Δεν αξιζει πιστευω, γιατι θα δωσεις πιο πολλα αφου θες το κατι παραπανωΚαλησπέρα στο νήμα. Από κωλομπαρα δεν έχω καμία εμπειρία. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί που να έχει χώρο που να γίνονται και παραπάνω πράγματα πέρα από κέρασμα ποτού, παρέα κλπ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Αν ξέρει κανείς τι παίζει βέβαια στο μετρο στο κωλομπαρο στη Μαρτίου… εχω ακούσει πηδάς πίσω από το παραβάν . Δουλεύουν εκεί και η Χριστίνα με τη Κατερίνα που δούλευαν στο εξ λαβ και κάναν παιχνίδι. Μου άρεσε μια Δήμητρα που δουλεύει εκεί. Ξέρει κανείς αν κάνει τίποτα παραπάνω από παρέα και ποτό;
Αν ξέρει κανείς τι παίζει βέβαια στο μετρο στο κωλομπαρο στη Μαρτίου… εχω ακούσει πηδάς πίσω από το παραβάν . Δουλεύουν εκεί και η Χριστίνα με τη Κατερίνα που δούλευαν στο εξ λαβ και κάναν παιχνίδι. Μου άρεσε μια Δήμητρα που δουλεύει εκεί. Ξέρει κανείς αν κάνει τίποτα παραπάνω από παρέα και ποτό;
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Αμα σου αρεσουν οι ανω 40 πανε.....παιζει φουλ προγραμμα..Γνώμη για victoria στην Καραολή κοντά στο δημαρχείο Σταυρούπολης
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Χριστίνα και Δήμητρα ξέρω, παίζει και παραπάνω αν θέλειςΚαλησπέρα συναγωνιστές
Κατερίνα ποια εννοείς; Πώς είναι;
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Η κατερινα είναι μια με μαυρο μαλλί γύρω στα 50Χριστίνα και Δήμητρα ξέρω, παίζει και παραπάνω αν θέλεις
Κατερίνα ποια εννοείς; Πώς είναι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Δήμητρα γνωρίζεις μήπως ποσα ζητάει για παιχνίδι;Η κατερινα είναι μια με μαυρο μαλλί γύρω στα 50
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Αυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?Καλησπέρα συναγωνιστές
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Δε νομίζω να έχουν σταθερή ταρίφα, απ ότι κατάλαβα είναι όπως σε κόψουνΗ Δήμητρα γνωρίζεις μήπως ποσα ζητάει για παιχνίδι;
Στα Μουδανιά πριν 5-6 χρόνια πήγαινα στο Playboy στην παλιά εθνική οδό, παραδίπλα από το τωρινό bruno cafe (για όσους θέλουν να ψάξουν στο google maps)
Επίσης πέρασα 2-3 φορές και από ένα άλλο μέσα στο χωριό κάπου δίπλα σ ένα σύνδεσμο του άρη, πιο light μαγαζί καμιά σχέση με τα γούστα στο playboy
Ξέρουμε αν υπάρχουν πια;
αυτό. από νωρίς ειναι καφέ και το βράδυ βγαίνει ο Mr. Hyde.... Στους αγώνες θα φας και σουβλάκιαΑυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Είναι λίγο πιο κάτω από τη δελφων. Όπως κατεβαίνεις τη Μαρτίου στο δεξί σου χέρι στρίβεις στη Σόλωνος από τη μεριά που έχει ένα φαρμακείοΑυτο το Μετρο σε ποιο υψος ειναι στην Μαρτιου γιατι στην Google με βγαζει ενα Σπορτ καφε...μηπως ειναι αυτο?
