Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 192 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 229 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    421

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.597
Πόντοι
26.435
  • Like
Αντιδράσεις: alex71

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.932
Πόντοι
2.306
εγώ δήλωσα το προφανές, θανατηφόρα ατυχηματα δυστυχώς συμβαίνουν πάρα πολύ συχνά, it s all good man

Oκ άλλο ένα κουλόσκυλο confirmed. It's all good man.

«Η τραγωδία στα Τέμπη θα μπορούσε να αποφευχθεί»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση των Τεμπών. «Το οικονομικό έγκλημα και η διαφθορά μπορεί να σκοτώσει. Τα Τέμπη είναι ένα τέτοιο παράδειγμα» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Κοβέσι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.103
Πόντοι
6.256
Ο κώλος των Ελληναράδων το ζητάει το ασάλιωτο που τρώει από το κατεστημένο από τα χρόνια της πασοκάρας μέχρι σήμερα,

έχουν ρημάξει τη χώρα έχουν χρεώσει 7 γεννιές στο μέλλον...δουλεύετε σαν τους δούλους για να υπάρχουν λεφτά στο ταμείο να μπορούν να παίρνουν αναθέσεις 10 εργολάβοι και να ζουν σαν βασιλιάδες....δεν βλέπετε μέλλον ούτε με το τζειμς γουεμπ....

και εκεί κολλημένοι στα ίδια μυαλά...δεν σας πειράζει που οργανωμένα οδηγούν την χώρα στην καταστροφή...δεν σας πειράζει που έχουν στήσει εγκληματική οργάνωση με έδρα τα πολιτικά πηγαδάκια...δεν σας πειράζει που έφαγαν 1 ΔΙΣ άφησαν τα τρένα σκοτώστρες και κάηκαν ζωνταντά 60 παιδάκια

σας πειράζει που η Καρυστιανού μίλησε περισσότερο από όσο πρέπει και την έχετε κάνει κόσκινο....μην τολμήσει να μιλήσει άλλος...μόνο ο μπουμπούκος και ο Αλαίκσις έχουν δικαίωμα να μιλάνε σε αυτή τη χώρα...

Ισχυρίζεστε ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της για να μπει στην πολιτική....εσείς αυτό θα κάνατε? αντί να πείτε ένα μπράβο που δεν έκατσε στα αβγά της που σε σχέση με τα τομάρια που κυκλοφορούν στη βουλή αυτή φαντάζει πρόσκοπος...εσείς σκανάρετε από πάνω μέχρι κάτω να βρείτε το παραμικρό

ναι μαλάκες...αυτή προσπαθεί να σας ξεγελάσει για την κονόμα....όχι οι γόνοι των πολιτικών που είναι επαγγελματίες εισπράκτορες εδώ και 50 χρόνια :jerking::jerking::jerking::jerking:

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.204
Πόντοι
456
Έχω πάει Ουκρανία και τα ξέρω από πρώτο χέρι τι γίνεται εκεί πέρα
Εδώ δεν μπορείς να ξέρεις μιας και η δυτική προπαγάνδα δεν τα λέει αυτά που στη πραγματικότητα έχουν γίνει.
Ήξερες ότι στο ντονμπας 8 χρόνια είχαν φάει οι Ουκρανοί με τους αζοφ τρομοκράτες 15000 και ρωσοφωνους και είχαν εκδιωχθεί προς τη Ρωσία 6 εκατομμύρια κόσμο
Ήξερες ότι έκαναν βασανιστήρια στους ντόπιους όσοι δεν συνεργάζονται
Ήξερες ότι πέρυσι στο κουρκσ μπήκαν αιμοσταγεις Ουκρανοί μαζί με μισθοφόρους κομάντο και βαρύ βαρυποινιτες θεοτρελους και έσφαξαν αθώους πολίτες..
Είναι πολλά που έχουν κάνει και τα ξέρω από πρώτο χερι
Επειδη εχω διακοψει σχεσεις ακομη και με κοντινους συγγενεις,ασε το να παει να γαμηθει.οταν σας λεει καποιος πως δε θελει να ακουσει την αποψη σας ή δεν τον ενδιαφερει,απλα σεβαστειτε το

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.488
Πόντοι
5.506
Ο κώλος των Ελληναράδων το ζητάει το ασάλιωτο που τρώει από το κατεστημένο από τα χρόνια της πασοκάρας μέχρι σήμερα,

έχουν ρημάξει τη χώρα έχουν χρεώσει 7 γεννιές στο μέλλον...δουλεύετε σαν τους δούλους για να υπάρχουν λεφτά στο ταμείο να μπορούν να παίρνουν αναθέσεις 10 εργολάβοι και να ζουν σαν βασιλιάδες....δεν βλέπετε μέλλον ούτε με το τζειμς γουεμπ....

