Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.133
- Πόντοι
- 6.256
θα στηρίξεις κόμμα Saul?και το ρωτας;
οικονομικά εννοώ
θα στηρίξεις κόμμα Saul?και το ρωτας;
αμεθα στηρίξεις κόμμα Saul?
οικονομικά εννοώ
το μπροστα αριστεραΠοιο θέλεις?![]()
Είναι ο αρχηγος.....πολύ κρύο αλλά δε Γαμιεται.σε λίγους μήνες βουλευτής με καρυστιανου θα τρώω καλά σαν υπουργόςαμε
το μπροστα αριστερα
Εγώ νομίζω , ότι για αυτό το λόγο πάνε τρένο και ακόμη δεν έχουν κάνει τίποτε.
Δεν έχουν ξεσκίσει κανέναν ακόμη. Ζεσταματάκι κάνουν.
Τα αληθινά άσχημα είναι μπροστά.

Στη χούντα με 250 δημοσίους, τα έκανε τα έργα τσάμπα η ΜΟΜΑ.τότε να πας στην βόρεια κορέα που έχει το σύστημα που σου αρέσει
αν και οι εργάτες του δημοσίου παίζει να παίρνουν 1300 μαζί με τις ψεύτικες υπερωρίες που δηλώνουν
βέβαια εσύ μας έλεγες ότι στη χούντα είχαμε 200Κ δημόσιους υπαλλήλους και τώρα θες και δημόσιες κατασκευαστικές?
κάτι δεν πάει καλά....μη ζηλεύεις που οι χημικές χέστρες είναι καλύτερη μπίσνα από τα σφραγίσματα και τους καθαρισμούς![]()
Παραληρείς αλλά δεν πειράζειΣτη χούντα με 250 δημοσίους, τα έκανε τα έργα τσάμπα η ΜΟΜΑ.
Οπότε υπάρχει προηγούμενο .
Λεχρίτες , χωρίς πτυχία και κεφάλαια , να το παίζουν μεγαλο επιχειρηματίες, υπάρχουν μόνο στην ελλάδα.
Η ΝΔ θα φροντίσει να απομείνουν μόνο ειδικές περιπτώσεις γόνων σε τέτοια πόστα.
Εννοείται ότι εφόσον τα κάνει αυτά θα γίνω αφισοκολλητής της.
Όπως και αν κάνει 7μερο / 16ωρο για τους μισθωτούς.
Θα μου άρεσε και η κατάργηση των φασιστικών νόμων του Μεταξά.
Οι φίλοι μας οι αριστεροί στέκονται μόνο στις μαθητικές παρελάσεις.
Εγώ θέλω κατάργηση όλων , ειδικά την άδεια και τη σύνταξη .
Εσύ τα βάζεις στην κλίνη του προκρούστη , για να τα φέρεις εκεί που θες.Παραληρείς αλλά δεν πειράζει
στην ζωή τζάμπα δεν υπάρχει...από κάπου θα αγοράσεις τα υλικά και όσοι εργαστούν θα πρέπει να πληρωθούν εκτός αν θα επαναφέρεις και τους σκλάβους της αρχαίας αθήνας εσύ.
Το μόνο που μπορείς να αποφύγεις (εσύ και οι κουμουνιστές που προφανώς υποστηρίζεις) είναι το κέρδος του εργολάβου.
που βέβαια είναι όνειρα θερινής νυχτός καθώς το είδαμε στην πράξη...με την κρατική ΔΕΗ πόσο ικανοί είναι οι Έλληνες να εκτιμήσουν κάτι τέτοιο.
Αλλά αφού σου αρέσει το τζάμπα εγώ θα πρότεινα στον μελλοντικά δικτάτορα που θα μας ισιώσει....να σε βάλει να δουλεύεις το ιατρείο σου χωρίς κέρδος....με κρατικό μισθό 1200 ευρώ καλά είναι όσο θα πάρει και ο μηχανικός του έργου δηλαδή.
Γιατί να χρεώνεις τον καθαρισμό 50 ευρώ μαύρα και άραχνα? 1200 καθαρά και τέλος.
Ελπίζω μόνο τα υλικά και το know how που θα εισάγεις από τα ξένα (αφού θα έχεις φυλακίσει τους ολιγάρχες)
να μην στοιχίσουν στην χώρα πολύ....και αυτοί (οι στρατιωτικοί) που θα αναλάβουν το έργο να μην βάλουν καμιά μίζα στην άκρη...
γιατί σε κάθε δικτατορία βλέπεις τις πρώτες κυρίες των αφεντικών να κυκλοφορούν με κάτι σανέλ και κάτι λουμπουτέν...και ο λαός να έχει κουπόνια για σούπερ μάρκετ...
Εσύ είπες ότι τα έκαναν ΤΖΑΜΠΑ. Δεν υπάρχει τζάμπα...πουθενά και ποτέ δεν υπήρχε.Εσύ τα βάζεις στην κλίνη του προκρούστη , για να τα φέρεις εκεί που θες.
Αλλά δεν γίνεται . Δεν γίνεται ούτε να κοντύνουμε τον Ζαν , ούτε να ψηλώσουμε το σαιντ !
Οι εργολάβοι , να δουλεύουν με το κέρδος που βγάζουν στην ελεύθερη αγορά, αν χτίζουν για την πάρτη τους.
Όχι με δεκαπλάσια και αν τα μοιράζονται με τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους.
Μπορούν να οριστούν εκτιμητές των δημοσίων έργων , σε αντιστοιχία με τους ορκωτούς λογιστές.
