italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 19.381
- Πόντοι
- 3.506
Εξοδούχοι φάση...όπως στο στρατό???!!!Διακριτικά σε παρέες των τριών τεσσάρων ανδρών θα πηγαίνουμε

Εξοδούχοι φάση...όπως στο στρατό???!!!Διακριτικά σε παρέες των τριών τεσσάρων ανδρών θα πηγαίνουμε
Μία γενική συμβουλή. Σε κωλομπαρο αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι θα πάει μόνος του ή με έναν φίλο. Παρέες έχουν αρνητικό αποτέλεσμαΔιακριτικά σε παρέες των τριών τεσσάρων ανδρών θα πηγαίνουμε
Μολις στριψεις απο την Λαγκαδα για Καραολη Δημητριου στα δεξια σου ειναι..Που ακριβώς είναι αυτό αδερφέ;
Έχει τίποτα που να αξίζει φιλεΣτο βικτωρια στην Σταυρουπολη....
Εχω να παω παρα πολυ καιρο....αλλα το μαγαζι ανεκαθεν ειχε ηλικιες πανω απο 40 χρονων...Έχει τίποτα που να αξίζει φιλε
Φίλε επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τι είναι κωλομπαρο, αυτά τα μαγαζιά είναι για μερακλήδες οπότε τα καλά γούστα δε βγαίνουν με μοντέλαΜπορεί να μας πει κάποιος που έχει πάει πρόσφατα στο Victoria για την εμφάνιση των κορασίδων;Με ένα ψάξιμο είδα πολύ αρνητικά σχόλια για κάτω του μετρίου πλην μιας εξαίρεσης. @DEWARSS έχεις άποψη;
μόνο κουβεντούλαAlter ego μπαίνει γκολ? Η Θα βγει offside ?
Φίλε μου ήσουν σίγουρος οτι ήσουν captain morgan;Γιατί λες Κορδελιό.. Και γω Σάββατο ήμουν..Πάνω απο 40 το πολυ μια να είναι όλες οι υπόλοιπες είναι κάτω των 30 και ειναι σχετικά αρκετα ωραιες..Είμαι 100% σίγουρος γι αυτό που σου λέω..Ρε αδερφέ εγώ ήμουν Σάββατο κορδελιο! Όλες πανω από 40 ηλικία μεθυσμένη πελάτες και κορίτσια. Παρακμή Φουλ! Σορρυ… δεν ξερω εάν έτυχε η μέρα…
Το Μέρλιν πλέον δεν είναι κωλομπαρο. Όσες φορές έχω πάει είναι γεμάτο από παρέες και ζευγάρια. Κοπέλες που δουλεύουν δουλεύουν μπαρ και σέρβιςΉμουν Μέρλιν στο κορδέλαιο φιλαράκι! Έχεις δικιοοοοο!!! Συγγνώμη!!
Κωλόμπαρο είναι ακόμα, αλλά παρακμάζον. Ήρθαν κάτι ρωσακια τώρα τελευταία που το παίζουν οτι ήταν γιατρεσες και δεν μπορουν να δουλέψουν Ελλάδα γιατί δεν τους αναγνωρίζουν τα πτυχία. Και αναγκαστικαν να πανε νύχτα. Μιλάμε για γέλιο οποίος θέλει να διασκεδάσει. Εγω πάω μικρές ώρες και εννοείται πως βάζω χέρι από το πρώτο ποτό.Pop
Το Μέρλιν πλέον δεν είναι κωλομπαρο. Όσες φορές έχω πάει είναι γεμάτο από παρέες και ζευγάρια. Κοπέλες που δουλεύουν δουλεύουν μπαρ και σέρβις
Ωραίος για την περιγραφή...ελπίζω όχι Καλαμάκι με το σιχαμα την Λια.Πέρασμα εχθές από full moon και από νέο casblanca
Full moon:
-2 γυναίκες μέσα, Αλεξάνδρα και Αμαλία
-Ευχαριστη κατάσταση, καλή διάθεση από τα κορίτσια
- 20 το ποτό, 10 το αντρικό στην είσοδο του πρώτο
- δεν προχώρησε σε πριβέ η κάτι παραπάνω
Casablanca:
- οι γνωστές 3 αδελφές μέσα + ακόμα μια δεν έχω άποψη
- το νέο μαγαζί είναι όμορφο, περιποιημένο αλλά έχει πρόβλημα στο πριβέ, σε βλέπουν άνετα όλοι
- 20 το ποτό, 10 αντρικό, δεν έχει είσοδο
- κλασική κατάσταση με τις 3 αδελφές, γρήγορα ποτά , προσπάθεια για άρμεγμα
- μέτριο πριβέ , αλλά δοκιμάστηκε με επιτυχία, καλαμακι
Καλή συνέχεια σε ολους