Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (5 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 196 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 233 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    429

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Προφανώς έχεις να χάσει πολλά Μενεδημε και δεν θα ήθελες να αλλάξει τίποτα…

Δυστυχώς για τους περισσότερους…εμάς το πόπολο….η χώρα έχει καταστραφεί με ταχύτατους ρυθμούς…κρατάει γερά μόνο για τους καλά βολεμένους και οι πολλοί δεν είμαστε τέτοιοι
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. Να δεις τι θα γίνει όταν αυτός ο συρφετός της αντιπολίτευσης με τα ετερόκλητα πλήθη και τον λαικισμό έρθει να κυβερνήσει. Η διαφορά μας με τις ΗΠΑ είναι ότι εκεί το κράτος ή μαλλον τα ομοσπονδιακά κράτη λειτουργούν παρά τον λαικισμό του νυν ή την λατρεία της woke του πρωην. Εδώ στην Ελλάδα όλα είναι πρωθυπουργοκίνητα.... Κρίμα που δεν το καταλαβαίνετε.

Προσωπικά έχω καταστραφεί επαγγελματικά κυρίως από τη ΝΔ αλλά δεν βάζω τη παρτάρα μου μπροστά από τους άλλους. Είδαμε το αίσχος που τραβήξαμε με τα αντιμνημόνια και τα ζάππεια του Σαμαρά. Μάλλον κάποιοι δεν βάλαν μυαλό.

Δεν έχετε κατασταφει λοιπόν αδερφέ riding. Δεν έχετε και δεν έχουμε με την κυριολεκτική σημασία καταστραφεί. Αλλά τελικά μάλλον πρέπει να γίνει γιατί δνε έχουμε μυαλό.

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
137
Like
22.512
Πόντοι
26.386
Κατάλαβα πως το λες (και φυσικά έχεις δίκιο όπως το σκέφτεσαι) απλά το παράδειγμα είναι άτοπο εδώ. Δεν έχουμε εναλλακτική καμία. Όλος αυτός οσυρφετός με Νίκες, Κασιδιάρηδες, Ανδρουλάκηδες, Ζωές και Βελόπουλους είναι τρελά διεσπασμένος και αν ποτέ ενωθούν θα καταλάβουμε για άλλη μια φορά τι σημαίνει χρεωκοπία - και αυτή τη φορά χωρίς διάσωση. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Δεν υπάρχει χώρος για ορθολογικο κόμμα στην Ελλάδα
Ο Τζημερος πήρε 0.7%

Γιατι ορθολογισμος σημαίνει
Αξιολόγηση απολύσεις υπαλλήλων
Κόψιμο σπατάλης
Όχι ρουσφέτια
Δικαιοσύνη ανεξάρτητη
Εξαφάνιση Πάμε τραμπουκων ρουβικωνων κλπ από Πανεπιστήμια
ΠΟΙΝΕΣ και ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ παντού

Και πόσα αλλά..αυτά είναι τα ελαχιστα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
ενώ όσοι πάνε στο γνωστό μαντρί με τους γνωστούς τσοπάνηδες θα είναι ευφυείς...έτσι;

οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν ξεβόλεμα φίλε. Αλλιώς γεννιέται κανείς γέρος και ξεκούτης και μένει στο παιδικό του δωμάτιο μια ζωή με την ίδια ταπετσαρία.
Με συσσίτια. Εννοείται συμφωνώ μαζί σου - σίγουρα δεν θα συμφωνήσουν οι εκατομμυρια συνταξιούχοι. Είμαστε τυχεροί που ο περισσότερος κόσμος θα γυρίσει τη πλάτη στους λαικιστές απατεώνες της αντιπολίτευσης. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ που ο μόνος κατάλληλος αυτή τη στιγμή είναι ο Μητσοτάκης.

Καταλαβαίνω ότι έχετε νεύρα αλλά με ηρεμία αν το σκεφτείς κανένας άλλος από τους παρόντες δεν είναι ικανός... Το βλέπουμε κάθε μέρα. Για αυτό έχει μετατραπεί σε έναν αλαζόνα ο τύπος. Περαστικά μας.

