Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.188
Πόντοι
206
Ο μόνος λόγος για τον οποίον δηλώνει καταγωγή από Κολομβία είναι ίσως επειδή της αρέσουν πάρα πολύ τα προϊόντα εκείνης της χώρας
Βρε αν την πηδήξουμε ας τις αρέσουν τα προϊόντα της Μεσσηνίας.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Βρε αν την πηδήξουμε ας τις αρέσουν τα προϊόντα της Μεσσηνίας.
Μακριά από εμένα αυτά τα πράγματα γιατί τα σιχαίνομαι αλλά με λίγη κόκα την πηδάει κάνεις άνετα. Αν και απ’ ό,τι έμαθα την έχει σπιτώσει ένας παλληκάρι από Αλβανία

τζερυς

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μολις στριψεις απο την Λαγκαδα για Καραολη Δημητριου στα δεξια σου ειναι..

Τι θέλεις να μάθεις; το έχει ο Ηρακλής
Δουλεύουν μέσα τρεις – τέσσερις γυναίκες. Έχει prive που κάνουν μέχρι πίπα . Εκεί δουλεύει ένα τοτέμ των κωλομπαρων – Στριπ της Θεσσαλονίκης η Σάντρα

Ολλανδέζα από Κίεβο

Και λέω τοτέμ γιατί Πρώτη φορά την γνώρισα και είχα πάει μαζί της το 2000. Για την ηλικία της είναι όχι μια χαρά πολλές πολλές χαρές. Γιατί είναι +-50
Αυτή δουλεύει κανονικά και μόνη της με ραντεβού

Γενικά το μαγαζί δε λέει πολλά γιατί είναι άδειο τις περισσότερες φορές
kalispera! aderfe uparxei periptwsh na exei kapoio profil gia thn gunaika pou anafereis gia plhrofories gia rantevou ??

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Για όσους λέτε για το METRO την μελαχρινή τη μικρή όχι την μεγάλη τη Κατερίνα που είναι 62+..Έχουμε κ λέμε την λένε Ελενη είναι από Αλβανία και πρόσφατα σταμάτησε απ το metro...Σε γκαβλαντιζε πολυ το έπαιζε σοβαρή ψαχνει σχέση, αλλά απ οτι άκουσα ήδη έχει καλο χορηγό κ δεν ψαχνει άλλο εκτός αν είσαι δυνατός παίχτης..Με όλες τις υπόλοιπες Χριστίνα (ξανθιά,Κατερίνα κτλ με λίγες φορές κ κεράσματα προχωράει η δουλειά
Τη Ελενη τη βρηκατε πουθενα τελικα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.673
Πόντοι
3.846
Επίσκεψη προ ημερών στο Victoria της Σταυρούπολης,κοντά στο Δημαρχείο.Στο Goggle maps εμφανίζεται με την παλιά του ονομασία Johnny's bar.Στο μπαρ μια ομορφούτσικη κάπου στα 50 ονόματι Λαρίσα.Μακάρι να ήταν εκτός μπαρ!Ήρθε μια Γεωργιανή κοντούλα μελαχρινή λίγο πάνω από 50.Μέτριο πρόσωπο αλλά καλούτσικο κορμί.Κέρασα 2 σπέσιαλ των 20,κατά τα οποία έπαιζε μπαλαμούτι και με πεταχτά φιλιά χωρίς γλώσσα.Έβγαλε τα μπόλικα βυζιά της για γλείψιμο.

