Ena Vima Mprosta
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Ξέρει κανείς κωλόμπαρα στην Αθήνα, που συχνάζουν γυναίκες άνω των 60 ετών που συχνάζουν για να γαμηθούν;;;
τυπε σε κοβω σκληροπυρηνικοπου συχνάζουν γυναίκες άνω των 60 ετών που συχνάζουν για να γαμηθούν;;;
τυπε σε κοβω σκληροπυρηνικο![]()
πριν 5 χρόνια περίπου,όταν είχα πάει μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο μου μίλησε ένας περίεργος τύπος και με ρώτησε αν θέλω να πηδηξω. Με πήγε σ'ένα κωλόμπαρο(δεν ειχα δει όνομα) που ήταν 2 γυναίκες (ανω των 50) και θέλανε 100 ευρώ για το σπρωξιμο!!
γουσταρω τρελά γυναίκες άνω των 60,αλλά αυτον τον καιρό δε μου περισσεύουν.
Στάνταρ θα υπάρχει ένα μέρος που θα συχνάζουν χωρισμένες, απογοητευμένες γυναίκες, ή άλλες ανωμαλιάρες που θέλουν νεανικό λούτσο στο ΤΖΑΜΠΑ! Αυτές θέλω! Για την απόλυτη ηδονή!
Σιγά μην ξέρει κανεις όμως.Ούτε για μπουρδέλα,ούτε για κωλόμπαρα με εξηνταρες βλέπω φως...![]()
![]()
![]()
![]()
ο γυλος πρεπει να ναι αυτος τυπε
που πουλαγε παραμυθι τον ειχε δειξει κ η τιβι σε ενα ρεπορταζ κ ειχαν ανοιξει θρεντ παλια
δικε μου σε καταλαβαινωΜητσος ο ρεζίλης, θεός!
Είμαι σκληροπυρηνικός
Ψάχνω για 60+ γκόμενες σε μπουρδέλα και σε κωλόμπαρα,αλλά τι να το κάνεις που δεν υπάρχει ψυχή![]()
![]()
δικε μου σε καταλαβαινω
εχω και εγω το ιδιο προβλημα και μερικες φορες αναγκαζομαι να παω με μικροτερες :S
τυπε σε freelancer δοκιμασες να πας?
τυπε σε βρισκω ανημερωτο σε αυτο το θεμα :-χαχαχα, μην με δουλευεις ρε!!
freelancer; μόνο ακουστα την έχω τη λέξη,ποτέ δεν εμαθα τι σημαινει ακριβώς.
απολυτε εξηγησε το freelancer στο παιδι...εγω να πω πως κωλομπαρα ειναι τα μαγαζια που δουλευουν κονσομασιον και εκει σε αρκετα μπορεις να βρεις ηλικιες που μας αρεσουν..αν θες να σου πω...αλλα δεν ειναι τπτ σιγουρο πρεπει να προσπαθησεις..εγω παντως τα εχω καταφερει πολλες φορες
[glow=red,2,300]εχει κατι 70αρες σκετα μανουλια τυπε[/glow]
τυπε σε βρισκω ανημερωτο σε αυτο το θεμα :-
εννοω αυτες που κανουν πιατσα στην ομονοια και περιξ
της ελευθερας βοσκης
εχει κατι 70αρες σκετα μανουλια τυπε![]()
εννοείται πως θέλω να μου πεις!
ελπίζω να μην είναι μόνο αυτές οι τελειωμενες που ψάχνουν τη δοση τους!
κατα τα αλλα αν οι εβδομηνταρες βλέπονται, κανένα πρόβλημα ;)
70αρες πρεζονια τυπε?ελπίζω να μην είναι μόνο αυτές οι τελειωμενες που ψάχνουν τη δοση τους!