οχι ρε! να βρεθω με καμμια γραβατα θες?που εισαι εσυ ρε? με παρατησες και εφυγες, με κανεναν κολμβιανο πηγες διακοπες?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι ρε! να βρεθω με καμμια γραβατα θες?που εισαι εσυ ρε? με παρατησες και εφυγες, με κανεναν κολμβιανο πηγες διακοπες?
μηπως ηθελες να βρεθεις με τιποτα αλλο?οχι ρε! να βρεθω με καμμια γραβατα θες?

για να μην βρεθω με καμμια βουλιτσα παλι χρωματιστη παλι κατω απο το νικ σταματαμηπως ηθελες να βρεθεις με τιποτα αλλο?![]()
![]()
![]()
![]()
ναι αγαπη μου.για να μην βρεθω με καμμια βουλιτσα παλι χρωματιστη παλι κατω απο το νικ σταματα![]()

διακοπες πηγα η γυναικα!!!!!!!!!!![]()
βυζο πως λες να περασε η σιλβα στις διακοπες τις? λες να το επαιξε καταλινα?Γύρισε... γύρισε... γύρισεεεεεεεεεε![]()
βυζο πως λες να περασε η σιλβα στις διακοπες τις? λες να το επαιξε καταλινα?
Γύρισε... γύρισε... γύρισεεεεεεεεεε![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!Πολλά φιλάκια βλέπω. Πας να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια;![]()
Spanish lyrics English translationΔε θαθ βλέπω ζωηρούθ... Για ν'ακούσω από μια στροφή του εθνικού μας ύμνου... Ασπαστείτε και τη σημαία πορφαβόρ...![]()

θα κανεις μια αιτηση προς το μουνιντζα.αυτος ειναι ο διευθηντης τις γραματειας τις σχολης.Καλημερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες του περηφανου Κολομβιανου κρατους!!
Αναζητω τον Μεγα πορνοπολεμαρχο arcans, για να ζητησω να παρω μερος στα νεα τμηματα των μαθητων που ξεκινουν Σεπτεμβρη...![]()
![]()
Καλημερα συναγωνιστες και συναγωνιστριες του περηφανου Κολομβιανου κρατους!!
Αναζητω τον Μεγα πορνοπολεμαρχο arcans, για να ζητησω να παρω μερος στα νεα τμηματα των μαθητων που ξεκινουν Σεπτεμβρη...![]()
![]()
ετσι τυπε μου,σαν γραμματεας τις σχολης πρεπει να αρχειοθετης και τα πραγματα,να ξερουμε και τι μας γινετε.Έχει γίνει μεταφορά του thread.
Εδώ θα γράφουμε μόνο συγκεκριμένες πληροφορίες για Κολομβία ενώ για τα περί arcans/μαθήματα/ΣΧΟΛΗ θα χρησιμοποιείται το παρακάτω:

Ζητω το περηφανο Κολομβιανο εθνος
http://[URL unfurl="true"]www.cartagenacaribe.com/en/ggeneral/images/escudo-nacional.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ζητωωωωωωωωωω :headbang3:
Ζητω το περηφανο Κολομβιανο εθνος
http://[URL unfurl="true"]www.cartagenacaribe.com/en/ggeneral/images/escudo-nacional.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: