Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χαχαχαχαχααχαχα κατι αφησες εξω η μου φαινετε??????αυτο ειναι η μαλακια μας Να σου ζησει ο αντωνακης σουΟντως, η πιο ωραια χωρα του κοσμου με τους πιο μαλακες κατοικους...δες ποσοι εχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΚΕ ....
αντε τωρα να βλεπε μονο τουρκικα που σας αρεσουν (ραγιαδες και κρυφογιουσουφακια που ειστε)![]()

μπορούσε να απολύσει κόσμο χωρίς να κλείσει το κανάλι...δεν χρειαζόταν αυτή η κίνηση...μην το βλέπεις ΚΟΜΜΑΤΙΚΑΟντως, η πιο ωραια χωρα του κοσμου με τους πιο μαλακες κατοικους...δες ποσοι εχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ΧΑ, ΚΚΕ ....
ελα ρε μην μαρτυρατε λεμε ενα 25% μας γαμαει τα ραματα και το λεμε σαξες στορυΞεκινησε το ξεβρακωμα , ηδη ειπε ο παρουσιαστης της ΕΤ3 οτι ο Κεδικογλου τον ειχε παρει για να προσλαβει 24 ατομα στην ΕΤ3 , αντε να ξεκινησουν τα βιολια

ο [size=17pt]σκονοκινι[/size] πριν ενα χρονο μας ελεγε οτι οποιαδηποτε απαξιωση της ερτ αποσκοπει σε ιδιωτικα και ξενα συμφεροντα...![]()

γελατε σκατοψυχα φασιστακια...
γελαστε τωρα γιατι στο τελος θα κλαιτε
η χουντα του σαμαρα ξεκινησε την αντιστροφη της μετρηση...μετρατε μερες ;)
ο σκονοκινι πριν ενα χρονο μας ελεγε οτι οποιαδηποτε απαξιωση της ερτ αποσκοπει σε ιδιωτικα και ξενα συμφεροντα...
αντε τωρα να βλεπε μονο τουρκικα που σας αρεσουν (ραγιαδες και κρυφογιουσουφακια που ειστε)![]()
Mεγάλα αρχίδια έχει ο Σαμαράς!!!
αποτελεί έκπληξη η σταθερότητα και η στιβαρότητα που έφερε στη χώρα.

χαχαχαχαχααχαχα κατι αφησες εξω η μου φαινετε??????αυτο ειναι η μαλακια μας Να σου ζησει ο αντωνακης σου
εγω βλεπω εξτρα 3 τυπεΕγω βλέπω ΣΚΑΙ, Σια Κοσιώνη και Μπαμπη...![]()

πού χάθηκε αυτός ο παιχταράς;![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.zonade3.com.ar/fotos/sconochini.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ελα ρε ομαδαρα !!!
η αλαζονεια των συνδικαλιστων , οι συνεχεις απεργιες ,τα ηλιθια προγραμματα τους ειχαν απαξιωσει απο καιρο.δεν νομίζω θα πέσει η χούντα θα το δεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΟΥΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουν και οσοι διαφωνουνMεγάλα αρχίδια έχει ο Σαμαράς!!!
αποτελεί έκπληξη η σταθερότητα και η στιβαρότητα που έφερε στη χώρα.