Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατι δεν το καταργησατε?ποιος το καθιερωσε το τελος της ερτ;
ο εθναρχης;
ελα ρε![]()
![]()
![]()
κλαινε τωρα τα ταγαρια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τις συνταξεις των 50αρηδων από το ΠΑΣΟΚ όμως, εκανες την παπια.Μην ανησυχείς, δεν του'χουν μάθει να λέει τίποτα άλλο στη Συγγρού. Ότι κι'αν τον ρωτήσεις η μόνιμη απάντηση του είναι "μα το ΠΑΣΟΚ...".
Και μετά απορεί ο αρχιμαλάκας γιατί τον λένε φερέφωνο.
Μπλα, μπλα, μπλα....Άει βούλωσε το ρε μουνόσκυλο, ξεφτίλα της κοινωνίας. Άντε τρέχα στα αφεντικά σου στη Συγγρού να πάρεις γραμμή μπας και αύριο καταφέρεις να γίνεις λιγότερο ρόμπα.
Aλεξάκι, καλημέρα , είμαι ο ενοχλητικός SERAPIS, άκουσες ή διάβασες ότι έκλεισαν ραδιοφωνικό σταθμό (εκκλησιαστικό) στην Ρόδο ? Εξέπεμπε από το 1995 μέχρι τώρα . Αραγε για ποιούς λόγους , Καλά γλύφουμε την Τρόϊκα - την Μερκελ κλπ τώρα γλύφουμε καί το Ισλάμ ? ? ? Καλή σου μέρα. SERAPISΜπλα, μπλα, μπλα....
OΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΤΑΤΕ
αλλα ειστε καταδικασμενοι να πληρωσετε και μαλιστα
ακριβα το παραμυθι που φαγατε και ταισατε τα ζωα
που δυστυχως ψηφιζουν
απο ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ
ΜΕΧΡΙ ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΝΕΖΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΡΧΙΔΟ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοεις "τον εκλεισαν"? Προφανως δεν είναι κρατικος σταθμος. Εκλεισε από τους ιδιοκτητες του. Πιθανον επειδή δεν εβγαινε οικονομικα. Τι θελεις, να κρατικοποιηθεί?Aλεξάκι, καλημέρα , είμαι ο ενοχλητικός SERAPIS, άκουσες ή διάβασες ότι έκλεισαν ραδιοφωνικό σταθμό (εκκλησιαστικό) στην Ρόδο ? Εξέπεμπε από το 1995 μέχρι τώρα . Αραγε για ποιούς λόγους , Καλά γλύφουμε την Τρόϊκα - την Μερκελ κλπ τώρα γλύφουμε καί το Ισλάμ ? ? ? Καλή σου μέρα. SERAPIS

Εδω παει η παροιμια "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"Ξεκινα σημερα η ΕΡΤ![]()

οτι να ναι... που με ειδες να κρυφτω ρε βλακακο...εχεις βαρεσει μπγιελα σα τον γεωργιαδη μου φαινεταιΕδω παει η παροιμια "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"![]()