Ακόμη καλύτερα ΞΕΝΟΙ . ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ.
Οι πρώτες κυρίες που λες ... είναι/ήταν ελάχιστες ...
σε σχέση με τα καραπουταναριά τα τωρινά ... που είναι 5ψηφια ή 6ψηφια νούμερα ....
και όχι δεν φορούσαν τόσο ακριβά ρούχα , ειδικά στην ελλάδα ... όπως οι τωρινές καραπουτάνες των πουθενάδων ....
Ρε βλαμμένε ... έχεις δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες γκόμενες .... που κάνουν ταξίδια όλο το χρόνο ...Επειδή είναι λίγες δεν πρέπει να μας πειράζουν Ε? να δίνει ο μάγκας μισθό σε μηχανολόγο 1300 υποχρεωτικά...και η κυρία του που δεν εργάζεται να κυκλοφορεί με τσάντες που κάνουν 45.000 ευρώ. Που τα βρήκε τα 45.000 ευρώ αυτός?
Όλα τα υπόλοιπα (τα σημαντικά) τα προσπέρασες επειδή δεν τα κατάλαβες?Ρε βλαμμένε ... έχεις δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες γκόμενες .... που κάνουν ταξίδια όλο το χρόνο ...
και έχουν ρούχα τσάντες που κάνουν όσο μισθοί 10 ετών χειρουργού του ΕΣΥ ....
και μου λες για γυναίκες φανταστικών υποθετικών δικτατόρων ; ;;
και τα σαϊνια που ψάχνουν φοροφυγάδες στο σόσιαλ .... κοιτάνε ελεύθερους επαγγελματίες που πληρώνουν 10-15 χιλιάρικα το χρόνο στον κορβανά ....
Να υποχρεώσει όλες τις καριόλες ... να δηλώσουν συνοδοί και να πληρώνουν φόρο και αυτασφάλιση .....
μου ποζάρουν σε σουϊτες στο μαϊάμι , στη χαβάη και στη μπόρα μπόρα ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΕΣ !
Τι λες ρε μαλάκα ;η κάθε βίζιτα τα λεφτά τα έβγαλε κάνοντας κάτι καλό δεν άκανε κακό σε κανέναν.
Να τις ελέγξουν τι σχέση έχει αυτό? να τις φορολογήσουνΤι λες ρε μαλάκα ;
Η βίζιτα μοστράρει κινητο με θήκη 2400€
και ζευγάρια παπούτσια των 1300€ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ;;;;;
Πας καλά ;;;;
Και θα κάνουν έλεγχο στον άλλο που σπουδασε, δουλεύει 30 χρόνια και χαλάει τα λεφτά του στην ελλάδα ;;;;;
ΕΙΣΑΙ ... ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ;;;;
+300€ φόρος για κάθε ταξίδι ...
ΕΚΤΟΣ Ευρώπης ταξίδι ;;;;
+1000€ .....
Ειρηνικό ;;;
+1500€ .....
Αγοράζονται παπούτσια των 1300 € ;;;;
ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;;;;
Δήλωσε πάνω από 40 χιλιάρικα τα τελευταία 10 χρόνια ;;;
Αν όχι ... τεκμήριο !
Ρε μαλάκα μου κι εσύ, κάθεσαι με ποιον να κάνεις κουβέντα?Να τις ελέγξουν τι σχέση έχει αυτό? να τις φορολογήσουν
και σένα να φορολογήσουν αν κάνεις μαύρες δουλειές
Δηλαδή ο δικτάτορας που τα βρήκε τα 100Κ το χρόνο γκαρνταρόμπα για την γυναικα του?
τα δούλεψε? τα φορολογήθηκε?
Δεν σε νοιάζει?
Σκάσε ρε αρχίδι.Άσε ρε τα πολιτικά και προμοταρε κανένα κολγκιρλ να βγάλεις κάνα εισοδημα εδώ μεσα
Εσύ τον έδωσες στο άλλον ρε σαχλοκουδουνο και ότι τάχα εσύ δεν είσαι προμοτορας.Σκάσε ρε αρχίδι.
Κι αν έχεις ίχνος ανδρισμού ρε μαλάκα βγάλε εκείνα τα πμ που "λέω ότι λέω" στη φόρα.
Άντε να σε δω μπούλη
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ βάλε εδώ αυτα τα πμ που αναφέρεις ότι σου εστειλαν κσι λέω αυτα που με κατηγορείς...Εσύ τον έδωσες στο άλλον ρε σαχλοκουδουνο και ότι τάχα εσύ δεν είσαι προμοτορας.
αυτο ακριβως ειναι το ζητημαΤύποι το θέμα είναι πόσους νέους ψηφοφόρους που δεν ψηφίζουν ποτέ θα σηκώσει από το καναπέ η Καρυστιανού και αυτό δεν μπορεί καμία δημοσκόπηση ή κάποιο σύστημα να το προβλέψει.
Και για αυτό έχει χεστεί η ΝΔ![]()

Ο βλάκας....και τώρα ο αυτιστικός...Ο Λάμας έκανε την εμφάνισή του !
Θα μας ενημερώσει για το κόμμα Καρυστιανού !
Προηγουμένως είχε σοβαρότατες ασχολίες!
Σαλιάριζε ο Λάμας στο νήμα της Malvina αλλά δεν είδα
να πληρώνει να την συναντήσει !
Η 1 ώρα με Malvina κοστίζει 150 ευρώ, Λάμα , αλλά η κοπέλα ...
δεν είναι σαν τη ΝΟΝΑ, οπό΄τε
διστάζει ο Λάμας![]()