You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόμμα Καρυστιανού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Δεν ισχύει ακριβώς αυτό1ον Με 1.000€ ανά τ.μ. δεν αγοράζεις ούτε αποθήκη.
2ον Οι ινδοί δεν δικαιούνται απαλλαγή πρώτης κατοικίας, γιατί δεν είναι έλληνες, ούτε κάτοικοι της ΕΕ.
3ον Η αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αφήνει ψηφιακό αποτύπωμα και το αποτύπωμα λέει φαρδιά-πλατιά Μαρία Καρυστιανού. Αυτό σημαίνει ότι την ημέρα του πλειστηριασμού, δύο ώρες πριν ο πλειστηριασμός ξεκινήσει, της ήρθε sms που έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι στις 10.00' π.μ. θα ξεκινήσει πλειστηριασμός, στον οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή. Στις 10.00 της ήρθε δεύτερο sms που έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι ο πλειστηριασμός, στον οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή, ξεκίνησε. Και αφού τέλειωσε ο πλειστηριασμός και το διαμέρισμα κατακυρώθηκε στην εταιρεία της, η συμβολαιογράφος υπέβαλε δήλωση φόρου μεταβίβασης στην πλατφόρμα myproperty, από την οποία και πάλι ενημερώθηκε για αποδοχή της δήλωσης και πληρωμή του φόρου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του Γ.Ε.ΜΗ. ήταν η διαχειρίστρια και φορολογική εκπρόσωπος της εταιρείας.
Αν τώρα, μετά από όλα αυτά, δεν κατάλαβε ότι αγόρασε σπίτι σε πλειστηριασμό, τότε όχι για αρχηγός κόμματος δεν κάνει, αλλά ούτε για να μου δέσει τα κορδόνια !
ενημερώνεται ο διαχειριστής όχι με sms απαραίτητα αλλά με mail
και στο myproperty μπορεί να μπει και ο λογιστής για να κάνει την αποδοχή και να δει την ταυτότητα πληρωμής.
Όμως οι πιθανότητες να μην ήξερε ότι αγόρασε το ακίνητο είναι -300%
Για εμένα έπρεπε να βγει και να πει "ναι ρε μαλάκες...δούλεψα και έδωσα 30 χιλιάρικα να πάρω ένα χρέπι για να το κάνω airbnb...εγώ δεν έχω 45 ακίνητα με πόθεν έσχες 120 χιλιάδες ευρώ" αλλά την συμβουλεύουν ηλίθιοι
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.658
- Πόντοι
- 16.235
Στήριζα Ν.Δ.προ ετών πολύ προ Μητσοτάκη οταν το κόμμα δεν είχε γεμίσει πρασινοκοκκινοροζουλι στοιχεία ...τώρα με την " επέκταση " αυτήν έχει γεμίσει λαμόγια και μιζαδορους που ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση με το κόμμα και την βάση του.Τόσα χρόνια στηρίζεις ΝΔ
τώρα σε έπιασε ο πόνος για τα ακίνητα?
κάτι άλλοι εδώ έλεγαν μπαταχτσήδες όσους χάνουν τα σπίτια και τώρα την βγάζουν κακιά την κάρυ![]()
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
ναι ε? εγώ γιατί θυμάμαι να στηρίζεις ΝΔ μια χαρά και με τα τέμπη και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ?Στήριζα Ν.Δ.προ ετών πολύ προ Μητσοτάκη οταν το κόμμα δεν είχε γεμίσει πρασινοκοκκινοροζουλι στοιχεία ...τώρα με την " επέκταση " αυτήν έχει γεμίσει λαμόγια και μιζαδορους που ΔΕΝ έχουν καμμία σχέση με το κόμμα και την βάση του.
τι σε χάλασε? ο γάμος των γκέιδων??? όλα τα αντέχει το στομαχάκι σου εκτός από τους γκέι να παντρεύονται?

