Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το χεσμένος;
ειδες φιλαρακο οτι δεν ειναι ολοι σαν και εσενα.σε αλλο θρεντ σου δειχνουν τα σκατα τους κ καποιοι και χαιρεσε να τα βλεπεις.τουλαχιστον εμεις οι κολομβιανοι μαχητες φοραμε παντελονια.αυτο προσπαθω να σου εξηγησω τοση ωρα.το να ειναι καποιος υποκριτης πισω απο τον υπολογιστη του,φανταζομαι τι θα ειναι στην πραγματικη του ζωη.Το χεσμένος;
Και σε εμενα την ειπες,τωρα τι ψαχνεις παπαρακο να την βγαλεις λαδι?Το χεσμένος;
Μπραβο καλα τα λες,το ειχα παρακολουθηση ολο 15-20 ποστ ειχε ολα και ολαΜα δεν έγινε σε αυτό το θρεντ, στο "στριπτιζ στο σπιτι" έγινε.
Σε σένα την είπα γιατί είχες πει " το χαβα σου εσυ μετα εχει αδικο ο arcans"
χωρίς να έχεις δει τι είχε γίνει.
Τώρα για το χεσμένος, άμα το θεωρείς βρισιά μπροστά σε αυτά που λέει ΣΥΝΕΧΩΣ o arcans τότε οκ.Aπλά ταίριαζε πιο ωραία απο το φοβισμένος.
ρε φιλε ξεκολα.ειπαμε τελος.μας το εχεις γαμησει το θεμα με τις παπαριες σου.τελος ειπαμε.κουραστικος εχεις γινει πολυ.Δεν πρόκειται να σου αποδείξω εδώ μέσα αν έχω παιδεία ή όχι, τουλάχιστον έχω ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να δείξω ότι διαθέτω μέσα από τα περισσότερα ποστ μου.
Τώρα αν καμιά φορά έχω βρίσει έχοντας έρθει εκτός εαυτού ή χαριτολογώντας όπως στην περίπτωση του χεσμένος δε καταλαβαίνω τι δικαιώματα σου δίνει να την αμφισβητείς.
εσυ ποιος εισαι ρε φιλε?Παρακαλω...στο θεμας μας κυριοι......
εσυ μπορει να εισαι.Αφού απευθύνθηκε σε μένα ρε, να μην απαντήσω;
Και ποιος είναι ο αρακάς;