Ενημέρωση από Πειραιά, όπου πέρασα από 3 μαγαζιά...
Europa (Νοταρά 143) κέρασα
(15€ με τη μπύρα μου μαζί - και πατατάκια) όμορφη Ρωσίδα γύρω στα 40 κάτι, αδύνατη, ονόματι Ναταλία, που "δεν κάνει κάτι παραπάνω", μόνο παρέα,
πολύ ομιλιτική, και αρκετό χούφτωμα από μέρους μου...
Θετικό πρόσημο, πολύ καλή στη συζήτηση.
Δεύτερο κέρασμα σε ένα μαγαζί ανάμεσα Europa και Scorpios (ίσως
Blue Nights; ούτε θυμάμαι..) σ' ένα μπάζο φατσικά (sorry

), ούτε όνομα συγκράτησα, με νορμάλ προς αφράτα πιασίματα, και πολύ δοτική/θερμή/καυλιάρα, μου έκανε και σέξυ χορούς κάθε λίγο.. (25€ με τη μπύρα μου - και φυστίκια) και μόνιμα χούφτωνα κωλάρα και βυζάκια (χέρι μέσα στο σουτιέν)..
Για ξενοδοχείο θέλει 50€ για 3 ώρες, δίνει και την κωλάρα της, αλλά... Θέλει 2ο ποτό για να σου δώσει αριθμό για να κανονίσετε (φυσικά δεν το έπραξα)..
Ουδέτερο πρόσημο, με τα συν και τα πλην του.
Τρίτο κέρασμα (25€ με τη μπύρα μου),
Scorpios, έξω, γλιτώνεις και τη φασαρία, σ' ένα πολύ ελκυστικό πλάσμα, που δηλώνει Κρητικιά (με πιθανόν αραβικά ή απλώς χωριάτικα χαρακτηριστικά, όμορφη καλλίγραμμη όμως, και ψηλή) η οποία επίσης κάνει
μόνο παρέα, και ήταν η παρέα που άξιζε περισσότερο απ' τις υπόλοιπες, περνάει ωραία η ώρα, και κράτησε περισσότερο απ' τις άλλες, ίσως και 40+ λεπτά με το ένα ποτό της...
Θετικότατο πρόσημο, διότι αξίζει τόσο εμφανισιακά, όσο και ως καλή παρέα.
Εντέλει, έφυγα άχυστος..

Στα δύο πρώτα μαγαζιά επιβεβαίωσαν ότι είχε προηγηθεί έλεγχος ΙΚΑ, κι ότι γι αυτό δεν είχαν "εργαζόμενες" για σεξ/ξενοδοχείο, αλλά γενικά η φάση μου φάνηκε πως είναι παντού πιο πολύ κερασματάδικο, παρά κωλόμπαρο που γαμάς...
Η εμπειρία πάντως σίγουρα άξιζε με χίλια
!!!
Κι ήταν καλή βόλτα για περπάτημα, μιας και κάνει καλό!