Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!![]()
Ρε ενας αντρας δεν υπαρχει να μιλησει καθαρα....τι πουτανιαρικα ηταν αυτα που ειπε ο μπαρμπακουβελης.
αυτη η τρομολογικη εχει σαπισει πια...τις συνταξεις τις εφαγε το PSI που υπογραψανε..τα ξεχασες;μπραβο μπαρμπα Φωτη αρχοντα. Σε 2 μηνακια που δεν θα μπουν οι συνταξεις στα γεροντια να περασουν απ' το γραφειο σου ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ, το ίδιο θέλω κι εγω!!!!να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!![]()

αυτη η τρομολογικη εχει σαπισει πια...τις συνταξεις τις εφαγε το PSI που υπογραψανε..τα ξεχασες;
Κοίτα να δείς που είναι τόσο, ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΣΟ, μαλάκες που θα πέσουν εξαιτίας της ΕΡΤ

δεν τελειωσε τιποτα ακομη...δεν πιστευω οτι θα τολμησουνΡε συ, το ίδιο θέλω κι εγω!!!!
Οχι όμως να μείνουμε μόνο στο Ελλάντα.
Να ξεβρωμίσει ο κόσμος ολάκερος θέλω.
Μόνο ένα big bang μας σώζει![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα πεί, και κάπου αλλού![]()
![]()
, οτι η κυβέρνηση θα πέσει εξαιτίας των πληστειριασμών.
Κοίτα να δείς που είναι τόσο, ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΣΟ, μαλάκες που θα πέσουν εξαιτίας της ΕΡΤ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο μάντης μίλησε![]()
![]()
![]()
Ε κοπελιά, αυτό το διάβασες???...δεν τελειωσε τιποτα ακομη...δεν πιστευω οτι θα τολμησουν
γιατι υποστηριξα οτι ηταν καλυτεροι οι ηγητορες στην Κυπρο..τα ιδια πουλημενα τομαρια ειναι...ξεπουλημα του κοσμου για να σωθουνε τραπεζιτες...μηπως θυμασαι τι εγινε στα ΑΤΜ της Κυπρου ?
Ρε συ, το ίδιο θέλω κι εγω!!!!
Οχι όμως να μείνουμε μόνο στο Ελλάντα.
Να ξεβρωμίσει ο κόσμος ολάκερος θέλω.
Μόνο ένα big bang μας σώζει![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα πεί, και κάπου αλλού![]()
![]()
, οτι η κυβέρνηση θα πέσει εξαιτίας των πληστειριασμών.
Κοίτα να δείς που είναι τόσο, ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΣΟ, μαλάκες που θα πέσουν εξαιτίας της ΕΡΤ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο μάντης μίλησε![]()
![]()
![]()
ειδες πως μας εμπαιζουν κ αθετουν συμφωνηθεντα; η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμωνΕ κοπελιά, αυτό το διάβασες???...
www.enikos.gr/economy/154084,DNT-_Etoimo_na_anasteilei_thn_plhrwmh_tw.html]ΔΝΤ- Έτοιμο να αναστείλει την πληρωμή των δόσεων προς Ελλάδα[/url]
Άμα θές βγές εσυ να κόψεις άλλη μια φορά συντάξεις και μισθούς![]()
![]()
![]()
![]()
Ουστ.Φίλα σταυρό ρε..

Οχι ακριβώς.ειδες πως μας εμπαιζουν κ αθετουν συμφωνηθεντα; η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμων

η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμων
εσωτερικη παυση πληρωμων υφισταται εδω κ καιρο..καιρος κ για εξωτερικη κ αλλαγη ποειας αλλα μας λειπουν οι ηγετες,γαμω το :'(Οχι ακριβώς.
Αν θέλουν να μείνουν στα συμφωνηθέντα τότε θα πρέπει να συνεχίσουν την πληρωμή.
Η παύση πληρωμών, εσωτερική και εξωτερική, είναι και πάλι μια αθέτηση των συμφωνηθέντων![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΑΜΗΜΕΝΗ λογική χρειάζεται, κάτι που δεν έχουν όσοι προσκύνησαν την θεά της εξουσίας...
Ο μάντης μίλησε...![]()
![]()
![]()
![]()