Και είναι και σοσιαλιστής καθώς αυξάνει Βασικό κ μοιράζει επιδόματα. Φαντάσου να μην έκανε ούτε αυτά...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Τζημερος πήρε 0.7%

Κόψιμο σπατάλης
Όχι ρουσφέτια
Δικαιοσύνη ανεξάρτητη

ΤΟΝ Τζήμερο τον ψηφίζω από το 2012 πάντα. Αλλά... αλλά... τα παράτησε γιατί είδε τι ψηφίζουν οι περισσότεροι που θελουν ανατροπή.... Το μακελειό ψηφίζουν και το χάος.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.238
Πόντοι
456
"Ελπίδα για την Δημοκρατία" το όνομα του νέου κόμματος!!!
"Ἀρχή σοφίας ὀνομάτων ἐπίσκεψις":
Ο λαός μας έχει μάλλον αρνητική γνώμη γιά την ΕΛΠΙΔΑ:
"Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία", "Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα", κ.ο.κ.
Μού έρχεται στον νου ο Τσιπραλέξ που στις πέντε λέξεις του η μία ήταν "ελπίδα"...
Κατά τήν γνώμη μου, ένα κόμμα που στοχεύει με φρόνηση και θέληση να καθαρίσει την "κόπρο τού Αυγείου" της Δημόσιας ζωής, δεν επικαλείται την "ελπίδα", αλλά την θέληση, την μέθοδο, την ισχύ, την δύναμη, την απόφαση, την αποφασιστικότητα κτλ, όχι όμως την αβέβαιη ελπίδα...

Κατόπιν όλων των προαναφερθέντων, δικαιούμαι, λοιπόν κι εγώ να τρολλάρω την κατάσταση με το όμορφο τραγουδάκι περί Ελπίδας...

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.279
Πόντοι
9.345
Ο Τζημερος πήρε 0.7%

Κόψιμο σπατάλης
Όχι ρουσφέτια
Δικαιοσύνη ανεξάρτητη

και γι αυτο μητσοτακη οσο ζει, και μετα τα παιδια και τα εγγονια του μεχρι να μην μεινει νεος ελληνας σ αυτο τον τοπο :confused:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
και γι αυτο μητσοτακη οσο ζει, και μετα τα παιδια και τα εγγονια του μεχρι να μην μεινει νεος ελληνας σ αυτο τον τοπο :confused:
Και αυτός είναι ο καλύτερος εν τω μεταξύ. Όπως έλεγε ο Τζήμερος: Όποιος παραπονιέται είναι γιατί δεν είναι σε θέση να κλέβει... αυτή είναι η ελληνική κοινωνία - η κοινωνία που έβαλε στη Βουλή τη Νίκη και όχι την Δημιουργία Ξανά.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.238
Πόντοι
456
ΤΟΝ Τζήμερο τον ψηφίζω από το 2012 πάντα. Αλλά... αλλά... τα παράτησε γιατί είδε τι ψηφίζουν οι περισσότεροι που θελουν ανατροπή.... Το μακελειό ψηφίζουν και το χάος.
Πακετάκι με την Μέρκελ ή στον τυλίγουν ξεχωριστά;...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
Αποψή μου...

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.279
Πόντοι
9.345
εμενα μου αρεσει η προσωπικοτητα της καρυ, ομως μετα την χθεσινη παρουσιαση απ οσο παρακολουθησα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο μονος που μπορει να ριξει το πλεον διευθαρμενο καθεστως που ετυχε σ αυτη η χωρα ειναι ο Τσιπρας :embarrased:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.581
Πόντοι
3.836
Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα. Να δεις τι θα γίνει όταν αυτός ο συρφετός της αντιπολίτευσης με τα ετερόκλητα πλήθη και τον λαικισμό έρθει να κυβερνήσει. Η διαφορά μας με τις ΗΠΑ είναι ότι εκεί το κράτος ή μαλλον τα ομοσπονδιακά κράτη λειτουργούν παρά τον λαικισμό του νυν ή την λατρεία της woke του πρωην. Εδώ στην Ελλάδα όλα είναι πρωθυπουργοκίνητα.... Κρίμα που δεν το καταλαβαίνετε.

