You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλάρες μέσα σε κολάν.... Η αρρώστια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα akatanomastos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Ζεζες
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.096
- Πόντοι
- 441
Δε μπήκες στον κοπο να κρύψεις το πρόσωπο;;;; Τόσο χύμα ρε bro; Είναι και θέμα σεβασμού στο κάτω κάτω….
Giwrgoss1
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη κλάψεις από κάτω για καλό το λέω να είναι και το υλικό καλύτερο και το θρεντ
peloma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 58.247
- Πόντοι
- 12.236
Ο Giwrgoss1 ανακάλυψε την AI και τώρα τα βλέπει όλα αλγόριθμο. Την επόμενη φορά που θα βγεις έξω, αν δεις καμιά ωραία γυναίκα, μην της ζητήσεις το software version. Θα φας χαστούκι.Ωραίες ρε μαν η κωλαρες αλλά πολύ AI μόνο τέτοιες ανεβάζεις τώρα τελευταία και κάνει μπαμ σε σχέση με άλλες φωτό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη κλάψεις από κάτω για καλό το λέω να είναι και το υλικό καλύτερο και το θρεντ
Άσε λοιπόν τις αναλύσεις για το Turing Test και μείνε στα κολάν. Εκεί τουλάχιστον δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι.
Μην κλάψεις, για καλό το λέω
Ωραία και γεμάτη κωλαρα
kavliaris23ccm
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2024
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Giwrgoss1
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Like
- 558
- Πόντοι
- 81
Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ
peloma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 58.247
- Πόντοι
- 12.236
Mαν, το μόνο AI εδώ μέσα είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι και η μόνη εικονική πραγματικότητα είναι η αυθεντία σου. Άσε τα "μεεεεοοουυυ" για τα πρόβατα και το κυνήγι μαγισσών για το 1800. Για καλό το λέω, έχεις γίνει το ανέκδοτο του thread.Δες το χεριιιιιιιιι !!!! Μαν σχεδόν όλες ΑΙ είναι άσε τι γνώρισα εγώ .. εσύ δεν ζητάς software στο software ψάχνεις και βάζεις ότι βρεις . Πουτσα μου εμένα αλλά όταν βλέπω έναν κωλο που ανεβάζει κάποιος νορμαλ και μετά σκάει αυτό είναι μεεεεοουυυ