Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Περασα εξω απο το cassablanca και ειδα μια μελαχρινη καμια 25 χρονων φωτια. Δεν ειχα χρονι να περασω, μπορει να δωσει καποιις πληροφορια τι παιζει στο καινουριο μαγαζι εχει χορο 20ευρο οπως αλλα μαγαζια; Ή εχουν οτι ναναι τιμες οπως στο παλιο που ηθελα 50 ευρω για 2 λεπτα;

leftgk

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
105
Πόντοι
0
Περασα εξω απο το cassablanca και ειδα μια μελαχρινη καμια 25 χρονων φωτια. Δεν ειχα χρονι να περασω, μπορει να δωσει καποιις πληροφορια τι παιζει στο καινουριο μαγαζι εχει χορο 20ευρο οπως αλλα μαγαζια; Ή εχουν οτι ναναι τιμες οπως στο παλιο που ηθελα 50 ευρω για 2 λεπτα;
Ναι, 20ρικο, αλλά το μωρό που κόζαρες δεν κάνει πριβέ, βασικά δεν κάνει τίποτα, μόνο ποτό και μπλα μπλα.
Το υπόλοιπο ρόστερ πέντε επίπεδα πιο κάτω

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Παιδιά lucifer τι φάση? Εκεί μπορείς να βάλεις χέρι? Γνώρισα εχθές μια κ πιάσαμε συζήτηση σε ένα μπαρ …. κ μου λέει είμαι gust Βίζιτα στο Lucifer…. Και κανονίζω ραντεβού κ τέτοια αλλά δεν μου έδωσε νούμερο λέει ελα στο μαγαζί για ποτό κ μετα

Grkpowner

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Η ραΐσσα γύρισε στο caramela?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.450
Πόντοι
7.095
Παιδιά lucifer τι φάση? Εκεί μπορείς να βάλεις χέρι? Γνώρισα εχθές μια κ πιάσαμε συζήτηση σε ένα μπαρ …. κ μου λέει είμαι gust Βίζιτα στο Lucifer…. Και κανονίζω ραντεβού κ τέτοια αλλά δεν μου έδωσε νούμερο λέει ελα στο μαγαζί για ποτό κ μετα
Καλό άρμεγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom