NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Τι λες τώρα;
Θα έρθει ο πατήρ Ερνέστος να σας σώσει.
Ερνεστος ηταν εκεινος ο αξυριστος που τον περασε η cia ενα στεγνο ξεβρακωτο?????

Τι λες τώρα;
Θα έρθει ο πατήρ Ερνέστος να σας σώσει.
-ΒΑΣΙΚΑ αυτος ο καθυστερημενος φασιστομπινες κοπυ πειστ εκανε...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ....ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΛΑΔΟΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.....ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
1. Τα γκαλοπ δεν δειχνουν κάτι τέτοιο, δες τα ποσοστα της ΝΔ και των αλλών κομμάτων.
2. Ανασχηματισμό ναι, θα επρεπε να κάνει και ας εδιωχνε και υπουργούς της ΝΔ.
3. Η ΔΗΜΑΡ θα εφευγε ετσι και αλλιώς (θα εχει την τυχη του ΛΑΟΣ).
4. Το μέγαρο της ΕΡΤ καποια στιγμή θα αδειάσει, εστω και με το ζόρι.
3. Δεν δείχνουν όμως κάτι τέτοιο τα γκάλλοπ.
Δηλαδή δεν μπορείς να επικαλείσαι τα γκάλλοπ στο 1 και να τα αγνοείς στο 3.
Και γενικώς τα αποτελέσματα αυτής της άκαιρης ανέργειας θα φανούνε αργότερα.
Ολοι εσεις που το παιζετε ξυπνιοι, και βιαζεστε να προεξοφλησετε το τελος του μπαρμπα-Φωτη, θελω να δω αν θα λετε τα ιδια μολις γινει καμια αιματοχυσία στο προαυλιο, και βγαζουνε οριζοντιωμενο τον κοσμο, σε φορεια...
Γιατι, μπορει να ειναι κοτα, αλλα ειναι και παλια πουτανα ο μπαρμπα-Φωτης, κι εχει οσφρηση καλυτερα απο τη δικη μας...
Μην το ξεχνατε αυτο ;)
γιατι εχει αδικο ο θεμος?σε ολα που γραφει ειναι πολυ σωστος.μπορει να του καταλογισεις οτι θελεις αλλα εδω γραφει σωστα.Τώρα αν κάποιος είχε βγει εδώ μέσα πριν από μία εβδομάδα και έλεγε ότι θα φύγει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση θα τον χλεύαζαν όλοι.
Από τον Κουρτίνα μέχρι τον Υπερποντικό.
ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν είχε σκεφθεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει.
Τώρα το γιατί το έκανε και κυρίως γιατί το μεθόδευσε έτσι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Ένστικτο επιβίωσης;
Σίγουρα όμως και κάποιους κάλους πάτησε γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς η μέχρι χυδαιότητας αντίδραση του κομιστή:
Και τέλος πάντων η πλειοψηφία του κόμματος του φαίνεται ότι την επιλογή αυτή την στηρίζει.
και για τον καρατζαφερη ετσι δειχνανε μολις εφυγε απο την κυβερνηση οτι εμπαινε οριακα.Ε, αυτό λέω και εγώ.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ακόμη και τώρα η ΔΗΜΑΡ μπαίνει στην Βουλή.
Και από εδώ και εμπρός μάλλον θα μπορέσει να συγκρατήσει αυτό το ποσοστό.
Δεδομένου ότι ο Σύριζα θα υποστείλει την κριτική του προς την ΔΗΜΑΡ γιατί την βλέπει ως μελλοντικό σύμμαχο ένα 3,5 % θα το πιάσει. Σε κάθε περίπτωση πάνω από 4% δεν την βλέπω.
Τώρα αν κάποιος είχε βγει εδώ μέσα πριν από μία εβδομάδα και έλεγε ότι θα φύγει η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση θα τον χλεύαζαν όλοι.
Από τον Κουρτίνα μέχρι τον Υπερποντικό.
ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν είχε σκεφθεί ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει.
Τώρα το γιατί το έκανε και κυρίως γιατί το μεθόδευσε έτσι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Ένστικτο επιβίωσης;
Σίγουρα όμως και κάποιους κάλους πάτησε γιατί δεν εξηγείται αλλοιώς η μέχρι χυδαιότητας αντίδραση του κομιστή:
Και τέλος πάντων η πλειοψηφία του κόμματος του φαίνεται ότι την επιλογή αυτή την στηρίζει.
-ΒΑΣΙΚΑ αυτος ο καθυστερημενος φασιστομπινες κοπυ πειστ εκανε...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛ ΠΟΤ....ΣΑΝΟ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ,ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ ΑΔΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΛΛΑΔΟΒΙΒΛΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ.....ΜΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Ε, αυτό λέω και εγώ.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ακόμη και τώρα η ΔΗΜΑΡ μπαίνει στην Βουλή.
Και από εδώ και εμπρός μάλλον θα μπορέσει να συγκρατήσει αυτό το ποσοστό.
Δεδομένου ότι ο Σύριζα θα υποστείλει την κριτική του προς την ΔΗΜΑΡ γιατί την βλέπει ως μελλοντικό σύμμαχο ένα 3,5 % θα το πιάσει. Σε κάθε περίπτωση πάνω από 4% δεν την βλέπω.
γιατι εχει αδικο ο θεμος?σε ολα που γραφει ειναι πολυ σωστος.μπορει να του καταλογισεις οτι θελεις αλλα εδω γραφει σωστα.
Ναι, τώρα τον έπιασε τον Θέμο η καούρα για την επιτυχία της κυβέρνησης.
Αλλά και ο Ραγκούσης μπορεί να τα γράφει ακόμα πιό σωστά.
Και ναι έχει άδικο όταν λέει ότι υπήρχε κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.
Προφανώς θα έδινε ψήφο ανοχής ακόμη και αν έφευγε ο Βενιζέλος (άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Κουβέλης πήρε την απόφαση ξέροντας ότι ο Βενιζέλος μένει) και προφανώς θα δώσει και τώρα ψήφο ανοχής και δεν θα καταψηφίσει.
Πολυ νοημα απο τις στεκειες υπογραμμισεις...ωστε οταν τα κρατικοδιαιτα φερεφωνα με τις σουπερ μισθαρες παιρνουν πουλο ποναει,ε?
ΥΓ και ποια ειναι η συζυγος ποιανου δημοσιογραφου?Ντρεπομαστε να βγαλουμε τα ονοματακια των τσουτσεκιων μας,ετσι?
Σιγά μην πιάσει 3.5. πριν τις εκλογές μπιστοψαριανοί θα πάνε ιπποκράτους, μανιτοσκοπούληδες θα πάνε τσύπριζα και το 1.5% θα είναι άθλος.
εγω ειπα απλως οτι εγραψε σωστα στο αρθρο του.τωρα αν εχει η οχι την καουρα δεν με νοιαζει.Ναι, τώρα τον έπιασε τον Θέμο η καούρα για την επιτυχία της κυβέρνησης.
Αλλά και ο Ραγκούσης μπορεί να τα γράφει ακόμα πιό σωστά.
Και ναι έχει άδικο όταν λέει ότι υπήρχε κίνδυνος να πέσει η κυβέρνηση.
Προφανώς θα έδινε ψήφο ανοχής ακόμη και αν έφευγε ο Βενιζέλος (άσε που είμαι σίγουρος ότι ο Κουβέλης πήρε την απόφαση ξέροντας ότι ο Βενιζέλος μένει) και προφανώς θα δώσει και τώρα ψήφο ανοχής και δεν θα καταψηφίσει.
Ρε πέρασαν οι 2 εβδομάδες;
Πάλι μέσα είσαι;
Και επειδή βαριέμαι να ψάχνω.
Εσύ άσε καλλίτερα τις προβλέψεις γιατί έχεις καεί και συνεχώς πέφτεις έξω.
Εδώ μας έλεγες ότι οι Αμερικάνοι θα ρίξουν τον Σαμαρά γιατί θα δώσει το γκάζι στους Ρώσους.
Και δες πως ήρθαν τα πράγματα....
...ετσι ακριβως.Σιγά μην πιάσει 3.5. πριν τις εκλογές μπιστοψαριανοί θα πάνε ιπποκράτους, μανιτοσκοπούληδες θα πάνε τσύπριζα και το 1.5% θα είναι άθλος.
παπαρια εγραψε σωστα στο αρθρο του.....ο τυπος που κανει βολτα σακουλες....εγω ειπα απλως οτι εγραψε σωστα στο αρθρο του.τωρα αν εχει η οχι την καουρα δεν με νοιαζει.
Πώς ήρθαν;
Για σπίκαρε....
Και να δούμε πόσο θα τραβήξει η κολώνια.... Γιατί εάν για μια ΕΡΤ γίνεται αυτό το πανηγύρι φαντάσου τι θα παιχτεί του χρόνου που η τρόικα ζητάει άρση πλειστηριασμών και αλλα 12 χιλιάρικα ΔΥ να μας χαιρετίσουν.