Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...
Σιγά μην τσοντάρω κιόλας... ντου στο ΑΤ και άμεση αποφυλάκιση!

τα σκευη μου ...
εγω αναμενω σηματα καπνου.ενημερωστε και ακολουθωΠότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)
εδω ειμαι ρε@ DEKER ---- > περίπου στις 5.00 το στρουμφο-όχημα έξω απο την ΣΟΛ με ALARM για αρκετή ώρα... DEKER άμα σε πιάσανε στείλε σημάδια καπνού... να μαζευτούμε να τσοντάρουμε για την εγγύηση...
κ ειμαι κ καλο παιδι
Να πατε για παρτουζα στην Ελινα ... ξερει ο δοκΠότε θα πάμε τσάρκα?(dokimazo,Ric Flair,alfistas,deker κλπ)

Kαλημέρα παραπονιάρηστρακια![]()
εμενα δεν θα με παρετε μαζι!
![]()
![]()
καλησπερες!![]()
![]()
![]()

να ρωτησω ρε παιδια που ειναι ο ΤΟΞΟΤΗς???Λοιπόν αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο Αλ για τις πολύτιμες πληροφορίες και ξεκινάμε ...
30/ Οκτ/10 Αρχική επίσκεψη στο Private τελικά δεν μπήκαμε μέσα καθώς περάσαμε απο μπροστά και ένα είδαμε το 4-5 μαύρες δεύτερον έχει και ένα καφενείο δίπλα που έτσι και ανοίξεις την πόρτα και μπεις σε μπανίζουν όλοι όσοι είναι στο καφενείο...επόμενη στάση ΤΟΞΟΤΗΣ...συνολικά 7-8 κοπέλες αρκετός κόσμος στο μαγαζί η μαύρη η Αλεξάνδρα πολύ καυλιάρα και αστέρι η κοπέλα...γούσταρε σφαλιάρες στο κώλο και μου έλεγε πιο δυνατά !!!! προσφέρθηκε όλο το φάσμα το υπηρεσιών (60 καθώς και
100.oo E) το αφήσαμε για άλλη φορά μιας και έπρεπε να πάμε και αλλού...
ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε...Πρόσεχε μη πιεις πολύ(τα ποτά δεν είναι και τα καθαρότερα)κατά τ άλλα μια χαρά,ιδίως αν γουστάρεις λίγο "παρακμή"
Δε το είπα για κακό το "παρακμή", ίσα ίσα καλό είναι.ΡΕ συ μεταξύ μας πες μου ένα μαγαζί απο αυτά με επίπεδο... γιατί το τελευταίο που θυμάμαι στο οποίο και έπαιζαν μουσική δωματίου,πιάνο μιλούσαν γαλλικά όλες οι κορασίδες, δεν πήγαινε καλά και έκλεισε...για αυτό το γύρισαν σε ελαφρολαϊκά - καψούρικα και τα καρότσια σε ρώσικα - ουκρανικά.