Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπα πρωτη θα βγει η νδ τυπελες να το παει για ηρωικη εξοδο ο αντωνης τυπε? γιατι τα σημερινα οικονομικα μαντυατα ηταν ασχημα![]()
μπα πρωτη θα βγει η νδ τυπε
τωρα με ποιον θα συνεργαστει δεν ξερω
μπα πρωτη θα βγει η νδ τυπε
τωρα με ποιον θα συνεργαστει δεν ξερω
Καλά το 30-32 στην ΝΔ το πιστεύω...υπάρχουν τόσοι άνεργοι που ξέρουν ότι μόνο η ΝΔ μπορεί και ξέρει να κάνει ρουσφέτι!!!
Το 8 στο ΠΑΣΟΚ και το 6 στην ΔΗΜΑΡ από που βγαίνει?
Όλα δείχνουν ότι θα κινηθούν στο 3-4 και οι δύο έκαστος....ολοι μαζί δηλ. 38-40 το πολύ!!!!
Ενταξει,εβαλε πλατη η ΧΑ:ειναι υπερ της αποφασης του αντωνακη του σαμαρα...και οι ανεξαρτητοι ελληνες με την ΕΡΤ τυπε. Το πραγμα σοβαρευει. Δεν εχει βγει ακομα ο καραφερης![]()
ο στρατός τυπεαυτοί είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανοιχτοί, 12 το βράδυ ποιός θα κατεβάσει τους διακόπτες?
αυτοί είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανοιχτοί, 12 το βράδυ ποιός θα κατεβάσει τους διακόπτες?
και οι ανεξαρτητοι ελληνες με την ΕΡΤ τυπε. Το πραγμα σοβαρευει. Δεν εχει βγει ακομα ο καραφερης![]()
ο Σιμος τυπε....γαμαει δεν ειναι παιξε γελασε....το ειχε δειξη στο μπραβισιμοαυτοί είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανοιχτοί, 12 το βράδυ ποιός θα κατεβάσει τους διακόπτες?

αν μου ερθει λογαριασμος ΔΕΗ χωρις την ΕΡΤ θα τον κορνιζαρω.
+1αν μου ερθει λογαριασμος ΔΕΗ χωρις την ΕΡΤ θα τον κορνιζαρω.
αυτοί είναι αποφασισμένοι να μείνουν ανοιχτοί, 12 το βράδυ ποιός θα κατεβάσει τους διακόπτες?
καλοοοοοοαν μου ερθει λογαριασμος ΔΕΗ χωρις την ΕΡΤ θα τον κορνιζαρω.
Γιατι γελαει ο στοκουλης?Οι ενδιαφερομενοι ας στειλουν πιεμ...