Περνάμε στο παρασύνθημα για μπριζόλα πίσω από το παραβάν.Συν 60 και συμφωνούμε.Καλαμάκι μέτριο.Στο doggy είχε καλή συμμετοχή και σωματικά και λεκτικά.Κατάθεση και μετά λίγη κουβέντα στο τραπέζι.Καλή εμπειρία για μια φορά,cult σκηνικό.Για δεύτερη δεν θα το έκανα ξανά.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Επίσης θέλω τα φώτα σας στο me and you μια γυρω στα 26 με καρέ μαλλί μαυρομαλλα αν θυμάμαι καλά με κωλαρα κ λεπτή μέση πρέπει να ήταν γυμνάστρια δουλεύει ακομα?
Πως τη λένε θυμάται κανεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης θέλω τα φώτα σας στο me and you μια γυρω στα 26 με καρέ μαλλί μαυρομαλλα αν θυμάμαι καλά με κωλαρα κ λεπτή μέση πρέπει να ήταν γυμνάστρια δουλεύει ακομα?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.803
Πόντοι
216
Περνούσα μια μέρα έξω από τα Γιαννιτσα και είδα ενα μαγαζί με όνομα γοργόνες. Για κολομπαρο έμοιαζε. Ξέρει κανείς κάτι;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Περνούσα μια μέρα έξω από τα Γιαννιτσα και είδα ενα μαγαζί με όνομα γοργόνες. Για κολομπαρο έμοιαζε. Ξέρει κανείς κάτι;
Είχα κάνει μια επίσκεψη δυο χειμώνες πίσω. Μέσα στην μπάρα ήταν μια ξανθιά μιλφαρα που μου είπε οτι ήταν δικό της αλλά δεν προχωράει. Δεν την πίστεψα, ίσως να φοβήθηκε γιατί ήμουν ξεκαρφωτος και καινούρια φάτσα για το μαγαζί. Καβατζα δεν είδα. Είχε έναν αγαπουλη που μπαλαμουτιαζε μια Βουλγάρα θεία στη μπάρα και γενικά είχαν κους κους με αφεντικινα. Την Βουλγάρα δεν την γαμούσα ούτε αν με πλήρωνε. Την αφεντικινα που είχε μια γιγαντοοφισα με τη φάτσα της στον τοίχο την έριχνα ένα για την καλτιλα και την εμπειρία. Μου είπε οτι το να το μαγαζί είναι δέκα+ χρόνια εκεί. Εγώ περνούσα και δεν έδινα σημασία.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.737
Πόντοι
3.506
Που είναι αυτό το me and you;

• Like
Αντιδράσεις: miloss

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
856
Πόντοι
81
Νομίζω θα γυρίσουν τα περισσότερα σε "κέντρα γνωριμιών" έτσι όπως πάει. Μαγαζιά δηλαδή όπου δε θα μπαλαμουτιάζεις ούτε θα παίρνεις ιδιαίτερο μάτι ( έστω κάνα πρόστυχο τσιφτετέλι ρε ξενέρωτες βαριεστημένες), απλά θα πηγαίνεις με το σκεπτικό να πλευρίσεις σταδιακά και πληρώνοντας σαν μλκας κάποια για να γίνεις κάποτε το περιστασιακό ζετεμάκι της.

Μόνο έτσι εξηγείται να υπάρχουν μπαρ με γενικά "ανοιχτή" πρόσοψη (λόγω και σντικαπνιστικού; ) και -κατά περίπτωση- σχετικά όμορφες, ομολογώ, γυναίκες να το παίζουν "θαμώνες" και να μαζεύουν μεσήλικες που το παίζουν γκόμενοι. Κωλομπάρισμα με την παραδοσιακή έννοια δύσκολα να παίξει αλλά γνωριμία μπορεί.

Και να σας πω, τα βρίσκω μικρότερη κοροϊδία σε σύγκριση με τις αντροπαρέες που ξεροσταλιάζουν στα "κανονικά" μπαρ της νεολαίας νομίζοντας πως θα ρίξουν την μουναρα μπαργούμαν ή υποδοχή με σφηνάκια Ursus.

Gewrgiosmentor

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά.
Τι κάνετε?
Θα έρθω Θεσσαλονίκη αυτές τίς μέρες.
Ποιο μαγαζί μου προτείνετε να πάω για να περάσω καλά?

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
856
Πόντοι
81
Νομίζω θα γυρίσουν τα περισσότερα σε "κέντρα γνωριμιών" έτσι όπως πάει. Μαγαζιά δηλαδή όπου δε θα μπαλαμουτιάζεις ούτε θα παίρνεις ιδιαίτερο μάτι ( έστω κάνα πρόστυχο τσιφτετέλι ρε ξενέρωτες βαριεστημένες), απλά θα πηγαίνεις με το σκεπτικό να πλευρίσεις σταδιακά και πληρώνοντας σαν μλκας κάποια για να γίνεις κάποτε το περιστασιακό ζετεμάκι της.

Μόνο έτσι εξηγείται να υπάρχουν μπαρ με γενικά "ανοιχτή" πρόσοψη (λόγω και σντικαπνιστικού; ) και -κατά περίπτωση- σχετικά όμορφες, ομολογώ, γυναίκες να το παίζουν "θαμώνες" και να μαζεύουν μεσήλικες που το παίζουν γκόμενοι. Κωλομπάρισμα με την παραδοσιακή έννοια δύσκολα να παίξει αλλά γνωριμία μπορεί.

Και να σας πω, τα βρίσκω μικρότερη κοροϊδία σε σύγκριση με τις αντροπαρέες που ξεροσταλιάζουν στα "κανονικά" μπαρ της νεολαίας νομίζοντας πως θα ρίξουν την μουναρα μπαργούμαν ή υποδοχή με σφηνάκια Ursus.
Τέτοια μπαράκια είναι (με όλον τον σεβασμό, και συγγνώμη αν δημιουργώ λάθος εντυπώσεις) λόγου χάρη τα Red (νομίζω έτσι λέγεται), ίσως και byblos στον Εύοσμο, το προξενείο στην Σταυρούπολη (συνέχεια βλέπω μπακουρια στο μπαρ, εγώ όταν πήγα και έκατσα σε εξωτερικό τραπέζι με ρώτησε σχεδόν ενοχλημένη η σερβιτόρα "γιατί ήρθε εδώ;" -μπορεί να με πέρασε για εφοριακό), το Azar και η Μπουάτ στην Ηλιούπολη, ή εκείνο στην Μενεμένη που έχουν αναφέρει κάποιοι πρωτύτερα που είναι σαν σπορ καφέ αλλά οι σερβιτόρες είναι για άλλα αθλήματα (θα σας κάνω update με το όνομα) και το Μέντα στα σύνορα με Αμπελόκηπους, αλλά και το Kapou στην Πολίχνη και -έχω την εντύπωση - έτσι εξελίχτηκαν πλέον τα παλιά μπαρ/πλυντήρια αυτοκινήτων τύπου Alber Park. Το πρώην Adria στην Ηλιούπολη έχει γίνει σπορ καφε-ουζερί και παρόλο που έχει 1-2 όμορφες σερβιτόρες μάλλον είναι απλά κράχτες.

Γενικά, χρόνο να'χεις, λεφτά και "καμμένη" προσωπική ζωή, κι όλο θα βρεις γεροντορομάντζα επί πληρωμή.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Μία ξανθιά θεία Αλβανίδα δεν δουλεύει εκεί?
Δεν εχω ιδεα αυτή που ρωτάω πιο πάνω με ενδιέφερε και θυμάμαι.
και δεν θυμάμαι αμα δουλεύει αυτή που με λες μια φορα πηγα οπότε δεν ξέρωω

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
116
Πόντοι
1
Πέρασμα από lido, δεν έκατσα πολύ για να γίνει παιχνίδι αλλά είχε 2-3 ωραίες, για τα δικά μου γούστα. Ειδικά μία μελαχρινή που είχε μπουτάρες και όλα έξω μου τράβηξε την προσοχή θα ξαναγίνει πέρασμα με άνεση χρόνου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom