Rossobrunist13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2024
- Like
- 618
- Πόντοι
- 80
Πώς και δεν έχει σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι η Καρυστιανου είναι απίστευτο μιλφ
από σεβασμό,Πώς και δεν έχει σχολιάσει κανείς το γεγονός ότι η Καρυστιανου είναι απίστευτο μιλφ
Αυτός ο κυρανακης μας έχει ξεφτυλισει. Μαλώνουμε με τα μποτάκιαΤύπε ο τύπος που μιλάς είναι μποτ. Δεν έχει νοημοσύνη. AI είναι.
Σαν αυτούς
![]()
Θα δωσουμε απο 2 ευρω να γραφτουμε στο κομμα της.Έχει σκεφτεί κανείς με τι λεφτά θα γινει κόμμα?

κοίτα, αν πρέπει να μιλήσουμε αναλυτικά μεν περιεκτικά δε, θα σου πω ότι το σύγχρονο ευρωπαϊκό πολίτευμα σε κάθε χώρα είναι "δημοκρατική ολιγαρχία". Με την παραδοχή αυτή, ένα εθνικό κράτος όταν μπορεί/πρέπει να κάνει το άλμα προς τη νομοθετική αριστεία, την διοίκηση, τη διαφάνεια τότε αυτομάτως σκοντάφτει πάνω στα συμφέροντα της ολιγαρχίας που εμπορεύεται τους δημοκρατικούς θεσμούς, με το πρέπον φακελάκι, και τη δέουσα πίεση όλα ξεχνιούνται. Αυτό περνά στα κοινωνικά στρώματα που το όνειρο τους είναι πως να ξεφύγουν από τη δεινή θέση τους και να γίνουν και αυτοί προνομιούχοι. Η Καρυστιανου και ο κάθε άνθρωπος στη θέση της, με κάθε σεβασμό στην κατάσταση της, μέσα της το είναι της διαπαιδαγωγημενο χρόνια στο Ελλαδισταν...κάνει κόμμα! Λεφτά, Δόξα, βόλεμα, για μένα για τα παιδιά μου τα εγγόνια μου κτλ. Εγώ που ξέρω κόσμο που έχει χάσει παιδιά, θρήνησαν, κινήθηκαν νομικά, συνέχισαν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια, όταν έχεις πόνο δεν παίρνεις σβαρνα τα κανάλια, πλακωνεσαι στο σταριλικι κτλ. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που "Δόξα το Θεό" έχασαν ένα παιδί και κωλοφτιάχτηκαν όλοι οι άλλοι στο σπίτι! Δε λέω πως δεν πόνεσε η γυναίκα, but there s more behind the scenes.Ακριβώς επειδή δεν είναι εδώ ότι γίνεται στις σοβαρές χώρες. Δηλαδή αξιολόγηση και τιμωρία. Γιατί χάθηκαν βίντεο έγινε μπάζωμα κτλ για αυτούς τους λόγους κατεβαίνει στην πολιτική. Με so what και ωχαδερφισμό έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Οι παραλίες δεν δίνουν λύσεις
Γράφομαι επιτοπου στην κλαδική...Θα δωσουμε απο 2 ευρω να γραφτουμε στο κομμα της.
κανε τον πολλαπλασιασμο με περιπου 2.5 εκ Ελληνες που θα την στηριξουν.![]()
Πριν από λίγες ημέρες είχα παραθέσει στον Βολκανο, που είχε γράψει για τον ανιψιό που θα διαδεχθεί τον κύριο Κυριάκο.Τέλεια ανάλυση από κουλομπότ
![]()
Για να το γράφεις και να το ξαναγράφεις, λέω να αποφασίσω ραντεβού με μαλβινάκι...ακούω...![]()
Κορμάρα, προσωπάρα , καλές υπηρεσίεςΕίναι κούκλα...Θα περάσεις καλά αρχηγέ με τη Μαλβίνα !
![]()
Λες να πάρει δανεικά κι αγύριστα 700 εκατ σαν την ΝΔ?Έχει σκεφτεί κανείς με τι λεφτά θα γινει κόμμα?
Υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν γουστάρουν Μητσοτάκη. Ενας απο αυτους ειναι και ο Μαρινάκης.Έχει σκεφτεί κανείς με τι λεφτά θα γινει κόμμα?
Από εδω πρεπει να ξεκινησει η συζήτηση για το "νέο" κόμμα.Υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν γουστάρουν Μητσοτάκη. Ενας απο αυτους ειναι και ο Μαρινάκης.
Όχι ακόμα.Λες να πάρει δανεικά κι αγύριστα 700 εκατ σαν την ΝΔ?
Σωστά το λες. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που εξυπηρετούνται απο την ύπαρξη του κόμματος.Υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν γουστάρουν Μητσοτάκη. Ενας απο αυτους ειναι και ο Μαρινάκης.

εν ολίγεις από ψέκα σε ψέκαΑπο τα αριστερά κόμματα και Βελοπουλο θα παρει και ισως απο Νικη και Λατινοπούλου. Απο ΝΔ κατι απειροελάχιστο και κατι λιγο απο ΠΑΣΟΚ. Καλα απο ΚΚΕ ουτε ψηφο!
εάν μπορείτε να επισημάνετε πράξεις που δικαιολογούν τις αρετές με τις οποίες την χαρακτηρίσατε γιατί τα αντίθετα έχω δειΗ Καρυστιανού έχει δείξει ότι είναι άτομο με ήθος, αρχές, αξίες και όραμα για καλύτερη κοινωνία. Αυτά βέβαια δέν φθάνουν. Γιά να "εκτεθεί" πολιτικά πρέπει να πάρει θέση σε όλα τα ζητήματα. Εθνικά, κοινωνικά, οικονομικά. Μεγάλος κίνδυνος οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που θα τής ΡΙΞΟΥΝ από δίπλα. Εάν ήμουν στην θέση της θα έφτιαχνα εναν κατάλογο από ανθρώπους κύρους και θα τούς ζητούσα να στελεχώσουν την προσπάθεια. Αλλιώς θα αποτελέσει εναλλακτική του συστἠματος. Και να μην ξεχνάμε ότι "ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι", ενίοτε και γυνή...
να ποιοι θα ψηφίσουν την βλαμμένη

Δεν είναι βλαμμένη. Καθόλου.να ποιοι θα ψηφίσουν την βλαμμένη