The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 43.188
- Πόντοι
- 32.467
Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Στα ορθια εσυ ή αυτη?Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Μμμμμμμ. Σε κάνα εικόνα ελπίζω να σε πάνω από 1.80Τη θέλω εγώ. Ό,τι πρέπει για να της κάνω γλειφομούνι στα όρθια.
Νι !!!!στη Σαντορίνη ξανθιά και μαύρη!Στα ορθια εσυ ή αυτη?
Ενδιαφέρον ακούγεται...Ναι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο πίτογυρο βανεις πατατουλιτσες?
Και εγώ πάνω από 1,80 είμαι, άρα έκλεισε το dealΝαι γιαυτό ρωτάω έχω μια και είναι πολύ γλυκιά και μεγάλο στήθος αλλά είναι 1.80 υψος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο πίτογυρο βανεις πατατουλιτσες?
Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβένταΚαι εγώ πάνω από 1,80 είμαι, άρα έκλεισε το deal![]()
Όλη μέρα πεινάς εσύ?Ήρεμα ρωτάω...Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβέντα![]()
Μμμμμμμ. Σε κάνα εικόνα ελπίζω να σε πάνω από 1.80![]()
Μόνο αν έχει και σως το συζητάμε..Για το πιτογυρο με τις πατάτες ούτε κουβέντα![]()
γερο αγιε,η μικρη κλεοπατρα δινει κωλο.εχεις ορμησει?Όρθιοι και οι δύο.![]()
Το μεθοδεύω.γερο αγιε,η μικρη κλεοπατρα δινει κωλο.εχεις ορμησει?
εγω αποφασισα να το διακορευσω ,οσονουπω.Το μεθοδεύω.![]()
εγω αποφασισα να το διακορευσω ,οσονουπω.
ευχαριστω.την χρειαζομαι.διοτι με το γειρας,ποτε δεν εισαι σιγουρος.ιδιως αν ειναι μικρη και σφιχτη η σουφριτσα.Καλή επιτυχία, εύχομαι.
ευχαριστω.την χρειαζομαι.διοτι με το γειρας,ποτε δεν εισαι σιγουρος.ιδιως αν ειναι μικρη και σφιχτη η σουφριτσα.
Ραντεβού λοιπόν στο χοτελ που είχαμε προγραμματίσει συνάντηση ,μπήκε το γκολκίπερ μας πριν βέβαια τον εξευτελισμό του 6-0 στο 49' !!!!!!!!!
Έχοντας πάρει 5 κιλά εγώ το στήθος μου έχει Πρίστει και η κοιλίτσα μου έχει χαλαρώσει δεν είμαι μοντέλο αλλά είμαι μια σεξυ όμορφη γλυκιά ερωτική ελληνίδα αμαζόνα του σεξ και μαρεσει να περνάμε ωραία.
Μόλις με βλέπει να γδυνομαι (ο κύριος αναστηματος 45-48 δέρμα τύπου χαλάρωτης αδύνατος και πρόσωπο χωρίς εμτυπωσεις), μου λέει. " είσαι παχουλουλα σε περίμενα αδύνατη "65 κιλά εγώ με 1,65 ύψος και κωλο ακουμπάς ποτήρι του απαντάω
.????¿ κάνεις δεν είναι τέλειος σε αυτή τη ζωή μάτια μου τουλάχιστον έχω πλύνει δα δόντια μου και δεν έτρωγα πίτογυρα πριν![]()
Πρέπει αλήθεια εσας που το κάνετε αυτό να σας χρεώνουμε +50€.
Η απάντηση δεν δόθηκε ποτεκαι πέρασε στο θέμα το πως μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά και γιατί δεν συχαίνομαι ... : |