και εκεί κολλημένοι στα ίδια μυαλά...δεν σας πειράζει που οργανωμένα οδηγούν την χώρα στην καταστροφή...δεν σας πειράζει που έχουν στήσει εγκληματική οργάνωση με έδρα τα πολιτικά πηγαδάκια...δεν σας πειράζει που έφαγαν 1 ΔΙΣ άφησαν τα τρένα σκοτώστρες και κάηκαν ζωνταντά 60 παιδάκια

σας πειράζει που η Καρυστιανού μίλησε περισσότερο από όσο πρέπει και την έχετε κάνει κόσκινο....μην τολμήσει να μιλήσει άλλος...μόνο ο μπουμπούκος και ο Αλαίκσις έχουν δικαίωμα να μιλάνε σε αυτή τη χώρα...

Ισχυρίζεστε ότι εκμεταλλεύεται τον θάνατο του παιδιού της για να μπει στην πολιτική....εσείς αυτό θα κάνατε? αντί να πείτε ένα μπράβο που δεν έκατσε στα αβγά της που σε σχέση με τα τομάρια που κυκλοφορούν στη βουλή αυτή φαντάζει πρόσκοπος...εσείς σκανάρετε από πάνω μέχρι κάτω να βρείτε το παραμικρό

ναι μαλάκες...αυτή προσπαθεί να σας ξεγελάσει για την κονόμα....όχι οι γόνοι των πολιτικών που είναι επαγγελματίες εισπράκτορες εδώ και 50 χρόνια :jerking::jerking::jerking::jerking:
Εσυ εχεις δικαιωμα να κραζεις ολη μερα το μπουμπουκο, εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να κραζουμε αυτη;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.676
Πόντοι
16.631

ΣΙΩΠΗ ΒΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ​

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
119.676
Πόντοι
16.631
Έστειλα στο σύντροφο μπαρόκ

Θα έρθεις Κιργιστάν μαζί μου ?
στειλε εμβασμα,εισιτηρια πληρωμενα,πενταστερο ξενοδοχειο και φυγαμε
υγ στειλε λαδι ρε μουνη ποιος Μπαροκος εχει τονους αυτος

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.930
Πόντοι
48.917
στειλε εμβασμα,εισιτηρια πληρωμενα,πενταστερο ξενοδοχειο και φυγαμε
υγ στειλε λαδι ρε μουνη ποιος Μπαροκος εχει τονους αυτος
Σιγά μην ανοίξω ολόκληρη δεξαμενή για λίγους τενεκεδες

Παρήγγειλε 10+τόνους βάλε χρήματα μέσω της τράπεζας μου στη Βενεζουέλα cif τιμή κ είσαι έτοιμος

Τελευταία τροποποίηση:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.103
Πόντοι
6.256
Εσυ εχεις δικαιωμα να κραζεις ολη μερα το μπουμπουκο, εμεις δεν εχουμε δικαιωμα να κραζουμε αυτη;
έχεις δικαίωμα και να πας να κάνεις μπάνιο στο συντριβάνι στο σύνταγμα και να φωνάζεις τον εθνικό ύμνο....δεν σε εμποδίζει κανένας....

βέβαια σε μια λογική εξέλιξη...ο μπουμπούκος δικαιούται πολύ περισσότερο κράξιμο καθώς αυτός κυβερνά (αποτυχημένα) έχεις πραγματικούς λόγους να τον κράξεις

αυτή την κράζεις γιατί? επειδή αποφάσισε να κάνει κόμμα? είναι μεμπτό? είσαι σίγουρος ότι το κάνει για τα λεφτά? αποκλείεται να το βλέπει ως μέσο για να πάρει την δικαιοσύνη που θεωρεί ότι δικαιούται?

Τι ακριβώς κράζετε δηλαδή? το γεγονός ότι δεν το βούλωσε και ότι κάνει κριτική?

Διότι το να σπεκουλάρεις ότι εκμεταλλεύεται το νεκρό παιδί της....είναι κάπως χοντρό δεν είναι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.488
Πόντοι
5.506
αποκλείεται να το βλέπει ως μέσο για να πάρει την δικαιοσύνη που θεωρεί ότι δικαιούται?
Αν και ειμαι σιγουρος πως το κανει για το χρημα και τη δοξα αλλα επειδη το εθεσες ωραια….

Μου λες δηλαδη πως το κανει για «να παρει τη δικαιοσυνη που θεωρει οτι δικαιουται»;
Μαλιστα.

Δηλαδη αισθανεται αδυναμη απεναντι στο νομο και τη δικαιοσυνη (που ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ) και το εριξε στην πολιτικη για να βρει το δικιο της. Οκ.

Αν απο τη δικαιοσυνη στο τελος δεν παρει αυτο που θελει, εχει στο μυαλο της, πιστευει (οτι δηλαδη ο δολοφονος κουλης της σκοτωσε το παιδι) αλλα ρε παιδι μου βγει μια αλλη αποφαση, περι δυστυχηματος, προβληματων δικτυου, καθυστέρηση εκσυγχρονισμού, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τι θα κανει η κυρια λες;

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
67.930
Πόντοι
48.917
ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ :rockon:
Εντάξει αν έχουν αρχιδια τα γαλάζια παπαγαλάκια ας που για Ανδρέα τίποτα όπως μιλάει για καρυστιανου

Τούς προκαλώ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.103
Πόντοι
6.256
Αν και ειμαι σιγουρος πως το κανει για το χρημα και τη δοξα αλλα επειδη το εθεσες ωραια….

Μου λες δηλαδη πως το κανει για «να παρει τη δικαιοσυνη που θεωρει οτι δικαιουται»;
Μαλιστα.

Δηλαδη αισθανεται αδυναμη απεναντι στο νομο και τη δικαιοσυνη (που ακομα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ) και το εριξε στην πολιτικη για να βρει το δικιο της. Οκ.

Αν απο τη δικαιοσυνη στο τελος δεν παρει αυτο που θελει, εχει στο μυαλο της, πιστευει (οτι δηλαδη ο δολοφονος κουλης της σκοτωσε το παιδι) αλλα ρε παιδι μου βγει μια αλλη αποφαση, περι δυστυχηματος, προβληματων δικτυου, καθυστέρηση εκσυγχρονισμού, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τι θα κανει η κυρια λες;
2 απλά πράγματα

αν το θέμα της ήταν τα λεφτά...δεν θα μίλαγε ποτέ...γιατί? γιατί δεν υπάρχει ούτε 1 στο δισεκατομμύριο να μην της έχουν τάξει λεφτά...γιατί για να κάνει τον δικαστικό αγώνα που κάνει πρέπει να έχει ξεπαραδιαστεί...όχι να πάρει και λεφτά...γιατί λεφτά θα πάρει ως αποζημίωση ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ από τα δικαστήρια....και γιατί τα λεφτά που βγάζει ένας απλός βουλευτής δεν είναι και τόσα ώστε να πατήσεις πάνω στο πτώμα του παιδιού σου....αυτή λεφτά είχε και πριν δεν φαίνεται καμιά πεινασμένη.

Οπότε το ότι το κάνει για τα λεφτά....αν το πιστεύεις πραγματικά....πρέπει να αναθεωρήσεις μάλλον.

Τώρα για την δικαιοσύνη...εγώ θα δεχτώ ότι δεν ζητάει μόνο δικαιοσύνη αλλά και εκδίκηση να κλείσει φυλακή πολιτικούς που μέχρι τώρα δεν τους αγγίζει κανένας. Να δεχτώ ότι θέλει να τους δει να ιδρώνουν και να τους κράζει κάθε μέρα από την Βουλή.

Ε και???? όλα αυτά είναι αναμενόμενα όταν έχεις χάσει το παιδί σου..δεν μπούκαρε στο κοινοβούλιο με καραμπίνες...κόμμα θα κάνει και θα σου ζητήσει ψήφο...χωρίς να την σαπορτάρει ούτε ολιγάρχης, ούτε ξένα συμφέροντα ούτε συνδικάτα.

Τι μπεμπτό υπάρχει σε αυτό??? ιδιαίτερα όταν εκφράζει πράγματα που τα ζητάει το 80% του λαού...8 στους 10 αν ρωτήσεις θα σου πουν πρέπει οι πολιτικοί να δικάζονται όπως όλοι μας.

Τι θα κάνει λοιπόν η κυρία με το 5% που θα πάρει? Αντιπολίτευση....είναι έγκλημα η αντιπολίτευση?

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
45.712
Πόντοι
21.395

Μαλιστα.

Η δικη για τα Τεμπη πρεπει να χωριστει σε 2 μερη. Απο τοτε που υπογραφτηκε η συμβαση 717 μεχρι την στιγμη της συγκρουσης και απο την στιγμη της συγκρουσης μεχρι τωρα. Πιστευεις οτι για το δευτερο μερος υπαρχουν στοιχεια ;

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom