Εσύ είπες ότι τα καθεστώτα αυτά είναι του παρελθόντος

ε δεν είναι υπάρχουν ακόμα και σήμερα σε άλλα μέρη του κόσμου και οι πολίτες θα έκοβαν το αριστερό τους αρχίδι για να ζουν την ''σαπίλα" που ζεις εσύ στον δυτικό κόσμο.

Εσύ αδικείσαι επειδή σου έβαλαν φόρο για το σπίτι σου και ο άλλος πεθαίνει από την πείνα και αν διαμαρτυρηθεί τον πετάνε σε μια τρύπα χωρίς δίκη.

Εμείς φταίμε για τις κυβερνήσεις που βγάζουμε αλλά δεν τις αλλάζουμε επειδή κατά βάθος ο καθένας ατομικά τα γράφει όλα στα αρχίδια του εκτός από την καλοπέραση του.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.997
Πόντοι
4.546
Ακατάλληλοι μπαίνουνστην Βουλή επειδή είναι ακατάλληλοι και εξαρτώμενοι πολλοί ψηφοφόροι.
για αυτο καρυστιανου και τον λομπου σε ενα καρο βδελυγματα!!!

τρεμουν ολοι γιατι δε ξερουν ποιος θα εχει αυριο καρεκλα και ποιος οχι!!

κανονικα ο μητσοτακης ξερει οτι αυτη θα κοψει απο ολη την αντιπολιτευση ψηφους, πλην δεξιας αλλα απο την αλλη παραλληλα φοβαται μην γινει στο τελος αυτη πρωθυπουργος με τοσο ρευμα και μεινει η βουλη με καρυστιανου εναντιον κουλη!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Εσύ αδικείσαι επειδή σου έβαλαν φόρο για το σπίτι σου και ο άλλος πεθαίνει από την πείνα και αν διαμαρτυρηθεί τον πετάνε σε μια τρύπα χωρίς δίκη.
Στο Ιράν και στη Βενεζουέλα, δεν πέθαινε ποτέ κανείς από την πείνα.
Εκεί που πεθαίνουν , φταίει η ... αγγλία .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.522
Πόντοι
16.235

κανονικα ο μητσοτακης ξερει οτι αυτη θα κοψει απο ολη την αντιπολιτευση ψηφους, πλην δεξιας αλλα απο την αλλη παραλληλα φοβαται μην γινει στο τελος αυτη πρωθυπουργος με τοσο ρευμα και μεινει η βουλη με καρυστιανου εναντιον κουλη!
Τι ρεύμα;Αναμεταξύ τους τρώγονται σαν τα σκυλιά εκεί μέσα ,δεν θα μείνει τίποτα όρθιο μέχρι τις εκλογές και όλοι οσοι θέλουν πολιτική καριέρα θα απορροφηθούν από ήδη υπάρχοντα κόμματα ή το πολύ πολύ να πάνε μια βόλτα στο κόμμα του συντρόφου Αλεκσυς αν γίνει ποτέ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.104
Πόντοι
3.936

Εγώ θα πω έγινε η αρχή.... απελευθερώθηκε τώρα θα δράσει όπως εκείνη θέλει....!

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.879
Πόντοι
2.886
ΕΜΠ1 και για σοβαρή σχέση και για γάμο ! Πάντως τα λαγονικα από τη Σαλονίκη λένε ότι είναι συντηρητικών απόψεων και όχι ΠΑΣΟΚοαριστερή όπως νόμιζαν οι περισσότεροι

Είναι 53 ετών
γεννήθηκε 7 Ιανουαρίου 1953

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Ούτε εσύ πεθαίνεις από την πείνα άρα όλα καλά.
Εσύ θεωρείς ότι η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή υπερτερεί απέναντι σε ποιές χώρες ;
Απέναντι στη Ρωσία και τη Λευκορωσία ; Δεν ισχύει . Έχω ανθρώπους που έχουν κάνει μήνες εκεί και είναι ζάχαρη .