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Στην Google γραφει οδο Χαλκιδηκης...Είναι λίγο πιο κάτω από τη δελφων. Όπως κατεβαίνεις τη Μαρτίου στο δεξί σου χέρι στρίβεις στη Σόλωνος από τη μεριά που έχει ένα φαρμακείο
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Είναι σόλωνος με χαλκιδικής. Λογικά η είσοδος της πολυκατοικίας θα ειναι από Χαλκιδικής, γι αυτόΣτην Google γραφει οδο Χαλκιδηκης...
micheleangelo_
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2023
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Έτσι ακριβώςΕίναι σόλωνος με χαλκιδικής. Λογικά η είσοδος της πολυκατοικίας θα ειναι από Χαλκιδικής, γι αυτό
Δε νομίζω να έχουν σταθερή ταρίφα, απ ότι κατάλαβα είναι όπως σε κόψουν
Στα Μουδανιά πριν 5-6 χρόνια πήγαινα στο Playboy στην παλιά εθνική οδό, παραδίπλα από το τωρινό bruno cafe (για όσους θέλουν να ψάξουν στο google maps)
Επίσης πέρασα 2-3 φορές και από ένα άλλο μέσα στο χωριό κάπου δίπλα σ ένα σύνδεσμο του άρη, πιο light μαγαζί καμιά σχέση με τα γούστα στο playboy
Ξέρουμε αν υπάρχουν πια;
αυτό. από νωρίς ειναι καφέ και το βράδυ βγαίνει ο Mr. Hyde.... Στους αγώνες θα φας και σουβλάκια
η Κατερίνα πρόσφατα ζήτησε 70 μόνο για πίπα στο παραβάν.
Η είσοδος είναι από την Σόλωνος. google maps
Κυριακές δουλεύει σαν sports cafe
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Θα συνεχίσω να ρωτάω μήπως βρεθεί κάποιος να γνωρίζει. Το sfina cafe bar είναι κωλομπαρα; Έχει κάτι καυλιά στο bar και φαίνεται να διευθύνει μια μεγαλύτερη καύλα με παιδί. Οι πληροφορίες είναι από φώτο και από τα προφίλ τους οπότε όλα είναι σχετικά
nikosthes1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γνωριζει κανενας τι παιζει στο MERLIN στο Κορδελιο?
Κάνε μια αναζήτηση στο νήμα ρε τυπε.Γνωριζει κανενας τι παιζει στο MERLIN στο Κορδελιο?
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.951
- Πόντοι
- 1.346
δεν εχω παει αλλα αν ανοιγα καφετερια δεν θα την ονομαζα σφηνα...Θα συνεχίσω να ρωτάω μήπως βρεθεί κάποιος να γνωρίζει. Το sfina cafe bar είναι κωλομπαρα; Έχει κάτι καυλιά στο bar και φαίνεται να διευθύνει μια μεγαλύτερη καύλα με παιδί. Οι πληροφορίες είναι από φώτο και από τα προφίλ τους οπότε όλα είναι σχετικά
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Μπορεί να γουστάρουν σφήνες οι κυρίεςδεν εχω παει αλλα αν ανοιγα καφετερια δεν θα την ονομαζα σφηνα...
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
To sfina είναι sports bar που απλά έχει κάτι γκομενάκια για κράχτες.
Το logo του είναι ίδιο με αυτό του γνωστού/αγνώστου αθλητικού site sfina.gr του Πετρουλάκη, λογικά θα υπάρχει και σχέση στην ιδιοκτησία
www.google.com
Το logo του είναι ίδιο με αυτό του γνωστού/αγνώστου αθλητικού site sfina.gr του Πετρουλάκη, λογικά θα υπάρχει και σχέση στην ιδιοκτησία
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Θα πάω να παίξω μπαλιτσα τότε. Γιατί δεν τον έχεις τον μουστάκια για προαγωγό;To sfina είναι sports bar που απλά έχει κάτι γκομενάκια για κράχτες.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Ρώτα τις τιμές πριν παραγγείλεις. Η μικρή τους μπύρα κοστίζει όσο μια μεγάλη στο κέντρο της Ζυρίχης