Προσωπικά έχω καταστραφεί επαγγελματικά κυρίως από τη ΝΔ αλλά δεν βάζω τη παρτάρα μου μπροστά από τους άλλους. Είδαμε το αίσχος που τραβήξαμε με τα αντιμνημόνια και τα ζάππεια του Σαμαρά. Μάλλον κάποιοι δεν βάλαν μυαλό.

Δεν έχετε κατασταφει λοιπόν αδερφέ riding. Δεν έχετε και δεν έχουμε με την κυριολεκτική σημασία καταστραφεί. Αλλά τελικά μάλλον πρέπει να γίνει γιατί δνε έχουμε μυαλό.
Του καθ ενός τα κριτήρια είναι διαφορετικά …

Επίσης δεν ξέρω τι εννοείς καταστροφή καταστροφή…

Τις πυρηνικές που δέχτηκε η Ιαπωνία;Πολεμο;Εμφύλιο;

Γιατί ότι μας έφερε ο ΓΑΠ και μετά συνέχισαν ,εγώ καταστροφή θεωρώ.

Αυτό του Κουλη καταστροφή το θεωρώ.

Και απ όλα αυτά τα σκατα ,επιλέγω να κοιτάξω σήμερα το 2026,πως ο Τσίπρας δεν έφυγε με τσέπες φουσκωμένες….οπως κάνουν τώρα οι της ΝΔ…μπήκαν το 2019 με -χ- ακίνητα και τα υπερτριπλασίασαν .

Αν μπορεί να υπάρξει ένας πολιτικός χωρίς να υπεραυξησει την προσωπική του περιουσία,ακόμα και ο Κασιδιάρης μου κάνει . Αρκεί κάποιος να σταματήσει αυτόν τον θίασο της ΝΔ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Πακετάκι με την Μέρκελ ή στον τυλίγουν ξεχωριστά;...
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΖΗΜΕΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.
Αποψή μου...
Ακόμα δεν κατάλαβες τι είχε πει. Καλή συνέχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμενα μου αρεσει η προσωπικοτητα της καρυ, ομως μετα την χθεσινη παρουσιαση απ οσο παρακολουθησα κατεληξα στο συμπερασμα οτι ο μονος που μπορει να ριξει το πλεον διευθαρμενο καθεστως που ετυχε σ αυτη η χωρα ειναι ο Τσιπρας :embarrased:
Πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ
Δεύτερο το κόμμα του Τσίπρα
Τρίτη η Καρυστιανού.

κράτα σκριν σοτ

• Like
Αντιδράσεις: barock

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.238
Πόντοι
456
Ακόμα δεν κατάλαβες τι είχε πει. Καλή συνέχεια
Δεν με ενδιαφέρει τι είχε πεί. Με ενδιαφέρει ότι είχε αποταθεί σε κάποιον ξένο ηγέτη να βάλει σε τάξη τα της Ελλάδος, και επί πλέον ηγέτη μιάς χώρας που επί αιώνες, από εποχής Αλαρίχου λεηλατεί την Ελλάδα.
Ξεφτίλα ρε! Ξεφτίλα!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.842
Πόντοι
2.356
Πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ
Δεύτερο το κόμμα του Τσίπρα
Τρίτη η Καρυστιανού.

κράτα σκριν σοτ
Το κράτησα εγώ. :tooth:

Μακάρι να εξαφανισθούν τα γελοία κόμματα πάντως και να έχουμε λίγα και καλά.

Θυμάται κανείς το '81; Μόνο 3 κόμματα στη Βουλή.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι επαγγελματίες του ΚΚΕ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Το κράτησα εγώ. :tooth:

Μακάρι να εξαφανισθούν τα γελοία κόμματα πάντως και να έχουμε λίγα και καλά.