Εγώ έχω τη βεβαιότητα, ότι η δική μου επαγγελματική και οικονομική κατηγορία στην ελλάδα, έχει τη χειρότερη θέση στον κόσμο.
Δηλαδή οι αντίστοιχοι σαν εμένα στην Ινδία, τη Ρωσία , τη Σιέρρα Λεόνε, τη Βενεζουέλα , την Αργεντινή , τη Χιλή, το Μαλάουϊ κα
ΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δεν συζητώ για ρουμανία, βουλγαρία, σκόπια, αλβανία, τουρκία , σερβία, σλοβακία , τσεχία, ουγγαρία , πολωνία !
Εκεί είναι αυτοκράτορες κι εμείς ζητιάνοι . Τέτοια αντιστοιχία.

Η ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για κάτι παλιούς τραπεζικούς , υπαλλήλους δέκο , εφοριακούς, υπαλλήλους πολεοδομίας, επιθεωρητές εργασίας, δημόσιο γενικά.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.104
Πόντοι
3.936

Ναι αλλά ξεχνάς και την αποχή.... πόσοι θα πάνε να την ψηφίσουν?

Η ΝΔ έφτασε ταβάνι με τους 2 και κάτι μύρια ψήφους. Πόσους έχασε και θα χάσει? Οι αγρότες λες να ψηφίσουν τον Σκρεκα πάλι? Τα μουνόπανα που τους θανάτωσαν τα ζώα? Νομικοί εναντίον Φλωριδη τους τα έκανε πουτανα ειδικά με την εκταφή. Κάτσε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον....! Μόνο με νοθεία (ξανά) έχει ελπίδες ο Κυριάκος. Εάν αλλάξει ηγεσία η ΝΔ το συζητάμε

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.977
Πόντοι
6.256
Εσύ θεωρείς ότι η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή υπερτερεί απέναντι σε ποιές χώρες ;
Απέναντι στη Ρωσία και τη Λευκορωσία ; Δεν ισχύει . Έχω ανθρώπους που έχουν κάνει μήνες εκεί και είναι ζάχαρη .

Εγώ έχω τη βεβαιότητα, ότι η δική μου επαγγελματική και οικονομική κατηγορία στην ελλάδα, έχει τη χειρότερη θέση στον κόσμο.
Δηλαδή οι αντίστοιχοι σαν εμένα στην Ινδία, τη Ρωσία , τη Σιέρρα Λεόνε, τη Βενεζουέλα , την Αργεντινή , τη Χιλή, το Μαλάουϊ κα
ΖΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Δεν συζητώ για ρουμανία, βουλγαρία, σκόπια, αλβανία, τουρκία , σερβία, σλοβακία , τσεχία, ουγγαρία , πολωνία !
Εκεί είναι αυτοκράτορες κι εμείς ζητιάνοι . Τέτοια αντιστοιχία.

Η ελλάδα είναι η καλύτερα χώρα στον κόσμο για κάτι παλιούς τραπεζικούς , υπαλλήλους δέκο , εφοριακούς, υπαλλήλους πολεοδομίας, επιθεωρητές εργασίας, δημόσιο γενικά.
Καλά τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου τα έχεις κάνει αχταρμά και τα βλέπεις όλα από το προσωπικό σου πρίσμα λες και ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα μόνο.

Για πήγαινε στην Ρωσία να γράψεις δημόσια αυτά που γράφεις εδώ για την κυβέρνηση και θα δεις σε πόση ώρα θα βρεθείς με μαύρη κουκούλα στο κεφάλι πεταμένος μέσα σε ένα βαν en route για το γκούλαγκ.

Εσύ έχεις τη βεβαιότητα ότι στην Σιέρα Λεόνε θα πέρναγες καλύτερα....τώρα είναι σοβαρό αυτό ε? Εκεί δεν είναι που κάτι οπλαρχηγοί βάζουν τα παιδάκια να δουλεύουν στα ορυχεία ή τους κόβουν τα χέρια για να τα λυπούνται οι τουρίστες? Να έχεις και λίγο εκτίμηση που δεν ζεις σε τέτοια μέρη.

Κλασικά παίρνεις την περίπτωση σου και την αναγάγεις σε κοσμοθεωρία...εγώ ξέρω 5 γιατρούς και από αυτούς 1-2 με την δική σου ιδιότητα...και οικονομικό πρόβλημα δεν έχει κανένας...παίζει ο πιο άπλας να είναι ο οδοντίατρος κιόλας....

