Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
973
Πόντοι
81
Κανένα να έχει νέες γυναίκες μέχρι 40 πείτε ρε φίλοι. Και να βλέπονται

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716
Στο Πορτο Μπελο Χαριλαου
Στο Πόρτο Μπέλο δε θα πιάσεις ούτε μπούτι όμως... Να κερνάς την Άντζι που είναι η μόνη όμορφη, που δε θα την χουφτωσεις, και να την κυκλοφορεί ένας φουλ ασχημαντρας στην πιάτσα.. όχι ευχαριστώ

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716
Καλά μαγαζιά ,είναι το αλτερ εγκο στον Εύοσμο ,fuego στην Ηλιούπολη ,το καπτεν Μόργκαν δεν έχω εικόνα αρκετό καιρό αλλά ακούγεται και ανατολικά το Εδέμ νομίζω .
Γενικά δεν έχουν μείνει πολλά καλά ,αλλά alter ego και fuego πιστεύω είναι καλές επιλογές και από θέμα κόσμου ,δεν θα είσαι μόνος σου εκεί μέσα αλλά και αρκετές κοπέλες .
Λογικές τιμές στα ποτά ,νομίζω 6 ευρώ αντρικό -γυναικειο .
Πριν αρχίσουν περίεργες ερωτήσεις από νεότερους ,δεν γαμάτε εκεί μέσα ! Είναι κωλομπαρα !
Έχεις πάει πρόσφατα στο fuego? Γιατί πήγα μια φορά, έκατσα μόνος σε τραπέζι, δούλευαν δύο θείες και μια ωραία πιτσιρικά που ήρθε μου πήρε παραγγελία και μετά δεν ήρθε καμιά στο τραπέζι μου. Έκατσα 40 λεπτα σα το χαζό και εφυγα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.247
Πόντοι
3.796
Έχεις πάει πρόσφατα στο fuego? Γιατί πήγα μια φορά, έκατσα μόνος σε τραπέζι, δούλευαν δύο θείες και μια ωραία πιτσιρικά που ήρθε μου πήρε παραγγελία και μετά δεν ήρθε καμιά στο τραπέζι μου. Έκατσα 40 λεπτα σα το χαζό και εφυγα
Έχω να πάω κανένα μήνα φίλε .δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό συνήθως από το πρώτο λεπτό έρχονται .μήπως σε πέρασαν για κανένα περίεργο ; Τι να πω ..είναι από τις λίγες επιλογές που έμειναν στη Θεσσαλονίκη.εγω τελευταία που είχα πάει είχε αρκετές γυναίκες 7-8 σίγουρα

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.732
Πόντοι
3.446
Πήγα χθες στο Καζαμπλάνκα στο πρώην άρωμα με έναν φίλο. Δεν είχε καθόλου κόσμο.πέντε ή έξι κοπέλες. Ανάμεσα τους σε ρόλο και πάλι αφεντικού η γνωστή Νικόλ.

Καθίσαμε με το φίλο μου με μία κοπέλα από Ρωσία και με την Νικολ

Δεν κάθισα πολύ με τον κροκόδειλο γιατί πάντα θέλει να πίνει δίπλα ποτάκι με άσχημο τουπέ. Το μαγαζί το έχει ένας τυπος που μου είπε η Νικόλ ότι είναι ο ίδιος που είχε ανοίξει το μαγαζί στην Τούμπα και το μαγαζί στην Καστοριά που δούλευε αυτή

Γενικά δεν είδα να γίνεται κάτι στο μαγαζί.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.238
Πόντοι
37.965
Πήγα χθες στο Καζαμπλάνκα στο πρώην άρωμα με έναν φίλο. Δεν είχε καθόλου κόσμο.πέντε ή έξι κοπέλες. Ανάμεσα τους σε ρόλο και πάλι αφεντικού η γνωστή Νικόλ.

Καθίσαμε με το φίλο μου με μία κοπέλα από Ρωσία και με την Νικολ

Δεν κάθισα πολύ με τον κροκόδειλο γιατί πάντα θέλει να πίνει δίπλα ποτάκι με άσχημο τουπέ. Το μαγαζί το έχει ένας τυπος που μου είπε η Νικόλ ότι είναι ο ίδιος που είχε ανοίξει το μαγαζί στην Τούμπα και το μαγαζί στην Καστοριά που δούλευε αυτή

Γενικά δεν είδα να γίνεται κάτι στο μαγαζί.
αν για τουμπα μιλατε για το Σταρς. Ειναι σιγουρο οτι μπορουσες να φορτωσεις μουνια απο εκει για γαμησι μετα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716
αν για τουμπα μιλατε για το Σταρς. Ειναι σιγουρο οτι μπορουσες να φορτωσεις μουνια απο εκει για γαμησι μετα.
Ναι στάνταρ τις φορτωνες και σε πελάτες τις πήγαιναν και με το αμάξι σπίτι τους, δε χρειαζόταν καν να έρθει στο μαγαζί. Έπινα ποτό με μια Έλενα, κοντευα να την πηδήξω μέσα στο μαγαζί και την πήρε και την πήγε κάπου με το αμάξι...

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
677
Πόντοι
81
Ναι στάνταρ τις φορτωνες και σε πελάτες τις πήγαιναν και με το αμάξι σπίτι τους, δε χρειαζόταν καν να έρθει στο μαγαζί. Έπινα ποτό με μια Έλενα, κοντευα να την πηδήξω μέσα στο μαγαζί και την πήρε και την πήγε κάπου με το αμάξι...
Αυτο μηπως συνεχιζετε και στο diamonds?

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
677
Πόντοι
81
Έχω την εντύπωση ότι είναι οριστικα κλειστό εδώ και μήνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτος αν μιλαμε για αλλο μαγαζι

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Αυτό είναι. Το γυρισε στο τρομπονι με τις μπουρμπουληθρες

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.838
Πόντοι
3.556
Κανουν και τα κοριτσια μπουρμπουληθρες?
Τελευταία πού πήγα πριν 4/5 μήνες είχε 3 μικρές μεν Ελληνίδες δε τα σχόλιά περισσεύουν πιστεύω
Εκτός αν ξέρει κανείς άλλος περισσότερα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
20.247
Πόντοι
3.796
Πάντως εγώ δεν βλέπω φως από πουθενά ρε παιδιά ..
Οι κωλομπαραδες από ότι φαίνεται τελείωσαν εδώ και καιρό ..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.838
Πόντοι
3.556
Πάντως εγώ δεν βλέπω φως από πουθενά ρε παιδιά ..
Οι κωλομπαραδες από ότι φαίνεται τελείωσαν εδώ και καιρό ..
Πού είναι το stars το τιμημένο πού προς το τέλος της καριέρας του της έβαλε κ δούλευαν στα σπίτια στον μύλο οπότε όλες γνωστές κ ποτισμένες από το stars έβγαζαν γούστα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.665
Πόντοι
716
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτος αν μιλαμε για αλλο μαγαζι
Ναι το τελευταίο ποστ είναι πριν μήνες. Είχα περάσει από εκείνο το εμπορικο ένα βράδυ και ήταν τα πάντα κλειστά

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
677
Πόντοι
81
Ναι το τελευταίο ποστ είναι πριν μήνες. Είχα περάσει από εκείνο το εμπορικο ένα βράδυ και ήταν τα πάντα κλειστά
Το τελευταιο ποστ ειναι 13 ιουλιου. Και η σεριφισσα που ηταν και στο σταρ ανεβαζει στορυ καθε μερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom