Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
προσωπικη αποψη παντα,αν εχεις οικονομικη στενοτητα τραβα βαρδαρη μερια,δωσε ενα 30ρι, γαμα σαν ανθρωπος και ολα καλα. τι το θες τωρα να τρεχεις στις μουμιες? και φιξ τιμη δεν υπαρχει, και καμμια φολα μπορει να φας και να ξενερωσεις, και δεν θα εχεις και την ανεση σου. η τιμη ειναι θεμα σχετικο,θελει παζαρι και διευκρινισεις οτι δεν θα χρεωσουν ποτα κτλ κτλ.ειδικα αν εισαι νεος στο σπορ δεν το προτεινω καθολουμάγκες τα κωλόμπαρα στην αφροδίτης κι εκεί γύρω είναι πιό οικονομικά από άλλα; ξέρω πως από ποιότητα 0 αλλά είναι λύση όταν υπάρχει οικονομικό στένεμα;;;
προσωπικη αποψη παντα,αν εχεις οικονομικη στενοτητα τραβα βαρδαρη μερια,δωσε ενα 30ρι, γαμα σαν ανθρωπος και ολα καλα. τι το θες τωρα να τρεχεις στις μουμιες? και φιξ τιμη δεν υπαρχει, και καμμια φολα μπορει να φας και να ξενερωσεις, και δεν θα εχεις και την ανεση σου. η τιμη ειναι θεμα σχετικο,θελει παζαρι και διευκρινισεις οτι δεν θα χρεωσουν ποτα κτλ κτλ.ειδικα αν εισαι νεος στο σπορ δεν το προτεινω καθολου
εχουμε και λεμε.....πηγε κανεις τελευτεα σολ; εχει ερθει καμια καινουρια κοπελα; ψαχνω κατι σε BBW![]()
Κυριακη ειναι καλη μερα.εγω πηγαινω πολλες φορες Κυριακη.Πα-Σα γινεται ο κακος χαμος εκει μεσα....δε βγαζεις γουσταενημερωμενο σε βλεπω. Δεν εχω παει πολλες φορες στο μαγαζι, αλλα με την μια αδελφη απο Λετονια γνωριστηκα. Ηταν η πιο ξενερωτη εκει μεσα με διαφορα. Ηρθαν αρκετες με κωλαρες! ωραια, θα τσεκαρω... Σημερα λες θα εχει πολυ κοσμο; εχω παει μονο μεσοβδομαδα μεχρι τωρα...
μηπως γυρισε στο ΑΜΟΡΕ και η Αννα η Σιβηρεζα με τα σγουρα μαλλια??pacino την Βανεσσα την πετυχα στο αμορε την παρασκευη νομιζω ...μαζι με μια αλλη ξεκωλη καναν οργια ...ειχαν παρει μια παρεα και τους ειχαν τρελανει στα λεσβιακα κλπ ..καθομουν 1 μετρο μακρια και ειχα παθει πλακα ..πολυ προστυχες γκομενες λεμε ..εγω τελιωσα στο χερακι μιας μαυρουλας ονοματι κριστινα ...καλουτσικη αλλα πινει γρηγορα η πουτανα ...
για τις μπαργουμαν του sol τι εχετε να πειτε ?? εχει κανει κανεις τπτ ποτε ??
Κατι ασχετο,γνωριζει κανεις τι παιζεται στο R.P στην αρχη της Αιγαιου ?
Διαβασα οτι δεν ειναι κωλο/ρο και οτι μαζευονται εκει μεσα βιζιτες αλλα ξερει κανεις αν μπορουμε να φορτωσουμε τιποτα απο εκει? Η θα παμε και θα μας φανε λαχανο ???
Α ρε Γερμανια που εισαι ????
Τα μαγαζιά (Εδέμ κλπ) είναι ανοιχτά όλη μέρα ή μόνο βράδυ;
Στο Εδεμ 23 00 ειναι μονο το αφεντικο,τις προαλλες πηγα στης 00 30 και ακομα αλλαζαν τα κοριτσια κατα της 1 + ειναι καλη ωρα για αυτα τα μαγαζια ωστε να ειναι ολα τα μωρα στην πιστα.Οι κοπέλες πιάνουν δουλειά κατά τις 23:00 και φεύγουν κατα τις 5:00 εκτός Παρασκευή-Σάββατο κατά τις 7:00
ημουν αποψε στο ΣΟΛ....λοιπον αγορια μου υπαρχουν δυο ενδεχομενα....
ή η οικονομικη κριση ειναι παραμυθι ή πλεον ειναι παρα πολλοι οι ανεργοι και σκοτωνουν την ωρα τους στα κωλομπαρα.μπηκα 2 παρα ειχε καμια 70 ατομα μεσα....και μπαινανε και μπαινανε και μπαινανε....γεμισε το μαγαζι,δεν ειχαν που να τους βαλουνε.ειναι καμια αργια αυριο???