Tsikitsanga
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2026
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Όταν έχεις χρόνο περιμένω τις προτάσεις σου. Με 3 προτάσεις είναι καλυμμένος.Ψάξε τα ποστ μου γενικώς....βλέπω μπάλα
Όταν έχεις χρόνο περιμένω τις προτάσεις σου. Με 3 προτάσεις είναι καλυμμένος.Ψάξε τα ποστ μου γενικώς....βλέπω μπάλα
...καλως τον κι ας αργησε!Στην επόμενη κριτική να μας πεις και πόσα πλήρωσες.
Τα ιδια λέμε....με άλλα λόγια....δεν πάει να πει οτι δεν θα το συζητήσουμε εδώ όμως...καλως τον κι ας αργησε!
Κοιτα αδελφε, την κοπελα την ειδα 2-3 φορες, ειναι τρελο καβλακι και μου εκανε γαμησαρες. Τωρα εαν θα την ξαναδω με τα νεα δεδομενα, εξαρταται απο της καβλες της στιγμης και τις επιλογες που θα εχω εκεινη την στιγμη σε αυτο το μπατζετ. Μπορει ναι, μπορει κ οχι γιατι θεωρω οτι ειναι ψηλο το τιμημα για μια ωρα ραντεβου (μιλωντας γενικα, οχι μονο για την @JuicyKlei0 ) , αλλα αυτο δεν μου δινει το δικαιωμα να γινομαι εμμονικος και αγενης. Εαν δεν θελω, ισως σχολιασω ευγενικα, και δεν θα ασχοληθω παραπανω.
Επιλογη της το πως θα δουλεψει, επιλογη μας το εαν θα την επιλεξουμε!
Ε με κάτι τέτοιους αυτά είναι επιτρεπτάΣυνάδελφοι θα σας το χαλάσω,αλλά όσες κι αν έχω δοκιμάσει,σαν την Κλειώ καμία. Στα 250€ δεν μπορώ πια να την πλησιάσω,αλλά αν μου περίσσευαν θα τα δινα. Έχει όλο το πακέτο,στα δικά μου μάτια τουλάχιστον,κι ας μην δίνει κωλο. Αν τα είχα θα τα δινα.
Ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου. ΑνταποδίδωΕ με κάτι τέτοιους αυτά είναι επιτρεπτά
Αν και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνει με τις τιμές, εσύ που το ξέρεις αν θα πέσουν ή όχι? Ο λογιστής της είσαι?Οι προσβλητικές εκφράσεις εις βάρος της κοπέλας ,
ΔΕΝ
θα ρίξουν την τιμή .
Οι αναλύσεις περί κόστους - οφέλους , και προσφοράς-ζητήσεως ,
και πάλι δεν θα ρίξουν την τιμή .
Και η λεγομένη θεία της καλλιθέας , έκανε δύο
καλές αυξήσεις , και δεν έγινε κάτι.
Προφανώς διαβάζει , αλλά δεν κάνει το λάθος να απαντά.
Και η Ιrene goldfinger αύξησε , και τίποτα
δεν έτρεξε . Όποιος θέλει και μπορεί τα δίνει,
όποιος όχι , προσπερνάει .
Όπως θα παρατηρήσατε , η κοπέλα άλλαξε
την τιμή χωρίς να ανακοινώσει τίποτα εδώ.
Αρα λογικά συμπεραίνουμε ότι δεν ζήτησε την έγκριση μας,
και ούτε την ενδιαφέρει η γνώμη μας.
Αυτά.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Και ούτε ελέγχουμε τις τιμές , ούτε σε αυτό
το είδος υπηρεσιών , αλλά ούτε και σε κανένα άλλο.
η σχεσή κοριστιών πελατών , είναι εξ ορισμού ,πολύ
προβληματική.
Οι απαξιωτικές και προσβλητικές εκφράσεις δεν βοηθούν καθόλου.
όταν ζητάς σεβασμό , πρέπει να δείχνεις και σεβασμό.
Κακοφτιαγμένο πόστ!!Αν και ποσώς με ενδιαφέρει τι θα κάνει με τις τιμές, εσύ που το ξέρεις αν θα πέσουν ή όχι? Ο λογιστής της είσαι?
Εννοείται η προσβλητικές εκφράσεις είναι απαράδεκτες, αλλά ούτε νομίζω χρειάζεται δικηγόρους !
Λάθος παρατήρηση! Δεν εξέφρασε άποψη, εξέφρασε βεβαιότητα.Κακοφτιαγμένο πόστ!!
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος λογιστής της για να πει μια άποψη, όπως δεν χρειάζεται να είναι και δικηγόρος.
Μην είστε all over the place!!
Ξαναλέω, μην είστε all over the place!!Λάθος παρατήρηση! Δεν εξέφρασε άποψη, εξέφρασε βεβαιότητα.
Εγώ θα σου έλεγα, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς, άστο!Ξαναλέω, μην είστε all over the place!!
Ε, ναι, είμαι λίγο μειωμένης αντίληψης. Καταλαβαίνω. Λυπάμαι που δεν μπορώ να ακολουθήσω.Εγώ θα σου έλεγα, αν δεν μπορείς να αντιληφθείς, άστο!
Δεν είπα αυτό, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα αυτή η συζήτηση, καλή συνέχεια.Ε, ναι, είμαι λίγο μειωμένης αντίληψης. Καταλαβαίνω. Λυπάμαι που δεν μπορώ να ακολουθήσω.
Ε, ναιΔεν είπα αυτό, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα αυτή η συζήτηση, καλή συνέχεια.