perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.170
- Πόντοι
- 736
Απλά πάντα μου άρεσουν οι κρεμπιέδες και ιδιαίτερα στις τσόντες όπου έψαχνα και ψάχνω μανιωδώς για κάποιον κρεμπιέ
Ο κρεμπίες σε τι αναφέρετε?Δώσε φώτα ρε συ Λουκ
Απλά πάντα μου άρεσουν οι κρεμπιέδες και ιδιαίτερα στις τσόντες όπου έψαχνα και ψάχνω μανιωδώς για κάποιον κρεμπιέ
Μα πεςκαι συ οτι επηρεαστηκες.οτι την ωρα που πηγες να γαμησεις μελη της creampie clan σου εβγαλαν με το ζορι την καποτα και σε βαλαν με το μαχαιρι στο λαιμο να ριξεις τον κρεμπιε :S :S

Καλημέρα Συναγωνισταί![]()
Εντόπισα εχθές το βράδυ κάποιες παχύρευστες λευκοκίτρινες εκκρίσεις από την ουρήθρα. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ή γονόρροια ή χλαμύδια απ'όσο έψαξα στο Διαδίκτυο.
Θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος προς τα που να κινηθώ για εξετάσεις πχ.Συγγρός ή σε κάποιον ιδιώτη ιατρό.
Επίσης κάποιος αν γνωρίζει το κόστος των φαρμάκων. Πχ. διάβαζα ότι χρειάζονται ενα εμβόλιο σε 2 δόσεις καθώς και ότι χορηγούνται κάποια αντιβιοτικά εκ του στόματος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων . . .![]()
![]()
μα τι αλλο θα ακουσουμε

Εγώ από την αρχή το είπα για να προλάβω διάφορους εξυπνάκηδες ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεων μου!!!Μα πεςκαι συ οτι επηρεαστηκες.οτι την ωρα που πηγες να γαμησεις μελη της creampie clan σου εβγαλαν με το ζορι την καποτα και σε βαλαν με το μαχαιρι στο λαιμο να ριξεις τον κρεμπιε :S :S
Στο να τελειώσεις εντός του κόλπου κάποιας γυναίκας!!Ο κρεμπίες σε τι αναφέρετε?Δώσε φώτα ρε συ Λουκ
Οκ το κατάλαβα.ΕυχαριστώΣτο να τελειώσεις εντός του κόλπου κάποιας γυναίκας!!
Εγώ από την αρχή το είπα για να προλάβω διάφορους εξυπνάκηδες ότι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεων μου!!!
για πες λεπομερειες..εγω ειμαι αρρωστος με τα ακαποτα τσιμπουκια
εγω ειμαι αρρωστος με τα ακαποτα τσιμπουκια
Tους κρεμπεδιαζεις το λαρρυγι?σε γνωστα σπιτια φωκαιασ και φιλιππιδου πηγαινω δεν μπορω να πω αλλες λεπτομερειες οι κοπελες ειναι γνωστες
και μετα πας και τον δινεις ακα στην σχεδον γυναικα σου? :S :Sμια συγκεγκριμενη κορασιδα μου κανει πολυ καλο ακαποτο τσιμπουκι