Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χθες στο ΣΟΛ ανακαλυψα καινουριο αστερι....
Τζινα απο Δανια(ειναι κολλητη φιλη της Φρατζεσκας).ξανθια milf,λιγο σπασμενη φατσα αλλα βελουδινη κορμαρα και κωλαρα.μικρο βυζι αλλα μεγαλη πεταχτη ρωγα σαν κερασι.πολυ καλη στην παρεα και στο πριβε.την πηρα για ενα απλο των 20ε το οποιο τιμησε και με το παραπανω.εντυπωση μου εκανε επισης ο καθαρος ευωδιαστος κωλος της διοτι ως γνωστον......δεν εχασα την ευκαιρια να χωσω τη μουρη μου εκει μεσα...
σχεδον ολες κανουν απ'ολα....αφου στο λενε καθαρα μετα απο κανα δυο ποτα.....παμε για 50ε να σου κανω πιπα και 100ε γαμησι.επεξε κανας φραπες ??? γενικα ακομα δεν εχω παρει απαντηση ποιες απο ολες κανουν κατι παραπανω στο πριβε ...εκτος βεβεαια απο σασα ...γενικα δισταζω για πριβε σε αυτο το μαγαζι ...μου φαινετε μουφα
Το "Τσεχακι" (Αλβανιδα) παντως τον γυαλιζει τον λουτσομεσα με 50$ .Πολυ καλο value for money. Η Ναστα (Ελληνιδα)
μεσα τι κανει? ξερει κανενας συναγωνιστης? την εχει παρει κανεις?
Al Pacino,Teris και λοιποί παίχτες συγχαρητήρια μάγκες μου που κρατάτε ζωντανό κι αυτό το θρεντ. ;)
Θα χρειαστώ τα φώτα σας αν εκδράμω καμιά μέρα αλλά μάλλον για καμιά παρακμή με κόβω να πηγαίνω,όχι sol![]()
Εγώ θα σε πάω...

(5-10 αν θυμάμαι καλά)Μετά από πάρα πολύ καιρό(5 χρόνια)ξαναπήγα σε κωλόμπαρο(α).
Παρέα next time να υποθέσω?Και μάχιμο ρεπορτάζ... στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας! (Λέμε τώρα!)
Βγήκε στα ξαφνικά ρε συ.Όποτε ξαναπάμε ευχαρίστωςΚαι αυτή αν με θέλατε αλλά δεν είχα κλήση! Κε. Σάντος φροντίστε να φορέσω φανέλα βασικού και εγώ την επόμενη φορά!![]()