Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
, βελτίωση
και σχολαστικότητα
.. Την βλέπει κάπως έτσι..
ή έτσι
ή έτσι 

υπηρξα πελατης τους με αποτελεσμα να τις μελετησω αρκετα και να βγαλω τα συμπερασματα μου ΔΕΝ τις παρεξηγω ΔΕΝ τις βριζωΣτέφαν τόσο ρομαντικός είσαι και με τα κορίτσια της νύχτας ή μόνο εδώ το βγάζεις?![]()
Άλλη ερώτηση... αν είναι τόσο υποδεέστερες και απλά αντικείμενα γιατί είσαι πελάτης τους? Αν όχι εσύ, γιατί δεν σε ξέρω, οι υπόλοιποι που τρέχουν από πίσω τους νύχτα (αλλά και μέρα)..
Επόμενη ερώτηση... αυτές οι κοπέλες όταν γυρνάνε στην πατρίδα τους παντρεύονται ναι ή όχι?
Τελευταία ερώτηση... αν κάτσει τπτ καλό, ποιά κοπέλα θα σπάσει περισσότερα αρχίδια? Μια Πολωνέζα/Ουκρανέζα που δουλεύει σε μπαρ γιατί χρειάζεται τα λεφτά ή μια Ελληνίδα κρυόκωλη άνεργη και σπασίκλω?
Να κάνω και μια διευκρίνιση εδώ. Η πλειοψηφία των κωλομπαρούδων είναι μεγάλες ηλικιακά, μετριότατες εμφανισιακά και δεν αξίζουν για πολλά περαιτέρω. Μιλάμε τώρα για αυτές που ξεχωρίζουν.
φιλε συγγνωμη , λες να γνωρισεις την ''κοπελα'' στο κωλομπαρο ? να τη γνωρισεις? να κανεις γνωριμια φιλια φλερτ να κανεις σχεση αραβωνα γαμο οικογενεια παιδια εγγονια?? τι λες τωρα
και βαιβεα πας οπως πας στο μπαρ με τα ποτα και λες ΘΕΛΩ αυτο το ποτο και ποσο κανει
ΤΙΠΟΤΑ παραπανω δεν εχει η σχεση σαυτα τα μαγαζια μεταξυ των γυναικων που δουλευουν εκει και των πελατων τους
σαν να αγοραζεις ενα φαι ενα ποτο το οποιο μετα απο λιγη ωρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ η απλα θα το ξαναπαραγγειλεις
οποτε ΝΑΙ παιρνουμε οποια γκομενα(ΠΡΟΙΟΝ) απο εκει μεσα ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ και αν εχει προβλημα ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ απευθηνεσε στον αρμοδιο υπαλληλο η ιδιοκτητη του μαγαζιου που παρεχει ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ
δε σε πιανω αδερφε σε υψηλη συχνοτητα εκπεμπης αλλα αν κανεις αραβωνα φερνω τα οργανα εξω απτο κωλομπαρο , οτι θες ποντιακα θρακιωτικα βλαχικα any
Γάμο δεν είμαι έτοιμος ακόμη αλλά με ένα παντζάρι θα έκανα αρραβώνα, αρκεί να το έτρωγα σε borsch.
![]()
![]()
Playboy ? χοντρός ? χοντρή ? Διευκρινίστε παρακαλώ !
λεξεις κλειδια νεοελληνικης παρακμης
πεζοδρομολογιος με μαστερ αγαπητε μουΦιλόλογος αγαπητέ?