ο λογιστής έχει κωδικούς και τακτοποιεί τα θέματαΔεν ισχύει ακριβώς αυτό
ενημερώνεται ο διαχειριστής όχι με sms απαραίτητα αλλά με mail
και στο myproperty μπορεί να μπει και ο λογιστής για να κάνει την αποδοχή και να δει την ταυτότητα πληρωμής.
Όμως οι πιθανότητες να μην ήξερε ότι αγόρασε το ακίνητο είναι -300%
Για εμένα έπρεπε να βγει και να πει "ναι ρε μαλάκες...δούλεψα και έδωσα 30 χιλιάρικα να πάρω ένα χρέπι για να το κάνω airbnb...εγώ δεν έχω 45 ακίνητα με πόθεν έσχες 120 χιλιάδες ευρώ" αλλά την συμβουλεύουν ηλίθιοι
Ακόμη και αν έλεγε πως θα το κάνει airbnb πάλι κάποια λαλακία θα λέγανε , να είσαι σίγουρος
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Ναι έχει...αλλά κανένας λογιστής δεν κάνει κινήσεις χωρίς την γνώση του διαχειριστήο λογιστής έχει κωδικούς και τακτοποιεί τα θέματα
Ακόμη και αν έλεγε πως θα το κάνει airbnb πάλι κάποια λαλακία θα λέγανε , να είσαι σίγουρος
για αρχή δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο που θα βγει για την μεταβίβαση του ακινήτου πρέπει ο ίδιος ο νόμιμος εκπρόσωπος να πληρώσει.
Απλά επειδή στην Ελλάδα οι πολιτικοί απευθύνονται σε ζώα...οι σύμβουλοι της της είπαν "δεν πρέπει να φανεί ότι το αγόρασες εσύ"
μαλακίες...δεν το έκλεψε το αγόρασε...ότι θα έκανε ο κάθε ένας δήθεν αμόλυντος βλάκας που έτσι και του έδιναν σπίτι σε καλή τιμή θα πέταξε έξω τον ιδιοκτήτη με τα ίδια του τα χέρια αν ήταν να κερδίσει
επικοινωνιακό (κακό) λάθος της κάρυ να μην παίξει πιο επιθετικά στο θέμα αυτό. Τώρα φαίνεται και κερατάς και δαρμένος.
ψοφάς για κλάμα παραληρήματα κ αναθέματα εεέ ?θεμα για το νεο κομμα σαμαρα θα ανοιξει κανεις ?

μόλις ανακοινώσει ο Αντώνης , θα ανοίξουμε με τίτλο "δάκρυα κ πόνος " ή κάτι παρεμφερές
προφανώς η Κάρυ έβαλε ένα κεφάλαιο στη σύσταση της εταιρίας κ δεν ξανα-ασχολήθηκεΝαι έχει...αλλά κανένας λογιστής δεν κάνει κινήσεις χωρίς την γνώση του διαχειριστή
για αρχή δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο που θα βγει για την μεταβίβαση του ακινήτου πρέπει ο ίδιος ο νόμιμος εκπρόσωπος να πληρώσει.
Απλά επειδή στην Ελλάδα οι πολιτικοί απευθύνονται σε ζώα...οι σύμβουλοι της της είπαν "δεν πρέπει να φανεί ότι το αγόρασες εσύ"
μαλακίες...δεν το έκλεψε το αγόρασε...ότι θα έκανε ο κάθε ένας δήθεν αμόλυντος βλάκας που έτσι και του έδιναν σπίτι σε καλή τιμή θα πέταξε έξω τον ιδιοκτήτη με τα ίδια του τα χέρια αν ήταν να κερδίσει
επικοινωνιακό (κακό) λάθος της κάρυ να μην παίξει πιο επιθετικά στο θέμα αυτό. Τώρα φαίνεται και κερατάς και δαρμένος.
Να ήταν κάτι αξίας να το βλέπαμε ,να το ψάχναμε...
για 30 χιλιάρικα ,όταν μάλιστα η αντικειμενική αξία που ορίζει η εφορία είναι χαμηλότερη, τι να κουβεντιάσουμε ?
γνώμη μου πως αγορά γκαρσονιέρας στα σεπόλια για airbnb είναι λάθος
Ίσως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ...
αλλά συμπερασματικά είναι αστείο το ποσόν για να υποθέσουμε το οτιδήποτε
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Ο Ντόκος αποκαθήλωσε τήν αξιοπιστία του έμπειρου τιμονιέρη, που θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο "τηλεφώνημα στίς 3.00΄ π.μ." !!!για οποιοδήποτε θέμα μιλήσουν είναι πανεύκολο να τους ταπώσεις
Ένα τους είχε μείνει να κουτσοπαλεύουν , τα εθνικά θέματα ..
Αλλά ο Ντόκος τους ξεμούνιασε![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.658
- Πόντοι
- 16.235
Οι γκεηδες που παντρευονται δεν είναι πολιτική Ν.Δ.αλλα πολιτική της πασοκοτσυριζα'ι'κης συνιστώσας που κυριαρχεί και μολύνει τα γαλάζια γραφεία .ναι ε? εγώ γιατί θυμάμαι να στηρίζεις ΝΔ μια χαρά και με τα τέμπη και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ?
τι σε χάλασε? ο γάμος των γκέιδων??? όλα τα αντέχει το στομαχάκι σου εκτός από τους γκέι να παντρεύονται?![]()
Δεν βγήκα στις πλατείες τότε με τα Τέμπη γιατί δεν ήθελα να ρίξω κι εγώ νερό στον μύλο των επαναστατών της πλάκας που .Αυτό με κάνει γαλάζιο υποστηρικτή ;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.658
- Πόντοι
- 16.235
Ξεκίνησε κόμμα ο Σαμαράς ;Χωρίς κόμμα προφανώς δεν υπάρχει θέμα.θεμα για το νεο κομμα σαμαρα θα ανοιξει κανεις ?
ναί αλλά η Κάρυ είχε δυό τσάντες που κράταγε η άλλη και γιατί η άλλη κράταγε δυο τσάντεςΤα κομματόσκυλα που επί δεκαετίες έπα
Ο Ντόκος αποκαθήλωσε τήν αξιοπιστία του έμπειρου τιμονιέρη, που θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στο "τηλεφώνημα στίς 3.00΄ π.μ." !!!
και η Κάρυ καμία ενώ η μία τσάντα ήταν δική της και η άλλη η τσάντα ήταν της άλλης που κράταγε τις δυό ?
τι έπαιζε ?

ρε φίλε μην τσαντίζεσαι με τους αυνανιάρηδες , γλέντα τους χαλαρά
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Δεν υποθέτω τίποτα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο να αγοράζεις ένα σπίτι με 30Κ για επένδυση ούτε έιναι κακό να θες να βγάλεις λεφτά.προφανώς η Κάρυ έβαλε ένα κεφάλαιο στη σύσταση της εταιρίας κ δεν ξανα-ασχολήθηκε
Να ήταν κάτι αξίας να το βλέπαμε ,να το ψάχναμε...
για 30 χιλιάρικα ,όταν μάλιστα η αντικειμενική αξία που ορίζει η εφορία είναι χαμηλότερη, τι να κουβεντιάσουμε ?
γνώμη μου πως αγορά γκαρσονιέρας στα σεπόλια για airbnb είναι λάθος
Ίσως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε ...
αλλά συμπερασματικά είναι αστείο το ποσόν για να υποθέσουμε το οτιδήποτε
Λέω ότι δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο να μην γνώριζε για τον πλειστηριασμό...αλλά ούτε αυτό είναι κακό...όπως έχω ξανά πει δεν σου δίνουν την ιστορία αυτού που χάνει το σπίτι προφανώς.
Συμπερασματικά...αναγκάστηκε να απολογηθεί για κάτι που δεν έπρεπε....δεν είναι ανήθικο να αγοράζεις σπίτι από την πλατφόρμα..ανήθικο είναι να νομοθετείς τον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας χωρίς κανέναν αστερίσκο.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.277
- Πόντοι
- 6.256
Να στο θέσω αλλιώς...τους ψήφισες ή όχι??? Αν δεν υπήρχε ο γάμος των γκέιδων θα κατάπινες αμάσητες όλες τις άλλες ξεφτίλες και θα τους ξανά ψήφιζες???Οι γκεηδες που παντρευονται δεν είναι πολιτική Ν.Δ.αλλα πολιτική της πασοκοτσυριζα'ι'κης συνιστώσας που κυριαρχεί και μολύνει τα γαλάζια γραφεία .
Δεν βγήκα στις πλατείες τότε με τα Τέμπη γιατί δεν ήθελα να ρίξω κι εγώ νερό στον μύλο των επαναστατών της πλάκας που .Αυτό με κάνει γαλάζιο υποστηρικτή ;
Nyxteridas144
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2024
- Like
- 2.087
- Πόντοι
- 456
Οι υπόλοιποι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε καχύποπτοι με κάθε νέο "σωτήρα" που αναφύεται, και να "φυσάμε το γιαούρτι", μέχρι να μας αποδείξουν πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι δέν είναι χυλός...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.532
- Πόντοι
- 5.506
Χαλάς την πιάτσα των Καρυστιανοσκυλων εσύ.1ον Με 1.000€ ανά τ.μ. δεν αγοράζεις ούτε αποθήκη.
2ον Οι ινδοί δεν δικαιούνται απαλλαγή πρώτης κατοικίας, γιατί δεν είναι έλληνες, ούτε κάτοικοι της ΕΕ.
3ον Η αίτηση συμμετοχής σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αφήνει ψηφιακό αποτύπωμα και το αποτύπωμα λέει φαρδιά-πλατιά Μαρία Καρυστιανού. Αυτό σημαίνει ότι την ημέρα του πλειστηριασμού, δύο ώρες πριν ο πλειστηριασμός ξεκινήσει, της ήρθε sms που έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι στις 10.00' π.μ. θα ξεκινήσει πλειστηριασμός, στον οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή. Στις 10.00 της ήρθε δεύτερο sms που έλεγε: Σας ενημερώνουμε ότι ο πλειστηριασμός, στον οποίο έχετε δηλώσει συμμετοχή, ξεκίνησε. Και αφού τέλειωσε ο πλειστηριασμός και το διαμέρισμα κατακυρώθηκε στην εταιρεία της, η συμβολαιογράφος υπέβαλε δήλωση φόρου μεταβίβασης στην πλατφόρμα myproperty, από την οποία και πάλι ενημερώθηκε για αποδοχή της δήλωσης και πληρωμή του φόρου, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του Γ.Ε.ΜΗ. ήταν η διαχειρίστρια και φορολογική εκπρόσωπος της εταιρείας.
Αν τώρα, μετά από όλα αυτά, δεν κατάλαβε ότι αγόρασε σπίτι σε πλειστηριασμό, τότε όχι για αρχηγός κόμματος δεν κάνει, αλλά ούτε για να μου δέσει τα κορδόνια !
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 19.198
- Πόντοι
- 9.345
το bou πηγαινει μπροστα απ τα γεγονοτα τυπεΞεκίνησε κόμμα ο Σαμαράς ;Χωρίς κόμμα προφανώς δεν υπάρχει θέμα.
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 68.035
- Πόντοι
- 48.917
Πες τις 3 μεγαλύτερες γαλάζιες ακριδες το σαητθα έριχναν κάνα 50άρικο θα το έκαναν airbnb και θα έβγαζαν κάτι
αν το είχαν βγάλει αυτό για κανέναν γαλάζιο υπουργό θα μας έλεγαν κουμούνια που δεν μας αρέσουν αυτά
αλλά όταν πρόκειται για την κάρυ οι γαλάζιες ακρίδες γίνονται και κουμουνιστικές ακρίδες
Ασφαλώς δεν.εννοω οτι φάγανε λεφτα αλλα οτι ειναι φανατικοι