Θυμάται κανείς το '81; Μόνο 3 κόμματα στη Βουλή.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι επαγγελματίες του ΚΚΕ.

Θα μπουν και μικρά κόμματα φυσικά στη Βουλή όπως ειναι ΤΟ κομμα που στηριξει και θα είναι υποψήφιος ο Κασιδιάρης ο οποίος αποφυλακίζεται σε λίγο, το ΚΚΕ, και άλλα δυο τρία μικρά να κονταραχτυπιούνται. 7 κόμματα θα μπουν περίπου

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Τι καλές προθέσεις είχε?

Αυτός που τον έστειλαν οι αμερικάνοι για να διαλύσει ότι είχε μείνει από τον ΣΥΡΙΖΑ? Ένας βαλτός παπάρας?

Εγω θα ψήφιζα την καρυστιανού ως κάποια που δεν εξαρτάται από κανέναν και προσπαθεί να παλέψει για κάτι διαφορετικό.

Όχι για να στηρίξω τα συμφέροντα κανενός ρώσου ολιγάρχη.

Σε μεγαλύτερη εικόνα...οι αμερικάνοι δεν θα άφηναν ποτέ την Ελλάδα να πάει προς την μεριά της Ρωσίας ή της Κίνας...θα γινόμασταν το Αυγανιστάν Vs2...

Αυτά τα λέει ο βελόπουλος που μιλάει εκ του ασφαλούς γιατί με την πρώτη στραβή θα την κάνει με ελαφρά
Δεν τον εστειλαν οι αμερικανοι φιλε το οργανωμένο συστημικό λομπι της ελλαδας την τον εφερε.
Ο Τσίπρας περα απο κωλοτούμπας ειναι και προδοτης γιατι θεωρούσε τον συριζα δικον του και οταν η ομπρελα του σύριζα ηθελαν να τον διωξουν τους τιμωρησε με το δαχτυλιδι που δωσε στον κασε.
Μετα η ομπρέλα αποχωρησε και ο κασε εκανε τον συριζα φυλο φτερο
Αν δεν ηταν ο κασε και ηταν ας πούμε ο τσακαλωτος στον σύριζα δεν θα ειχε φτασει ο ΣΥΡΙΖΑ σ αυτα τα χαλια που ειναι σήμερα
Απλα το συστημικο λόμπι διέλυσε τον αντισυστημικό συριζα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Δεν με ενδιαφέρει τι είχε πεί. Με ενδιαφέρει ότι είχε αποταθεί σε κάποιον ξένο ηγέτη να βάλει σε τάξη τα της Ελλάδος, και επί πλέον ηγέτη μιάς χώρας που επί αιώνες, από εποχής Αλαρίχου λεηλατεί την Ελλάδα.
Ξεφτίλα ρε! Ξεφτίλα!
Ναι όπως το δεις. Ξεφτίλα είναι που δεν μπήκε στη βουλή και είχε μπει ο Λεβέντης... αυτό ναι είναι ξεφτίλα. Και εσύ νυχτεριδάκο μου ανάθεμα και αν έχεις διαβάσει τις θέσεις της Δημιουργίας. Θυμάσαι εκεί μια παπαριά που λέγανε τότε για την ορθότατη επιστολή στο κεφάλι σου και την αναμασάς.

Σου έχω ευχάριστα νέα πάντως μια ςκαι σε κόβω μπατριώτη: Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Να πας να τον ψηφίσεις. Είναι λογικά κοντά στις επιλογές σου.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.842
Πόντοι
2.356
Ναι όπως το δεις. Ξεφτίλα είναι που δεν μπήκε στη βουλή και είχε μπει ο Λεβέντης... αυτό ναι είναι ξεφτίλα.
Πήρε λιγότερο όμως, όταν συνεργάστηκε με τη Δράση.

Δηλ λιγότερο, απ' όσο είχε πάρει το κάθε κόμμα αυτόνομα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Πήρε λιγότερο όμως, όταν συνεργάστηκε με τη Δράση.

