Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
![]()
Και μετά σου λένε η ΕΡΤ δεν ήτανε κομμουνιστική!!!!!!

Πού το βρηκες αυτο βρε θηριο???????? Αυτο πρεπει να διαδοθει!![]()
Και μετά σου λένε η ΕΡΤ δεν ήταν/είναι κομμουνιστική!!!!!!
Έχω τους πληροφοριοδότες μου και γω.Πού το βρηκες αυτο βρε θηριο???????? Αυτο πρεπει να διαδοθει!
Δεν φανταζομαι να ειναι μονταζ???
Έχω τους πληροφοριοδότες μου και γω.![]()
Πόσα φαίνεται να ξέρεις από @@@@ καλαβρέζικα έχεις.
Φωτοσοπιά:
![]()
Και το σήμα της CCCP TB ήταν:
![]()
(Ολόκληρη η ομιλία Γκορμπατσόφ εδώ: )
![]()
Ακριβως ολοιδιο ομως!!!
Τοσο φτηνη αντιγραφη???
Η Ελληνικη Δημοσια Τηλεοραση ειναι γεγονος (ΕΔΤ)...![]()
![]()
![]()
Αυτο δεν μπορει να ειναι photoshop... ;)...ασε που θυμιζει πολ. αν....![]()
Δηλαδή Ενόπλων Δυνάμεων Τηλεόραση και Κομμουνισμός θα ζήσουμε κάτι σαν την Άνοιξη της Πράγας???? Ιστορικές στιγμές μάστοροι...![]()
Και μετά σου λένε η ΕΡΤ δεν ήταν/είναι κομμουνιστική!!!!!!

Να σημειωθεί ότι το άρθρο 108 του πολυνομοσχεδίου προβλέπει ότι οι απολυμένοι της ΕΡΤ θα αποζημιωθούν με διατάξεις που ίσχυαν προ του μνημονίου και όχι με τον νόμο που επιβάλει πλαφόν 15.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη διάταξη προκαλεί επιπλέον επιβάρυνση κατά 80.000.000 ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό για τις αποζημιώσεις να διαμορφώνεται στα 120.000.000 ευρώ έναντι 40.000.000 ευρώ που αρχικά είχαν προϋπολογιστεί.
τι θα τους δωσουν και αποζημιωση τυπε? :SΚαι τα 15.000 ευρώ είναι παρα πολλά, για πρασινογαλάζια τρωκτικά...

το κόστος πάντως για τις συντάξεις των ΔΥ οι οποίοι σύμφωνα με την απογραφή ανέρχονται σε 440.000 ήταν για το 2012 6.58 δις ευρώ ήτοι 14.955 ευρώ κατα κεφαλήν τον χρόνο ήτοι 1.246 ευρώ τον μήνα κατά κεφαλήν...
ποσό διόλου ευκαταφρόνητον αν λάβουμε υπόψιν ότι μεγάλο μέρος των υπαλλήλων αυτών έχει εξέλθει της υπηρεσίας με πολύ λιγώτερα των 35 ετών υπηρεσίας (10.500 ημερομίσθια) και ότι οι Δ.Υ πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές από το 1992 και μετά...
σκεφτήτε λοιπόν κυρία η οποία βγήκε σε σύνταξη πχ το 1995 με 20 χρόνια υπηρεσίας (διορίστηκε το 1975 σε ηλικία 20 ετών).. η εν λόγω κυρία λαμβάνει σύνταξη επί 18 έτη και ούσα πλέον σε ηλικία 58 ετών και με προσδόκιμο ζωής τα 83 έτη θα συνεχίσει να λαμβάνει σύνταξη επί 25 ακόμη έτη δηλαδή εν συνόλω 45 έτη με συνολική εργασία 20 ετών....
και μετά γκρινιάζουμε για τις χαμηλές συντάξεις...![]()
![]()
![]()
![]()