Η Ελλάδα δεν είναι καλή χώρα να ζει κανείς αλλά επειδή σπούδασες και έγινες γιατρός δεν σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε χώρα θα περάσεις καλά....αν ήθελες να πληρώνεσαι βάσει των γνώσεων σου γιατί δεν έγινες δημόσιος υπάλληλος?

kostas10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
1.163
Πόντοι
206
Ναι αλλά ξεχνάς και την αποχή.... πόσοι θα πάνε να την ψηφίσουν?

Η ΝΔ έφτασε ταβάνι με τους 2 και κάτι μύρια ψήφους. Πόσους έχασε και θα χάσει? Οι αγρότες λες να ψηφίσουν τον Σκρεκα πάλι? Τα μουνόπανα που τους θανάτωσαν τα ζώα? Κάτσε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον....! Μόνο με νοθεία (ξανά) έχει ελπίδες ο Κυριάκος. Εάν αλλάξει ηγεσία η ΝΔ το συζητάμε
Άποψη μου είναι οτι η αποχή προέρχεται απο την πεποίθηση "οτι όλοι ίδιοι είναι".
Οπότε ακόμα κι απο εκεί η Καρυστιανού θα τσιμπήσει ψηφους

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Κλασικά παίρνεις την περίπτωση σου και την αναγάγεις σε κοσμοθεωρία...εγώ ξέρω 5 γιατρούς και από αυτούς 1-2 με την δική σου ιδιότητα...και οικονομικό πρόβλημα δεν έχει κανένας...παίζει ο πιο άπλας να είναι ο οδοντίατρος κιόλας....
Δεν αναφέρομαι σε επαγγέλματα. Και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι μόνο σε επαγγέλματα.
Και ποτέ δεν είπα ότι έχω οικονομικό πρόβλημα ή κακοπερνάω.
Αυτό όμως τι σημαίνει ;

Να μην κάνω συγκρίσεις με άλλες χώρες, όπου αν απλά ήμουν εκεί ....
θα έβγαζα τα 5πλάσια , θα πλήρωνα το 1/20 του φόρου
και να μη τσεκάρω απλά νούμερα .... όπως πχ το ότι στην ελλάδα ο κατώτατος μισθός ... αντιστοιχεί σε 20 κιλά μοσχαρίσιου φιλέτου
από το φθηνότερο σούπερ μάρκετ .... ενώ σε άλλες χώρες ... αντιστοιχεί σε 130 ;

Ότι στην ελλάδα, ο κατώτατος μισθός , δεν αρκεί για να ζεσταθεί ένα σπίτι 180τμ με καλοριφέρ πετρελαίου
ενώ αλλού το κόστος αυτό , είναι στο 1/5 του κατώτατου μισθού ;

Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Οπότε κάνουμε συγκρίσεις.

Έχεις δει σε ευρωπαϊκές χώρες .... πόσα κομμάτια πουλάνε ιχ των 50Κ .... κι εδώ είναι ανύπαρκτα ;
Λέει κάτι αυτό ;

(Οι ιατροί που ξέρεις εσύ, είναι γτπ και οι μόνοι που εντυπωσιάζονται είναι κάτι βλαμμένα σαν εσένα . Δεν έχουν παραπάνω από 2 ακίνητα και οι καταθέσεις τους είναι για τα πάγια 2-3 ετών . Απλά είναι σουσοφάγοι σκιέρ που ποζάρουν στα σόσιαλ . Παπάρες δηλ. )

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.472
Πόντοι
5.506
Μπαρόκα, σίχαμα, μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο στόμα
σου την Καρυστιανού , και να μην ξαναμπείς σε θρεντ
για ιερόδουλες , αφού δεν είσαι ποτέ πελάτης,
και βρωμίζεις τα θρεντ με τις ιερόδουλες , παράσιτο !
Έλα να με σταματήσεις πουσταρα να δούμε από που θα φύγεις. Έλα πουστρακο.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
13.104
Πόντοι
3.936

barock

Ανώτερος