Δηλ λιγότερο, απ' όσο είχε πάρει το κάθε κόμμα αυτόνομα.
Είναι και "ξεροκέφαλος" δυστυχώς ο Τζήμερος. Θέλει "στρατηγική άλλη" η πολιτική. Θέλει λαϊκισμό , θέλει να μιλάς στο συναίσθημα, να παίζεις με τη φωνή και να υπόσχεσαι. Να λες για προγράμματα Θεσσαλονίκης να λες για εκσυγχρονισμό των ΜΜΜ που μας έλεγε ο Μητσοτάκης (ψέμα σε μεγάλο βαθμό) - θέλει να λες για "πατρίδα θρήσκεια" και άλλα τέτοια όπως και για τις γερμανικές αποζημιώσεις και άλλα τέτοια... Αυτά ψηφίζει ο κόσμος και όχι την ωμή πρόοδο και την επένδυση στο μέλλον. Ο Τζήμερος είναι για άλλη κοινωνία όχι για την ελληνική...

Ο Μητσοτάκης το έχει πιάσει το νόημα. Σύντομα θα ακούσετε να δίνει την 13 σύνταξη αντί να μειώσει φόρους και ασφαλιστικές εισφορες σοβαρά... Αυτοί οι πολτικοί μαζί με λαικιστές όπως Καρυστιανού και λοιποί μπαίνουν στη βουλή. Σιγά που θα βάζανε τον Τζήμερο.

Τελευταία τροποποίηση:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.842
Πόντοι
2.356
Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Αυτό μπορεί να συμβεί, διότι το κωμικό δικονομικό σύστημα της χώρας, δεν του επέβαλε ΟΛΙΚΗ στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Να έχεις καταδικαστεί για κακούργημα (άρα πολυετής κάθειρξη), αλλά να μπορείς να κατέβεις μελλοντικά σε εκλογές.

Ελλαδιστάν 3.0 Build 2026v5.2c κλπ.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.238
Πόντοι
456
Σου έχω ευχάριστα νέα πάντως μια ςκαι σε κόβω μπατριώτη: Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές. Να πας να τον ψηφίσεις. Είναι λογικά κοντά στις επιλογές σου.
Θα ψηφίσω ό,τι μου φανεί τίμιο, ανιδιοτελές, πατριωτικό (και όχι "μπατριωτικό"), κοινωνικά δίκαιο.
Στο μικροσκόπιο έχω Δημήτρη Κούβελα, Ζώη Μπέχλη, Νότη Μαριά και τον Στέλιο Χρυσοστομίδη.
Κάποιον άλλον εκτός του Τζήμερου έχεις να μου πείς να παρακολουθώ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.276
Πόντοι
2.636
Αυτό μπορεί να συμβεί, διότι το κωμικό δικονομικό σύστημα της χώρας, δεν του επέβαλε ΟΛΙΚΗ στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Να έχεις καταδικαστεί και φυλακιστεί για κακούργημα και να μπορείς να κατέβεις μελλοντικά σε εκλογές.

Ελλαδιστάν 3.0 Build 2026v5.2c κλπ.
Θεωρώ τον Ηλία Κασιδιάρη ανίκανο να διαχειριστεί το παραμικρό. Κανένα σοβαρό πρόγραμμα δεν έχει. Είναι άλλη μια κραυγή και τίποτα παραπανω. Εννοείται όσοι τον στηρίζουν έχουν τα πλήρη χαρακτηριστικά της ψέκας: Μπόλια - Κλαουζ Βαπ - Σιωνιστές - Μαζί με τη Παλαιστίνη και άλλα τέτοια παλαβά ως γνήσιοι υποστηρικτές του Αποκαλυπτικού Δελτίου και του Μακελειού.

Φυσικά όλα αυτά δεν αναιρούν το γεγονός ότι είναι εντελώς λάθος νομικά όπως διαβάζουμε το γεγονός ότι κρατείται μέσα. Κρατείται άδικα. Αυτό ισχύει τελεία και παύλα. Θα έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί εδώ και χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom